Ken je het gevoel dat je als heteroman dat je niet alle signalen en hints meekrijgt die door vrouwen af worden gegeven? Wellicht zijn er zelfs vrouwen die je leuk vinden, maar ben je je daar helemaal niet van bewust. Het lijkt er echter op dat er meer mensen zich geregeld hetzelfde afvragen. En om die reden hebben we geprobeerd om er antwoorden op te vinden. We hebben een gedegen onderzoek uitgevoerd onder een grote groep online meisjes en vrouwen die online actief zijn.

1. Dichtbij je staan

Een vrouw komt letterlijk en figuurlijk dichtbij je staan, soms zelfs erg dichtbij. Ze zoekt je bijvoorbeeld steeds vaker op een samen een praatje te maken of gewoon om steeds even te checken hoe het met je gaat of wat je aan het doen bent. In dat geval heeft ze duidelijk een oogje op je.

2. Glimlachen

Ze stuurt je geregeld berichtjes en beantwoord die van jou vrijwel direct. Daarnaast raakt ze je regelmatig aan, bijvoorbeeld een lichte aanraking van je arm als jullie in gesprek zijn, en maakt ze vaak oogcontact (zelfs vanaf de andere kant van een ruimte), maar ze blijf vooral heel veel glimlachen, zelfs zonder dat daar een duidelijke reden voor gegeven kan worden.

3. Smoesjes bedenken om samen te zijn

Als een meisje of een vrouw ongewone redenen bedenkt om maar samen met je te kunnen zijn, bijvoorbeeld wanneer ze je vraagt naar haar oude spelcomputer te kijken (vanwege het feit dat deze stuk is en ze haar favoriete spel niet meer kan spelen). Wanneer je de console dan aan de praat hebt gekregen, zal ze je vragen samen te gamen om vervolgens knus tegen je aan te komen zitten. Uiteraard kan ze je ook mee uit vragen naar een evenement of pretpark waar ze “toevallig” kaartjes voor heeft, of zeggen dat ze zich niet lekker voelt en wil dat je bij haar blijft.

4. Blozen

Op het ogenblik dat een verlegen meisje of vrouw je heel vaak aankijkt vanaf de andere kant van de kamer, en zodra je haar blik beantwoord, zal ze enorm gaan blozen, en zelfs gaan stotteren wanneer je tegen haat begint te praten. Ze ziet je dus helemaal zitten, maar wordt een beetje ongemakkelijk als het gaat om flirten.

5. De eerste lijst met hints

Ze raakt haar haren wanneer je met haar in gesprek bent. Ze gebruikt smoesjes om bij je te kunnen zijn (bijvoorbeeld tijdens een schoolproject, naast je in de bus komen zitten). Verder lacht ze om al je grappen, vertelt je emotionele verhalen over zaken die haar zijn overkomen, maar waar slechts enkele personen iets over weten, ze stuurt je goedemorgen berichtjes en jij bent de persoon die ze constant berichten stuurt en daarnaast liket ze al je posts op social media, zelfs dat saaie artikel dat je hebt gedeeld.

6. Vergeetachtigheid

Op het moment dat een meisje of vrouw zegt dat ze graag haar was een keertje bij je wil doen omdat haar wasmachine en droger stuk zijn, en vervolgens langskomt en ‘vergeet’ om haar wasgoed mee te brengen, dan komt dat omdat ze simpelweg vergeetachtig is. Laat haar ten minste even je cavia zien en probeer een leuk gesprek met haar te voeren, zodat in elk geval er nog iets productiefs is gedaan.

7. “Kom mee!”

Wanneer een meisje of vrouw je haast naar een evenement of andere plaats mee lijkt te slepen, dan is het overduidelijk dat ze je leuk vindt.

8. Staren

Als je met een meisje of vrouw oogcontact maakt, dan zul je soms merken dat ze geschrokken reageren wanneer ze dit opmerken. Ze heeft immers ongegeneerd naar je zitten staren en voelt zich nu zeker betrapt.

9. Praatjes

Zodra een meisje of een vrouw veel met je komt praten, maar niet echt veel te vertellen heeft, dien je dit te beschouwen als een signaal dat ze wel iets in je ziet.

10. Plagen

Soms zullen meisjes of vrouwen een man die ze leuk vinden gaan plagen, of zelfs opzettelijk ruzie met hem maken over de meest onnozele dingen, dan vind ze hem leuk. Wanneer de dame in kwestie echter een donker en sarcastisch gevoel voor humor heeft, dan kan dat soms echter overkomen bij de man alsof hij iets fout heeft gedaan.

11. Weer meer excuses

Indien een meisje of vrouw in een man geïnteresseerd is, dan zal ze excuses zoeken om hem aan te kunnen raken. Vaak begint dat met informele aanrakingen, op zijn hand of arm, of als ze naast hem staat, wellicht met haar borsten tegen zijn lichaam aan schuren. Ze staat dan ook vaak dichterbij dan strikt noodzakelijk zou zijn, of ze leunt naar hem toe wanneer ze gaan zitten. Verder zal ze oogcontact maken, vervolgens naar beneden kijken en opnieuw de ogen opzoeken. Ook kan ze je vertellen dat je “echt schattig bent.” In dat geval is de dame werkelijk seksueel geïnteresseerd in jou. Ze zal dan ook echt serieus, en niet alleen maar uit beleefdheid dit tegen je zeggen.”

12. De tweede lijst met hints

Wanneer een meisje of vrouw je probeer te voeren (eten dat ze zelf heeft gekookt of heeft gekocht, zoals een stukje pizza), ze je de videogame wil laten spelen die ze leuk vindt, met je praat over koetjes en kalfjes of een grap maakt om een ​​gesprek met je aan te kunnen gaan. Er wordt dus niets aan je gevraagd en je hoeft ook niets te doen, behalve misschien om haar uit te gaan. Zodra een meisje of vrouw tegen je praat en je wordt vrijwel direct gevraagd om haar ergens naartoe te brengen (bijvoorbeeld naar een feestje) en dan is ze niet in je geïnteresseerd,

Maar als ze tegen je praat, vraagt ​​ze of je mee naar de film wilt, dan is dat waarschijnlijk wel.

Wanneer een dame je vertel over evenementen waar ze van vindt dat ze cool zijn en er dolgraag naartoe wil gaan, dan zal je er alles aan doen om je mee te krijgen. Zo zal ze je immers toelaten in haar private space, en dat is behoorlijk lastig voor de meeste vrouwen en meisjes. Je kunt dan ook een dame beter eerst goed observeren in haar natuurlijke omgeving (bijvoorbeeld wanneer ze samen is met vrienden). Je kunt dan opmerken of ze iets dichter bij je komt staan wanneer ze tegen je praat, of ze naar je toe leunt als jullie naast elkaar zitten, maar ook of ze jou aanraakt of een beetje brutaal je private space binnendringt. Dan kan dit betekenen dat ze gewoon erg graag dichtbij andere mensen is en iemand gemakkelijk aanraakt, maar zodra ze laat op de avond nog een praatje met je wil maken, dan kunt je stoppen met zoeken naar andere tekens of gewoon vragen wat ze voor je voelt.

13. De derde lijst

Hoewel dit niet voor alle meisjes en vrouwen geldt, kunnen de volgende hints absoluut waar zijn voor een heleboel dames: ze lacht veel naar en om jou. Dan kan dat betekenen dat ze graag lacht, maar als ze heel veel lach om de dingen die je zegt, dan vind ze je enorm leuk. Veel dames zijn op zoek naar een man met een goed gevoel voor humor en wanneer dit niet het geval is, dan is een relatie gedoemd om te mislukken. Verder kun je merken aan meisje of vrouw dat ze je leuk vindt wanneer ze vaak oogcontact met je maakt en dit probeert vast te houden. Daarnaast zal de dame in kwestie vaker haar lippen likken, op haar lippen bijten of met haar lippen spelen, dan weet je dat ze buitengewoon geïnteresseerd in je is.

De manier waarop een meisje of vrouw reageert kan variëren. Maar wanneer ze je een emoij of een leuk berichtje terugstuurt, dan betekent dit dat ze met je wil blijven kletsen. Wanneer het gewoon “cool” is of “veel geluk” of iets dat daar op lijkt, dan is ze niet in je geïnteresseerd. Maar desondanks kun je niet altijd even zwaar tillen aan de reactie die een vrouw of meisje geeft. Soms vind ze je immers wel leuk, maar durft ze dat nog niet openlijk kenbaar te maken.

Wanneer een meisje of vrouw zich op haar gemak voelt en je zelf aan wil raken, of jij haar zonder problemen aan mag raken, dan wil dat wellicht zeggen dat ze je seksueel aantrekkelijk vindt, zeker wanneer ze je dij of knie aanraakt. In dat geval kun je volkomen zeker zijn dar ze meer met je wil. Indien ene meisje of vrouw zich ook nog speciaal voor jou sexy of aantrekkelijk gaat kleden, dan komt dat waarschijnlijk omdat ze je leuk vindt. Wanneer ze dus haar mooiste outfot voor je aan heeft gedaan, dan weet je dat ze voor je wil gaan.

14. Aanpassen aan jouw leven

Op het ogenblik dat een meisje of vrouw zich aan wil passen aan jouw manier van leven, de mensen met wie je omgaat en de dingen die je graag doet, zelfs als dit erg nutteloze dingen zijn, dan kun je er zeker van zijn dat ze geïnteresseerd is in jou.

15. Aantrekken en afstoten

Door je te plagen , en soms zelf een beetje ruzie met je te maken om niets, laat een meisje of vrouw je vaak merken dat ze een oogje op je heeft.

16. Eerlijkheid

Op het moment dat een meisje of een vrouw een man vertelt dat ze graag bij hem wil zijn, hem aan wil raken en dat hij er leuk uitziet, dan wil ze doorgaans meer dan alleen maar een doorsnee vriendschap met hem aangaan.

17. Aandacht voor je hebben

De aandacht die meisjes en vrouwen een man geven, zegt vaak voldoende over hoe graag ze hem mee naar hun hol zouden willen sleuren.

Of misschien heb je het helemaal mis en denk je alleen maar dat een meisje of vrouw je helemaal ziet zitten. Bijvoorbeeld omdat je haar gedrag interpreteert als flirten, terwijl ze daar absoluut niet mee bezig is. Een dame is zich er doorgaans heel goed van bewust dat je een hele wereld vol meisjes en vrouwen hebt om uit te kiezen, maar ze wil dat je weet dat ze dankbaar zal zijn wanneer je juist voor haar hebt gekozen. Het is maar dat je het weet!

Ze Magazine - Lifestyle trends