Wanneer het tijd is geworden om vrienden of familie te laten weten hoe blij je bent met de geboorte van een baby binnen hun gezin en als je je wensen en zegeningen voor de nieuwe wereldburger en zijn of haar familie duidelijk wilt maken, dan kun je dit pp een bijzondere manier doen door één van de onderstaande felicitatie teksten en wensen te gebruiken die we voor deze gelegenheid bij elkaar hebben gezicht.

Een kind brengt namelijk een heleboel vreugde en geluk mee voor zijn of haar ouders en de rest van de familie. Kinderen zijn dan ook een bijzonder geschenk dat zo uit de hemel lijkt te komen en dat altijd met open armen zal worden ontvangen door zijn of haar omgeving.

Om je welgemeende felicitaties en oprechte geluk te kunnen laten blijken aan de leden van het gezin waarbinnen onlangs een nieuwe baby is geboren, is het erg leuk om een originele en oprechte wens in een berichtje te verwerken. De berichtjes die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet kleintje het levenslicht heeft gezien.

 1. Hoe geweldig is het om een nieuw lid toe te mogen voegen aan jullie gezin. Gefeliciteerd! Hij/zij is het prachtige evenbeeld van zijn vader/moeder.
 2. We wensen jullie alle goeds nu jullie een nieuw lid binnen het gezin hebben mogen verwelkomen. Kinderen kunnen zoveel geluk brengen. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter!
 3. Wij wensen jou en je gezin alle zegen bij de komst van een nieuw lid. Gefeliciteerd! Gebeden voor gezondheid en geluk voor jullie allemaal.
 4. Het kersverse moederschap kan soms wat beangstigend en spannend zijn, dat weet ik maar al te goed. Ik wilde je dan ook gewoon laten weten dat ik er voor je zal zijn, mijn dochter. Gefeliciteerd met de geboorte van …
 5. Hallo zus! Heel erg bedankt dat je van mij een tante/oom hebt gemaakt. Ik ben zo enorm trots. Gefeliciteerd met de geboorte van je prachtige zoon/dochter. Ik kijk ernaar uit mijn nieuwe neefje/nichtje te mogen ontmoeten!
 6. We hebben zojuist je bericht ontvangen met de foto van je nieuwe zoon! Hij is zo knap. Hij lijkt precies op zijn vader. Felicitaties voor jou en je vrouw.
 7. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby. Ik weet dat jullie twee lang geprobeerd hebben om papa en mama te worden. Ik wens jullie en de rest van het gezin het allerbeste toe.
 8. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie nieuwste gezinslid. Heel veel goeds en liefs toegewenst voor jullie allemaal.
 9. Mijn beste vriendin, ik ben zo blij voor jou en je man met de geboorte van jullie eerste kindje. Heelveel goeds toegewenst voor jullie en de rest van de familie.
 10. Het is zo’n goede dag vandaag omdat we nu een prins(ses)je in de familie hebben, gefeliciteerd lieve …. met de geboorte van jullie zoon/dochter.
 11. Ik stuur je dit berichtje om jullie te feliciteren met de geboorte van jullie enorm schattige baby, ik weet zeker dat hij/zij net zo lief is als jij. Gefeliciteerd.
 12. Op deze manier wil ik gefeliciteerd zeggen voor de geboorte van jullie bundeltje pure vreugde, gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby.
 13. Hoera, het is een zoon/dochter, mijn welgemeende felicitaties voor jullie allemaal en in mijn gebed zal ik de kleine man/de kleine meid, zeker noemen.
 14. Jullie kleintje is de meest gelukkige persoon op heel de aarde omdat hij/zij een geweldige ouder heeft zoals jij. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby.
 15. Ik stuur je op deze manier mijn talloze gelukswensen en welgemeende felicitaties voor de komst van jullie schattige prins(es)je.
 16. Gefeliciteerd met de toevoeging van een schattige prins(es)je aan jullie gezinnetje, hij/zij is echt enorm schattig en ik ben enorm blij voor jullie.
 17. Na al die eindeloze maanden van wachten, zijn jullie je nu eindelijk gezegend met een geweldige en gezonde zoon/dochter. Gefeliciteerd met de geboorte van deze bijzondere wereldburger.
 18. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby, ik wens hem/haar het beste in het leven, moge hij/zij gezond en vol levenslust opgroeien tot een prachtig mens.
 19. Hij/zij is echt een engel die zo uit de hemel lijkt te zijn gevallen en is de meest schattige baby die ik ooit heb gezien, mijn welgemeende gelukswensen zijn dan ook bedoeld voor hem/haar. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine koning(in).
 20. Jullie leven is gezegend, jullie huis is vervuld met vreugde en jullie gezin is gezegend met een prachtige nieuwe baby.
 21. Jullie kunnen vanaf nu voor altijd gelukkig zijn, want de hemel heeft jullie gezegend met een geweldig en het meest schattige geschenk dat een mens ooit zou kunnen krijgen. Gefeliciteerd lieverd met de geboorte van jullie zoon/dochter.

Felicitatie wensen voor pasgeboren baby

 1. Het is een jongen/meisje, gefeliciteerd lieverd, de tijd is nu bijna aangebroken om hem/haar te leren voetballen/dansen en fietsen.
 2. Welkom in de wereld schattige prins(es), mijn welgemeende felicitaties aan jou, veel liefs van ons allemaal. Gefeliciteerd met jullie kersverse bundeltje vol levensvreugde.
 3. Vanuit de hemel is jullie een heuse prins(es) gezonden om jullie leven met nog meer vreugde en geluk te kunnen vullen.
 4. Nu word je onnodig geïrriteerd omdat je luiers moet blijven veranderen, maar je wordt eveneens overweldigend door een gelukzalig gevoel omdat jullie een lief geschenk uit de hemel hebt mogen ontvangen. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine prins(es).
 5. Ik wens jullie alle vreugde toe die de komst van een kleine jongen/ klein meisje de wereld zal brengen. Laat dit gevoel van geluk en vreugde nooit ophouden.
 6. Het aanraken van die kleine voetjes, die typische babygeur en de kreetjes die zo speciaal zijn voor een kleine baby, zullen allemaal een heleboel vreugde in je hart laten stromen. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter.
 7. De wereld baadt vandaag in een bad van vreugde omdat er een kleine prins(es) is geboren, hij/zij is in alle opzichten zo charmant, schattig en lief. Gefeliciteerd lieverd met de geboorte van jullie zoon/dochter.
 8. Een baby is de vrucht van onze eindeloze nachtelijke inspanningen en ik ben blij dat bij jou een prins(es) is geboren. Gefeliciteerd lieverd met de komst van jullie baby.
 9. Je moet je nu wel enorm verliefd voelen omdat je iedere dag opnieuw van wakker zult worden en dit ​​prachtige bundeltje vol met liefde kunt bewonderen, het bundeltje dat wordt gevormd door jullie heerlijke zoon/dochter.
 10. Ik heb vandaag gebeden dat deze kleine jongen/dit kleine meisje jullie bijzonder veel geluk zal brengen, het soort geluk dat je voor altijd zult blijven koesteren en dat hij je leven zal vullen met een heleboel zonneschijn en een onmeetbare hoeveelheid vreugde.

Lieve berichtjes voor de geboorte van een baby

 1. Awww, jullie baby is zo schattig en lief van zijn/haar lieve kleine vingertjes tot zijn/haar kleine, schattige voetjes. Hij/zij is gewoon zo aandoenlijk en lief. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter.
 2. Het is geen wonder dat jullie baby zo schattig is, vader is zo knap en moeder ook enorm mooi. Het is gewoon een perfecte combinatie om een ​​schattige kleine prins(es) te krijgen. Gefeliciteerd met de komst van jullie kleintje.
 3. Jullie familieband zal nu nog sterker worden omdat er zich een kleine schattige prins(es) zich bij het gezin heeft gevoegd, hoe fantastisch moet dat gevoel wel niet zijn.
 4. Jullie beloning is na negen lange maanden van wachten eindelijk gekomen, jullie zijn beloond met het meest bijzondere en liefste geschenk waar jullie ooit van hebben kunnen dromen. Gefeliciteerd lieverd met de geboorte van jullie zoon/dochter.
 5. Voor de meest kersverse ouders in de stad, hebben jullie zoveel geluk dat jullie gezegend zijn met de geboorte van een knappe prins(es), veel liefs voor deze schattige baby.
 6. Jullie moeten wel enorm opgewonden zijn en jullie harten moeten tevens vervuld zijn met vreugde, het is geweldig om zo gelukkig te zijn, omdat jullie hard hebben gewerkt om dit geschenk te mogen ontvangen.
 7. Welkom kleine prins(es), we zijn allemaal zo blij en gelukkig met jou geboorte, mijn welgemeende felicitaties voor jullie met de geboorte van jullie kleine prins(es).
 8. Ik heb vandaag gebeden dat jullie één van de dagen ervaren die jullie de rest van het leven zullen blijven koesteren en die gelukkige herinneringen aan de komst van deze schattige baby op zullen blijven roepen.
 9. Moge jullie blijven genieten van al het goede in het leven met de komst van jullie schattige baby, geniet van al het geluk dat jullie zo hebben verdiend.
 10. Ik ben blij om jullie vreugde en geluk te mogen delen, dit is een geweldig gevoel om de dag mee te beginnen. Gefeliciteerd lieverd.
 11. Ik heb vandaag gebeden dat de vreugde die je hebt mogen ontvangen met de geboorte van jullie baby in jullie harten voor altijd bewaard mag blijven.

Nog meer gelukswensen voor iemand die onlangs is bevallen

 1. Moge het jullie nooit aan iets ontbreken om trotse ouders van deze kleine prins(es) te zijn en mag hij/zij vreugde blijven brengen in jullie gezin. Mijn welgemeende felicitaties gaan dan ook uit naar jullie allemaal.
 2. Ik bid en hoop dat de vreugde van zijn/haar babytijd jullie dag in dag uit bij mag blijven als de kleine prins(es) groter wordt.
 3. Het krijgen van een baby is één van de liefste geschenken waar iemand in zijn leven mee kan worden gezegend, in het bijzonder een schattige jongen/schattig meisje zoals jouw kleintje. Mijn welgemeende felicitaties voor jullie en jullie kersverse wereldburger.
 4. Je hebt nu een nieuwe rol gekregen als de ouder van deze kleine, moge de hemel je de kracht en wijsheid schenken om deze verantwoordelijke taak met veel liefde te kunnen vervullen.
 5. Ik heb gebeden dat de hemel je de liefde en de wijsheid zal schenken om voor deze kleine te kunnen zorgen en hem/haar het juiste pad te laten zien om te volgen. Felicitaties aan jullie en de schattige, kleine prins(es).
 6. Je hebt één van de erfenissen van God gekregen omdat kinderen de erfenis van God zijn, gefeliciteerd met dit bijzondere geschenk uit de hemel. Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van jullie lieve prins(es)je.
 7. Mijn gedachten zijn vandaag bij jullie en jullie kleintje, zodat jullie de wijsheid en de kracht mogen ontvangen om voor hem/haar een ​​fantastische ouder te zijn. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter.
 8. Ik ben zo ontzettend blij dat jullie deze verantwoordelijkheid als ouders hebben gekregen, ik weet namelijk zeker dat jullie de meest bijzondere en spontane ouders zullen zijn die een kind maar zou kunnen wensen. Gefeliciteerd lieverds met jullie prachtige baby.
 9. Jullie zullen nu gaan ontdekken dat het leven met een baby één van de beste dingen in het leven is die iemand zich maar kan bedenken, kinderen brengen immers een speciaal soort plezier en geluk in het leven, geniet vanaf nu dus van deze geweldige periode in het leven.
 10. Jullie kleine jongen/ klein meisje zal absoluut een heleboel geluk in jullie leven brengen, hij/zij zal je ridder/prinses en meer voor je gaan betekenen dan welke superheld ook, een baby krijgen, is inderdaad een enorme zegen. Gefeliciteerd dat jullie er eentje hebben mogen ontvangen.
 11. Terwijl jullie een schattige baby in jullie leven hebben mogen verwelkomen, bidden en hopen we dat de komst van dit kleintje gepaard gaat met de vervulling van al jullie hartwensen, moge jullie blijven slagen in alles wat je zou willen doen. Enorm gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon/dochter.
Ze Magazine - Lifestyle trends

37 REACTIES

 1. pure white hennessy for sale

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless truly worth taking a appear, whoa did one particular learn about Mid East has got far more problerms too […]

 2. family in hiding

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nevertheless really worth taking a search, whoa did one particular master about Mid East has got more problerms too […]

 3. Methadone for sale

  […]we prefer to honor a lot of other online web pages on the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

Comments are closed.