Soms heb je van die momenten dat je op zoek bent naar woorden om tegen die ene speciale persoon te zeggen, degene die je het gevoel geeft dat je echt geweldig bent. Dat meisje of die vrouw dat je uit duizenden hebt gekozen, degene die je pas echt helemaal compleet heeft weten te maken. De persoon waar je elke ochtend als eerste aan denkt en de laatste die in je gedachten zal zijn voordat je ’s avonds in slaap valt.  Gelukkig hebben we hieronder een lijst met teksten en berichtjes samengesteld, die niet alleen lief, maar ook romantisch zijn. Bovendien zullen ze laten zien wat er zich binnenin je hart afspeelt! Dus, doe er je voordeel mee en vertel je vriendin op een speciale manier hoeveel je van haar houdt.

Hieronder hebben we een aantal romantische berichten voor je op een rijtje gezet die je kunt sturen naar je vriendin om uit te kunnen drukken wat je werkelijk voor haar voelt en die er zeker voor zullen zorgen dat ze zich speciaal en enorm geliefd door jou zal voelen.

 1. Je bent alles wat ik ooit wil en alles waar ik ooit van kan dromen, je maakte je geliefd op manieren die ik niet eens had verwacht. Ik zou niet eens om deze liefde durven vragen, maar ik wil je gewoon voor altijd bij me houden. Tot op het moment dat ik mijn laatste adem uitblaas, zal ik je blijven koesteren. Ik houd van je lieverd.
 2. Schat, je bent als een ware zegen in mijn leven gekomen, je hebt me pas echt laten zien wat leven werkelijk is iedere dag dat je aan mijn zijde staat. Je bent het mooiste geschenk dat Moeder Natuur me maar heeft kunnen geven. Ik wil dan ook gewoon op deze manier laten weten dat ik voor altijd en eeuwig van je zal blijven houden. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen.
 3. Ik noem je mijn koningin omdat je me tot koning hebt gemaakt, je onze relatie tot een paradijs omvormde en ik daar nooit of te nimmer meer uit weg wil. Bij jou is waar ik thuishoor. Ik houd van je mijn schat!
 4. Een dag zonder aan jou te denken is als een dag zonder het inademen van lucht, ik zal niet meer kunnen ademen wanneer ik je ooit zou verliezen. Niets anders maakt me namelijk zo compleet als jij doet mijn liefste.
 5. Als van je houden een vergissing is schat, dan wil ik deze zeker niet corrigeren. Je hebt me zo goed laten voelen en je maakt me pas echt compleet, daarom heb ik ervoor gekozen om je mijn soulmate te noemen. Ik houd heel veel van je schat.
 6. Lieve vriendin, het lijkt erop dat van je houden de beste beslissing is die ik ooit heb genomen. Ik ben blij dat ik dit keer het juiste besluit heb genomen en gelijk heb gekregen. Ik houd van je schatje.
 7. Schat, ik ben nooit bang geweest om iets of iemand los te laten totdat jij in mijn leven kwam, de gedachte aan een dag zonder dat je bij me zult zijn zal me langzaam doden. Nooit zal ik dan ook deze zo bijzondere verslaving los kunnen laten. Ik houd zo enorm veel van jou.
 8. Schat, als ik naar je kijk, dan krijg ik het gevoel dat ik een engel in eigen persoon heb ontmoet. Niemand kan ooit zo lief voor me zijn als jij, je verlicht iedere cel in mij zodat ik elke dag naar je wil blijven kijken. Blijf alsjeblieft bij mij. Ik zal namelijk voor altijd en eeuwig van je blijven houden.
 9. Lieve vriendin, er is niets te vergelijken met de vreugde die ik voel als ik bij je ben, jij bent mijn zonnestraal na een heftige storm, bij jou vind ik rust en liefde. Bedankt dat je de mijne wilt zijn.

Romantische en lieve berichtjes voor je vriendin

 1. Liefje, dit is mijn gelofte aan jou vandaag, ik zal je geliefde zijn, ik zal je vriend zijn, ik zal van je houden als geen ander voor altijd en eeuwig, mijn hart is voor altijd van jou schat.
 2. Ik kan me niet eens voorstellen om een leven te leiden zonder jou, wat is namelijk de zon zonder een zacht wolkje, een rivier zonder water, het strand zonder zand, een lichaam zonder hoofd. Ik voel me zo enorm leeg zonder jou mijn liefste. Ik kan niet eens aan een leven denken zonder jou
 3. Schatje, je bezorgt me zoveel geluk, ik wil jou ook zeker niet te kort doen voor de rest van ons leven. Het is dus pas het begin en ik zal er altijd voor je zijn. Ik houd van je.
 4. Ik weet niet hoelang ik zal leven, maar ik weet wel dat ik volop zal leven ieder ogenblik dat ik samen met jou doorbreng. Je hebt me het leven laten ervaren en ik weet dat iedere seconde de moeite waard zal zijn, omdat ik het met jou aan mijn zijde door ga brengen, mijn liefste.
 5. Lieve vriendin, wanneer ik in druppels water uit moest drukken om te laten zien hoeveel ik van je houd en wat je voor mok betekent, dan zou ik niet voldoende hebben aan het water in alle zeeën en oceanen op aarde.
 6. Schatje, steeds weer zal je mooie glimlach mijn dagen op weten te vrolijken, op mijn meest slechte dag wil ik dan ook alleen maar jouw glimlach zien omdat deze iedere cel in mijn lijf zal helen.
 7. Je hebt me licht in het donker, water in tijden van dorst en vreugde op mijn meest trieste ogenblikken gegeven. Ik wil dan ook alleen maar dat jij voor altijd en eeuwig gelukkig zult zijn.
 8. Als een engel me zou vragen ​​om een ​​wens te doen, dan zal ik vragen om een ontelbaar ​​aantal dagen omdat ik graag je wil laten zien hoeveel je iedere dag voor me betekent in mijn leven en dit leven nu gewoonweg te kort zal zijn om dat te kunnen doen.
 9. Je aanwezigheid in mijn leven heeft me een reden gegeven om te leven, een reden om voor te vechten en hoop om naar iedere nieuwe dag uit te kijken. Bedankt dat je een deel van mij wilt zijn.
 10. Jij bent degene die vanuit het niets mijn leven binnen is gekomen, maar plotseling mijn wereld zelf is geworden. Ik kan en wil dus nooit meer verder zonder jou mijn liefste. Blijf bij mij voor altijd en eeuwig.
 11. Jij bent de koningin van mijn koninkrijk, het beste dat me ooit is overkomen is jou lief te mogen hebben. ik houd van jou liefje

Nog meer romantische en lieve berichtjes voor haar

 1. Bij jou besefte ik pas echt wat het is om verliefd te zijn en bemind te worden zodat ik zo egoïstisch ben geworden dat ik geen enkele dag meer door zou willen brengen zonder jou in mijn leven.
 2. Noem me gek, want ik sta op het punt om je naam in de vorm van duizenden sterren aan de hemel te schrijven zodat heel de wereld kan zien hoeveel je voor me betekent. Ik houd van je!
 3. Als er een ander leven na de dood is, dan zal ik steeds opnieuw voor jou blijven kiezen, mijn liefje, wat moet ik immers doen als ik je niet bij me heb. Ik zal volkomen geruïneerd zijn!
 4. Schat, ik wil je gewoon laten weten dat ik altijd bij je zal blijven, wat er ook gebeurt, deze liefde tussen ons zal eeuwig blijven duren, laat me altijd van houden schatje.
 5. Wees mijn Julia en laat me jou Romeo zijn, Wees mijn Bonnie en laat me jou Clyde zijn, wees mijn Rose en laat me jou Jack zijn, ik vind het namelijk niet erg om samen met jou in het huwelijksbootje te zinken, mijn liefje.
 6. Je deelt mijn dromen schat, en ik deel de jouwe, ik heb iemand gevonden die sterker is dan wie dan ook in mijn leven, ik vond in jou de liefde die ik nooit had verwacht, je hebt me verrast met alles wat je doet, ik wil gewoon voor altijd en eeuwig je man zijn. Wees dus altijd mijn grote liefde.
 7. Het is moeilijk om mezelf uit te leggen of om het in één beeld samen te brengen; de enige eenvoudige conclusie die ik kan trekken is dat ik van je houd. Want één blik in je ogen zal heel mijn wereld maken en mijn leven laten schitteren.
 8. Je zorgt ervoor dat ik iedere dag de zonsopgang wil zien, omdat ik weet dat het een nieuwe dag zal zijn dat ik je aan mijn zijde zal hebben. Ik houd enorm veel van je! Jij zorgt ervoor dat ik elke nieuwe de zonsopgang wil zien.
 9. Als ik een leeuw zou zijn, dan zou ik brullen in de jungle om zo te vertellen hoeveel ik van je houd, als ik een danser was, dan zou ik mijn middel willen breken om te laten zien hoeveel je voor me betekent. Ik houd van je mijn lieveling!

Romantische en lieve berichtjes voor een vrouw

 1. Schat je bent de enige en echte definitie van schoonheid, je weet mijn leven op te fleuren en het mijn leven vol kleur te laten stralen. Ga altijd door met stralen, mijn schat!
 2. Je bent mijn laatste liefde, alles wat ik ooit heb verlangd, heb ik immers in jou gevonden en nog veel meer. Stop dus nooit met me te overladen met je liefde, schatje.
 3. Toen we elkaar ontmoetten, was ik een sterke man die een heleboel muren rondom zijn hart op had getrokken, maar je wist deze muren te vernietigen en je een weg naar binnen te banen, ik was nooit van plan om van je te houden, maar nu zal mijn leven niets meer waard zijn zodra jij me verlaat. Ik houd van je.
 4. Zoals water een plant kan laten groeien, zo houdt benzine een auto in beweging, maar zo houdt ook jouw liefde me in stand, versterkt je liefde mij op momenten dat ik zwak ben, maakt je liefde me aan het lachen wanneer ik verdrietig ben en geeft je liefde me hoop als ik me moedeloos voel. Ik houd van je.
 5. Blijf altijd bij mij, ga niet ver van me vandaan, een dag zonder jou is namelijk een totale duisternis, kom altijd bij me terug en breng licht in mijn donkere wereld. Ik houd van je mijn zonnestraaltje. Blijf voor altijd en eeuwig aan mijn zijde.
 6. Zoeter dan honing, helderder dan de sterren in de nacht, mooier dan een pauw, je bent gewoon perfect in alle opzichten mijn koningin. Ik houd van je mijn liefje.
 7. Ik leef voor jou schatje, jij bent de sleutel die mijn hart kan openen, jij bent de koningin van mijn hart en je weet mijn ziel te boeien met je charmante glimlach. Ik houd van je voor altijd en eeuwig mijn lief.
 8. Ik zal in het gezelschap van koningen, soldaten, commissarissen en de hele wereld willen spreken, gewoon om iedereen te vertellen hoeveel je voor me betekent, ik ben niet bang om van je te houden schatje, maar ik ben alleen bang om je te verliezen. Blijf alsjeblieft voor altijd bij mij, mijn mooie koningin.
 9. Mijn lief, je verdient het beste en ik zal duizenden kilometers reizen alleen om je gelukkig te kunnen maken. Ik wil op de manier je vertellen dat ik om je geef en nooit zal stoppen om je lief te hebben. Ik houd van je liefste.

Langere romantische liefdeteksten voor haar

 1. Er is niets op deze aarde vergelijken met de vreugde die ik elk seconde voel die ik samen ben met jou mijn schat, ze zeggen dat liefde blind is, maar ik kan deze door jouw ogen zien schat. Je gaf me een heleboel vreugde en ik wil niets liever dan hetzelfde voor je doen. Ik houd van je schatje.
 2. Ik zal de schouder voor je zijn schat waar je op kunt leunen, je soldaat zijn in tijden van strijd, je clown op momenten dat je wilt lachen, je adviseur als je een raadgever nodig hebt om je gedachten mee te delen, dit alles om te laten zien je altijd bij me terecht kunt mijn liefste.
 3. Ik weet dat geloof dit op een dag kan laten werken als ik maar voldoende hoopvol blijf. Tot die tijd zal ik aan je blijven denken zoals nu. Je aanraking zal me voor altijd strelen met een enorme tederheid, en je kussen zullen de vlam in mijn hart voor altijd levend weten te houden. Ik hoop dat jij en ik op een dag voor altijd samen zullen zijn. Liefste vriendin.
 4. Zelfs als ik een muzikant zou zijn, dan zou ik de teksten niet weten te vinden om je in te beschrijven, zelfs als schrijver, zou ik de juiste woorden niet vinden om je te zeggen hoeveel je voor me betekent. Je bent gewoon te perfect voor mij. Ik houd van je!
 5. Ik wist de eerste dag dat ik je zag, dat ik niets meer kon doen nadat je op die speciale manier naar me keek met je mooie glimlach die mijn hart sneller deed kloppen, maar ik wist ook dat het een nieuw tijdperk betekende met eindeloze vreugde en geluk, bedankt voor het weer tot leven wekken van echte passie en liefde. Ik wil je voor altijd en eeuwig aan mijn zijde houden.
 6. Ik weet niet waar het leven me gebracht zou hebben, als je er niet voor me zou zijn geweest, zoals een nagel een de vinger kan beschermen en zoals het oog een hoofd zoveel moois kan laten zien, bedankt dat je altijd mijn veilige haven wilde zijn, ik houd oneindig veel van jou.
 7. Soms zeggen dat ik van je houd klinkt als een understatement omdat de woorden houden van niet voldoende zullen zijn om je te zeggen wat ik voor je voel. Ik zou echt graag willen dat de schepper van ons hart een glas kon maken zodat je al het moois kon zien in mijn hart. Ik zou je zo dan de liefde kunnen laten zien die ik voor je voel, voor altijd en eeuwig en dat dit slechts het begin is van onze lange en eeuwigdurende liefde.
 8. Schatje, wat zou het leven zonder jou zijn, zo smakeloos, saai en niet met zoveel goeds gevuld. Je bent in mijn leven gekomen om wat extra pit aan mijn leven toe te voegen en het zo voedzaam te maken dat ik nooit meer genoeg van je zal krijgen. Ik zal dan ook altijd van je blijven houden.
 9. Als van jou houden slecht is, dan zou ik het helse vuur naar mijn hemel hebben toe hebben gehaald, als bij jou zijn een misdaad is, dan ben ik bereid om een ​​terrorist te worden, als het tonen van mijn gevoelens naar jou toe betekent dat ik iedereen op aarde moet beledigen, dan ben ik er klaar voor om de rest van mijn leven een buitenstaander te blijven. Ik ben bang om mijn gevoelens aan je te tonen omdat deze sterker zijn dan diamant. Ik houd zoveel van je mijn liefje.
 10. Wat betekent eten zonder smaak, wat betekent een oog dat niets kan zien, zeg me wat de functie is van een been dat niet kan bewegen, wat het nut is van water dat geen dorst kan lessen, zeg me wat de betekenis zal zijn van mijn leven zonder jou. Ik houd van je!
 11. Alles begon als het zaaien van wat gras en het is inmiddels uitgegroeid tot een heel bos, hoe kan ik dus ooit niet meer verliefd op je zijn? We zijn begonnen als een dam, maar nu is het een oceaan geworden, we kunnen er alleen maar samen in zwemmen, schat. Ik zal nooit verlost kunnen worden van deze enorm sterke gevoelens van liefde al zou ik ze los willen laten, ik zal er dan alleen maar door sterven omdat je zoveel meer bent dan alleen mijn reddingsboei, ik houd van je.

 

Ze Magazine - Lifestyle trends