Ondanks dat we tegenwoordig heel veel geluk hebben dat we toegang hebben tot talloze singles door de aanwezigheid van allerlei dating-apps die voor handen zijn, is het toch van belang om zo nu en dan een pauze in te lassen op het gebied van online dating. Waarom dat nodig is? Nou heel gewoon omdat je jezelf de kans dient te geven om die ene speciale persoon in het echte leven tegen te komen.

Bovendien wil niet iedereen vertellen dat de ware is gevonden door middel van een swipe naar rechts. Ondanks het feit dat dating-apps enorm handig zijn, zullen ze er eveneens voor zorgen dat mensen elkaar niet meer op een schattige manier tegen kunnen komen. Iemand in het echte leven leren kennen is dan ook al een eerste stap in de goede richting: er kan dan namelijk een lief ‘hoe we elkaar ontmoet hebben’ verhaal verteld worden, en dus een directe link gelegd worden met een idyllische herinnering om later met weemoed aan terug te denken.

Niet iedereen wil immers er voortdurend aan herinnerd worden dat een swipe naar rechts het begin was van zijn, of haar, relatie.

Een heleboel singles ontmoeten mannen en vrouwen dan ook graag in het echte leven omdat het de mogelijkheid biedt voor een meer natuurlijke klik. Een persoonlijke eerste ontmoeting geeft je de mogelijkheid om een ​​gevoel te krijgen ten aanzien van iemands persoonlijkheid, gevoel voor humor en vermogen om van persoon tot persoon een gesprek te voeren, dit is in geen van de gevallen echt mogelijk wanneer je een app zou gebruiken.

Het zijn dan ook juist dit soort nadelen van dating-apps die de tijd van een heleboel mensen zullen verspillen als iemand die ze ontmoeten helemaal niet is wie ze als hun ware zouden beschouwen in het echte leven, en het zijn deze verspilde acties die vrouwen zullen aanzetten om mannen in de echte wereld te ontmoeten.

Hieronder hebben we 16 plaatsen op een rijtje gezet waar je singles in het echte leven kunt ontmoeten, maar we geven daarnaast ook een aantal tips om met hem een gesprek aan te knopen wanneer je iemand ziet die je interessant vindt:

1. STUUR EEN ​​DRANKJE IN EEN BAR OF RESTAURANT

Ik kan het aantal keren dat ik iets heb gedronken in een druk restaurant niet tellen, en ik kon tevens de tafel in de buurt bekijken waaraan aantrekkelijke mannen zaten. In plaats van alleen maar te bedenken hoe leuk ze zijn, zou je ook één van hen een drankje kunnen laten brengen. Vraag gewoon een over of serveerster wat de persoon in kwestie drinkt, en vraag dan om hem een drankje namens jou aan te bieden. Ik heb dit een keer geprobeerd, gewoon als een sociaal experiment, en het was zowel hilarisch als succesvol.  Nadat ik hem een glas bier had laten serveren, kwam hij natuurlijk naar mijn tafel toe om me te bedanken, en hij ging zelfs even bij me zitten. We wisselden vervolgens telefoonnummers uit en hij prees me vanwege mijn zelfvertrouwen en zei dat nog nooit eerder iemand dat voor hem had gedaan.

2. OP EEN FEESTJE

Het is zo eenvoudig om single gasten te ontmoeten op feestjes, maar veel mensen maken doorgaans de fout om de hele avond in een hoekje te blijven zitten met wat vriend(inn)en omdat ze gewoonweg te verlegen zijn om op iemand af te stappen. De man die je in de gaten hebt, zal je echter niet opmerken wanneer je constant in dezelfde hoek weggestopt blijft zitten, dus dit is het devies: op het moment dat je wilt dat iemand je opmerkt op een feestje, dan moet je ervoor zorgen dat er een zekere interactie plaats kan vinden tussen jullie.

Tip: Dit zijn super leuke locaties waar je naartoe kan gaan als single!

Indien je wilt dat een bepaalde persoon je opmerkt tijdens een feestje, dien je niet ver bij hem of haar uit de buurt zijn. Blijf bijvoorbeeld dichtbij de plaats staan waar de drankjes en/of de hapjes zich bevinden. Op deze manier zul je veel mensen kunnen ontmoeten en tevens die leuke persoon gadeslaan die bijna zijn of haar glas leeg heeft gedronken en zeggen: “Ik ga voor mezelf een drankje halen. Wil je er ook één?” Ga bovendien altijd naar feesten samen met de vrienden of vriendinnen waar je doorgaans ook mee op stap gaat, want wanneer al het andere mislukt, dan kun je één van hen naar de persoon sturen met wie je wilt praten en heb laten zeggen: “Ik wil je graag even voorstellen aan mijn vriend(in)!”

3. IN EEN BOUWMARKT

Bouwmarkten zijn één van de meest eenvoudige locaties om vooral mannen te ontmoeten, in het bijzonder vanwege het feit dat er een heleboel mensen daar gaan shoppen. Op het ogenblik dat je iemand ziet die gereedschap koopt die je ook op het oog had, dan kun je gewoonweg langslopen, even halt houden en terloops zeggen: “Weet je toevallig wat ik moet kopen om een paar planken tegen een muur te installeren?” Vervolgens kun je een gesprek beginnen over het inrichten van een huis, wat hij het liefst kiest en wat daar de redenen voor zijn. Het is een gespreksonderwerp dat je met een gerust hart aan kunt wenden en bovendien eentje dat zonder veel al te veel moeite zelfs tot een date zou kunnen leiden.

4. WACHRIJEN

Iedere reden waarom je ergens op moet wachten, is een prima excuus om met iemand een praatje te maken. Als er bijvoorbeeld een leuke kerel voor of achter je staat in de rij bij de kassa, aarzel dan niet om de tijd te doden met het aankopen van een gesprekje. In een rij moeten wachten is namelijk erg saai en hij zal dan ook waarschijnlijk liever met je kletsen dan zijn telefoon checken voor de eerstvolgende vijf minuten. Wachtrijen zijn dan ook absoluut een goede reden om met iemand een babbeltje te maken. Wanneer je bijvoorbeeld bij Starbucks bent, dan kun je proberen om die leuke vent voor je op zijn schouder te tikken en zoiets te zeggen als: “Hé, als ik een brownie koop, eet je er dan ook een helft ervan op?”

5. TIJDENS HET DOEN VAN VRIJWILLIGERSWERK

Singles doen in bepaalde gevallen vrijwilligerswerk en de vrijgezellen die je tegenkomt wanneer je je als vrijwilliger inzet, is waarschijnlijk een goede, aardige persoon die veelvoor anderen overheeft. Wanneer jullie samen tot dezelfde vrijwilligersgroep behoren, dan kun je met die ene leuke persoon gemakkelijk een praatje maken, aangeven dat je volgend weekend weer vrijwilligerswerk gaat doen tijdens een ander evenement en vragen of hij (of zij) zin heeft om dit samen je mee te gaan doen.

6. IN EEN KOFFIEBAR

Tal van succesvolle, ondernemende mannen en vrouwen zijn heel de dag Een zelfs ’s avonds) aan het werk in koffiebars. En de meest populaire, drukbezochte koffiebars bieden vaak de gelegenheid om aan te schuiven aan een tafel met onbekenden. In sommige zaken beschikken bovendien alleen maar een aantal tafels over een stopcontact om je laptop op aan te sluiten, wat een uitstekende smoes is om te vragen om deze tafel te delen (aangezien je het stopcontact wilt gebruiken). Zodra je een tafel met een leuke persoon deelt, dan kun je heel eenvoudig een gesprek beginnen door bijvoorbeeld te vragen waar iemand mee bezig is.

7. TIJDENS HET UITLATEN VAN DE HOND

Het uitlaten van een hond (die van jezelf of van iemand anders) is een geweldige gelegenheid om singles te kunnen ontmoeten, dus wanneer je zelf geen trouwe viervoeter hebt, dan is er wellicht iemand in je omgeving voor wie je de hond uit mag laten. Wanneer je een interessante persoon tegenkomt, dan zou je bijvoorbeeld iets kunnen zeggen als: “Ach, mijn hond vindt die van jouw erg leuk. We zouden eigenlijk telefoonnummers uit moeten wisselen zodat deze nieuwe beste vrienden elkaar nog een keertje zouden kunnen ontmoeten. “Of als je iemand tegenkomt die je hond aait, dan zou je kunnen zeggen:” Hij lijkt je leuk te vinden. Hij houdt niet van iedereen, dus neem zie dat maar als een enorm compliment.”

Test: welke hond past bij mij? 

8. IN HET OPENBAAR VERVOER

Net zoals in een drukke koffiebar, betekent het reizen met het openbaar vervoer vaak dat je naast een leuke onbekende moet gaan zitten. Zodra je een lege stoel naast een interessante persoon ziet, dan kun je erop gaan zitten en bijvoorbeeld vragen welk boek hij, of zij, leest, stel je vervolgens voor en maak een praatje. Dat praatje zou er namelijk gemakkelijk toe kunnen leiden dat er telefoonnummers uitgewisseld gaan worden.

9. TIJDENS EEN SPORTEVENEMENT OF IN EEN SPORTCAFE

Ga naar een honkbalwedstrijd, hockeywedstrijd of voetbalwedstrijd, of zelfs naar een sportcafe om een bepaalde wedstrijd te kunnen bekijken. Geloof me, er zullen echt een heleboel leuke singles aanwezig zijn. En ze zullen beslist wat afleiding kunnen gebruiken in de break van een wedstrijd. Op het moment dat jullie allebei voor hetzelfde team aan het juichen zijn, dan heb je al een goede basis om een ​​gesprek te beginnen. Maar zelfs op het moment dat je het andere team support, dan zouden jullie er samen om kunnen lachen, terwijl je heimelijk aan het flirten bent.

10. WACHTRUIMTES

Ongeacht of jullie nu wachten om dezelfde vlucht te nemen op het vliegveld of jullie in de wachtkamer zitten in de tandartsenpraktijk, je hebt altijd een excuus om met iemand een praatje te gaan maken om zo de tijd een beetje te doden. Om de één of andere reden denken sommige mensen echter dat er altijd een excuus nodig is om met een ander te kunnen praten. Nou, in dat geval kan een manier om de tijd te doden in een wachtkamer een extreem goede reden zijn om een praatje met iemand te gaan maken.

11. IN DE SUPERMARKT

Wanneer ik boodschappen ga doen, dan kom ik altijd mensen tegen die alleen boodschappen doen, en er zijn genoeg excuses om een gesprek met hen te kunnen beginnen. Je kunt direct op iemand afstappen en zeggen: “Excuseer, waar heb je die kant en klare wokgroente gevonden? Ik vind het namelijk erg handig wanneer de groenten al voor je zijn gesneden.’

Normaal gesproken hebben supermarkten ook wachtrijen bij iedere kassa, zeker wanneer je boodschappen gaat doen gedurende de piekuren, dus kies de rij met een eenzame man of vrouw erin. Je kunt dan zelfs een grapje maken door op een speelse manier te zeggen “Hé, bedankt dat je mijn plekje in de rij vrij hebt gehouden!” En doe alsof je voor hem of haar opzij gaat.

12. TIJDENS EEN ACTEERCURSUS VOOR AMATEURS

Talloze mensen nemen deel aan acteerlessen of improvisatiegroepen voor amateur en doen dat op een hobbymatige manier. Het is dan ook een uitgelezen plek om nieuwe mensen te leren kennen, omdat je doorgaans al snel een band opbouwt met iemand en je min of meer gedwongen wordt om snelle vrienden te worden tijdens het samen spelen van een scène.

13. IN DE SPORTSCHOOL

Zowel mannen als vrouwen zullen naar een sportschool gaan omdat ze het leuk vinden om er goed uit te zien. Het is bovendien een informele omgeving die het een stuk eenvoudiger zal maken om met iemand een gesprek aan te gaan, zelfs op momenten dat je net doet of je advies nodig hebt over het werken aan die killerbody waar je aan wilt werken.

14. EEN GEMEENSCHAPPELIJKE HOBBY

Een gemeenschappelijke hobby of activiteit is een prima manier om singles in het echte leven te leren kennen. Iedereen vindt het namelijk leuk om te daten met een persoon met wie hij, of zij, een zekere interesse deelt. Op het moment dat jullie allebei lid zijn van dezelfde voetbalvereniging, jullie samen in dezelfde groep zitten voor buitenschoolse activiteiten of jullie je aan hebben gemeld voor dezelfde hardloopgroep, dan het is een uitstekende basis om een ​​relatie te beginnen. Iedereen vindt het namelijk maar wat leuk om te daten met een interessante persoon die bovendien een bepaalde interesse met hem, of haar, deelt.

15. EEN VRIENDENKRING

Je hoeft helemaal niet bang te zijn om je vrienden te vragen om je voor te stellen aan iemand die je wel interessant lijkt. Iedereen kent immers wel één, of zelfs meerdere, singles die in aanmerking komt als potentiële date of toekomstige partner, dus zal het voor de meeste mensen weinig moeite kosten om jullie aan elkaar voor te stellen.

16. OP VAKANTIE

Mensen lijken in de beste versies van zichzelf te veranderen zodra ze op vakantie zijn. Ze zijn dan immers meer ontspannen, meer zelfverzekerd en hebben in de regel wat minder, of helemaal geen, remmingen als het gaat om het ontmoeten en het beter leren kennen van nieuwe mensen. Het is dan ook ongelooflijk simpel om iemand bij het zwembad aan te spreken en hem, of haar, te vragen of hij, of zij, je een goed restaurant in de buurt aan zou kunnen bevelen. Ook zou je iemand uit kunnen nodigen om samen met jou op snorkelavontuur zou willen gaan.

Zie ook: dit zijn de leukste vakantiebestemmingen voor dit jaar!

Ze Magazine - Lifestyle trends