De lijst die ik vandaag voor je samen heb gesteld, bevat een paar erg belangrijke feitjes die je werkelijk van dienst kunnen zijn als je op een succesvolle manier een vrouw wilt versieren.

1. Vrouwen willen contact met je leggen

Vrouwen willen absoluut contact met je leggen. Op het ogenblik dat ze een man zien, dan denken ze er niet echt over om hem aan de haak te slaan, maar ze denken wel eens na over hoe geweldig het zou zijn als deze kerel hen op zou merken en zou verleiden. Ze willen dus een vent die ze het hof maakt. Aan het einde van de dag zijn alle single dames dan ook op de plaatsen te vinden waar een aantrekkelijke man op kan duiken, zodat deze hen op een charmante wijze uiteindelijk kan verleiden. De meeste mannen denken echter dat dit niet waar is en dat vrouwen gewoon zonder reden een beetje kattig kunnen zijn.

Je moet me echt geloven als ik je zeg dat ze het helemaal niet leuk vinden om iemand af te wijzen. Om die reden geven ze vaak een heleboel hints en worden ze alleen maar kattig wanneer een man deze gewoon niet begrijpt. Waar het dus eigenlijk op neerkomt, is dat vrouwen wel kieskeurig dienen te zijn. Op een soortgelijke manier zou je eveneens alleen voor de heetste vrouwen kunnen gaan, maar dan zou ze alleen voor de kerels kunnen kiezen die haar interesse weten te wekken. Het is gewoon de persoonlijke smaak van een vrouw als het gaat om mannen.

Je kunt het op de volgende manier bekijken: iedere keer dat je probeert om een vrouw te versieren, dan zal ze ongemerkt in je persoonlijkheid zitten te wroeten. Ze wacht bijvoorbeeld op jou om haar aan het lachen te maken. Ze wacht op jou om haar een goed gevoel te geven. Ze wil dat je haar een plezierige tijd weet te bezorgen. Op het ogenblik dat je dat inderdaad kunt, dan heb je je meestal een directe weg weten te banen naar haar slaapkamer. Wanneer je echter je faalt, dan zal ze je teleurstellen.

Zo simpel is het nu eenmaal. Jij bent dus de persoon die de juiste stappen moet zetten. Ze zal je zelden de weg hierin wijzen. Aan het eind van de dag willen jullie allebei hetzelfde: elkaar ontmoeten en vallen voor de charmes van iemand die je leuk vindt. Je kunt het gewoon niet laten mislukken.

2. Begrijpen wat jullie allebei willen, is van essentieel belang

Het is van groot belang om te begrijpen wat vrouwen in het algemeen willen, omdat dit je een geweldig beeld geeft van wat voor soort zaken je dient te bespreken en waar je op moet letten wanneer je contact met hen zoekt. Zodra je met vrouwen gaat communiceren, dan zullen ze je een beetje gaan screenen in de hoop dat ze een geschikte persoon vinden die hun partner zou kunnen zijn. Doorgaans zullen ze dit doen op basis van hun emoties, dat wil zeggen dat ze als je hen een goed gevoel weet te bezorgen, je vaak een erg goede indruk achterlaat.

Aan de andere kant is het even belangrijk om ze zelf te gaan screenen. Wanneer je een vriendin voor een ander gaat zoeken, dan kun je dat uiteraard niet doen, mits je op zoek gaat naar de kwaliteiten waarvan je denkt dat het haar tot een geweldige vriendin zal maken. Een warme persoonlijkheid is slechts één van die criteria en is vaak niet voldoende. Indien je wilt dat je vriendin goed op is geleid, dan is het een goed idee om haar te vragen naar haar opleiding (universiteit, vooropleiding, toekomstplannen en dat soort zaken). Je zult zo in staat zijn om snel het meisje uit te bannen dat een minder geweldige kandidaat zou kunnen zijn.

Bekijk ook: ben ik wel verliefd?

Het lijkt misschien vreemd, maar zelfs als man wil je je eigen normen hebben, omdat deze je in staat stellen om je tijd meer efficiënt te beheren door op zoek te gaan naar kwalitatief hoogwaardige vrouwen en je tijd niet te verdoen met zaken die je de moeite niet echt waard vindt. Het onder de knie krijgen van de kunst van het herkennen van de ware is dan ook een must.”

3. Hoe dien je een gesprek te beginnen?

Voor de meeste mannen is het beginnen van een gesprek waarschijnlijk het grootste probleem. Zoals je wellicht al vaker hebt gehoord, is de openingszin waarschijnlijk de grootste fout die mannen maken als ze een vrouw willen versieren. Ze weten dan gewoonweg niet wat ze moeten zeggen. Vrouwen geven echter nauwelijks iets om de zin die je gebruikt om een ​​gesprek te beginnen, om die reden zou je vrijwel alles kunnen zeggen, mits je maar rustig praat en een innemende glimlach op je gezicht hebt. Persoonlijk houd ik het altijd vrij simpel. “Hallo, ik ben Alex en wie ben jij?” Dit werkt eigenlijk altijd. Met altijd bedoel ik dat ik in alle gevallen in staat ben om zo een gesprek met de dame in kwestie te beginnen.

De openingszin zal nooit een garantie zijn op verdere successen, ongeacht wat je zegt.

Ik heb mannen ontmoet die alles zo ingewikkeld maakten dat het de vrouw erdoor in verwarring werd gebracht. Wanneer er echter geen verwarring ontstaat, dan zal een te ingewikkelde openingszin je alleen maar zien dat je te veel om jezelf geeft en dat je geen vertrouwen in jezelf hebt. Vergeet namelijk niet dat het doel van een begin tot een gesprek, of een openingszin, is om ook daadwerkelijk een gesprek te beginnen of te openen.

Zie ook: leuke gespreksonderwerpen die je kan gebruiken

4. Haar lichaamstaal lezen is absoluut essentieel

Op het ogenblik dat je geen enkele moeite doet om de lichaamstaal van de vrouw te lezen waar je mee aan het praten bent, dan verspil je eigenlijk je tijd. Het lezen van de signalen die ze uitzendt, is de beste en enige manier om te weten te komen of je verder kunt gaan of dat je er gewoon weer vandoor moet gaan voordat je nog meer tijd gaat verspillen.

Wanneer je niet echt weet op welke manier je vrouwen moet lezen, dan kun je jezelf deze vraag stellen na elke afzonderlijke beweging die ze maakt: Waarom zou ze dat nu doen? Ze schuift haar stoel bijvoorbeeld dichterbij om je beter te horen. Het is dan vrij duidelijk dat ze dat niet zou doen wanneer ze geen interesse in jou had. Ze lacht en buigt haar hoofd een beetje opzij. Ook nu weer is het vrij duidelijk dat ze dat niet zou hebben gedaan als je er niet was om haar aan het lachen te maken. Weten op welke manier je je echt moeite moet doen om haar te lezen is absoluut van het grootste belang. H

et lijkt wellicht in het begin een heleboel werk, maar na verloop van tijd zul je alle goede en slechte signalen direct duidelijk opmerken.

5. Ken je mogelijkheden en maak er optimaal gebruik van

Zodra het gaat om het leren kennen en het bed delen met een onbekende dame, dan heb je in principe twee mogelijkheden:

  • Gebruik je kleine sociale netwerk om tot kleine subtiele acties over te gaan,
  • Zet het zwaardere geschut in en begin willekeurige, onbekende vrouwen te naderen.

De eerste mogelijkheid is een stuk simpeler, omdat je je altijd al wat meer op je gemak voelt bij de ander, maar daarnaast zul je zo een vrij kleine groep vrouwen hebben om uit te kiezen.

Dit is echter wel de manier waarop de meeste mannen nieuwe vrouwen leren kennen en het is op geen enkele manier een niet werkende methode.

Het benaderen van willekeurige vrouwen is daarentegen een stuk minder eenvoudig om te doen. Aan de andere kant biedt dit je in feite wel oneindig veel mogelijkheden. Uiteraard zal het onder de knie krijgen van deze vaardigheid veel oefenen en herhalen betekenen voordat je er uiteindelijk een kei in zult zijn. Persoonlijk ga ik het liefst voor het benaderen van onbekende vrouwen en beschouw ik die methode als mijn belangrijkste manier om een vrouw te leren kennen. Ik zou kunnen zeggen dat ik circa 95 procent van de vrouwen waar ik mee ben geweest zo heb ontmoet. De andere 5 procent is voortgekomen uit mijn kleine sociale netwerken (en inderdaad dat is een meervoud).

Dit is de reden waarom het van belang is om al je mogelijkheden te kennen en er optimaal gebruik van te maken.

  • Uiteindelijk dien je te beseffen dat iedere vrouw die je ooit in je leven zult ontmoeten een potentiële kans biedt.
  • Indien je eenmaal houvast hebt aan je vaardigheden om vrouwen te benaderen, dan zal het aantal mogelijkheden dat je hebt, en uiteindelijk het aantalpositieve resultaten, nagenoeg oneindig zijn.
  • Het is absoluut van cruciaal belang om de kunst van het benaderen van een vrouw tot in de puntjes onder de knie te krijgen.
Ze Magazine - Lifestyle trends