HomeDatingDatingtips10 tips voor hem: hoe maak je haar verliefd op jou?

10 tips voor hem: hoe maak je haar verliefd op jou?

In tegenstelling tot mannen zijn vrouwen niet altijd direct klaar om een vrijpartij te beginnen. Ze hebben een zeker voorspel nodig om zichzelf voor te kunnen bereiden op de seks die komen gaat, zowel op geestelijk- als lichamelijk vlak. Om die reden kunnen sommige goede technieken die horen bij het voorspel wonderen voor je doen als het gaat om het plezieren van je vrouw of vriendin.

Technieken voor een goed voorspel

Hieronder hebben we dan ook een lijst voor je opgesteld met een aantal van deze voorspeltechnieken die een vrouw zullen laten smeken om meer en die van iedere vrijpartij een erg plezierige gebeurtenis zullen maken.

Tip 1: Streel ook andere delen van het lichaam

Ga niet al te wanhopig en te gretig te werk als het op seks aankomt. In plaats van je al je aandacht direct op haar borsten te richten, kun je bijvoorbeeld beter beginnen met het strelen van andere delen van het lichaam, zoals haar buik, armen en benen. Dit geeft haar namelijk de tijd om zichzelf voor te bereiden en bovendien zal het zo lijken alsof jij ook voor haar behoeften zorg wilt dragen.

Zie ook: 100 redenen waarom ik verliefd ben

Tip 2: Schep verwachtingen bij haar

Door bepaalde verwachtingen bij haar te scheppen, zullen haar zintuigen zeker worden geprikkeld. Wanneer ze namelijk verwacht dat je haar erogene zones aanraakt, dan zal het moment aan zijn gebroken dat je haar uit kunt gaan kleden. Dit zal haar laten anticiperen op je volgende handelingen die haar seksuele verlangens verder op zullen wekken. Gebruik deze tip zeker in combinatie met onze andere tips van deze pagina!

Tip 3: Streel plagend haar dijen

De zenuw bovenaan de binnenzijde van haar dij is één de meest gevoelige in het lichaam. Wacht met het plagend strelen van deze zenuw voor het laatst en merk hoe haar ademhaling sneller wordt terwijl je haar op deze plaats zachtjes aanraakt. Het liefkozen van dit deel van het lichaam zal haar geslachtsdelen bovendien weten te stimuleren en haar verlangen naar meer vergroten.

Tip 4: Zoek een evenwicht tussen dirty talk en complimentjes

Overmaat schaadt en dat geldt ook als het om seks draait. Op het moment dat je haar voortdurend complimentjes maakt, dan kan dit haar enorm gaan irriteren en wanneer je je alleen maar concentreert op dirty talk tijdens de vrijpartij, dan kan ze zich goedkoop of vies gaan voelen. Probeer dan ook om altijd het juiste evenwicht te vinden tussen beide en haar het gevoel te geven dat ze sexy is.

Tip 5: Blijf bewegen

Het is altijd noodzakelijk om juist die plek op haar lichaam te vinden die, zodra deze gestreeld wordt haar het meest opwindt. Steeds wanneer je de liefde wilt bedrijven, dan mag je niet vergeten dat je naast dit speciale plekje ook andere delen van het lichaam overslaat. Indien je te veel tijd besteedt om haar op deze ene plek aan te raken, dan kan dit ervoor gaan zorgen dat ze zich uiteindelijk gaat vervelen tijdens de vrijpartij.

Tip 6: Breng haar in de stemming voor later

Op het ogenblik dat je na een diner voor twee of een uitje met vrienden van plan bent om seks te gaan hebben, dan kun je al eerder beginnen met haar in de juiste stemming brengen op plaatsen waar je spontaan geen seks kunt hebben. Raak haar erogene zones aan op het ogenblik dat jullie samen naar een film kijken of leg gewoon je handen strak om haar middel terwijl je aan het dineren bent in een restaurant. Dit maakt haar namelijk wild als je eenmaal weer thuis bent, of wanneer je een andere geschikte plek hebt weten te vinden om te kunnen vrijen.

Tip 7: Zorg voor een goed voorspel om haar weer in de stemming te brengen

Zodra je eenmaal begonnen bent met seks, is het niet nodig dat ze voor de duur van de hele vrijpartij in de stemming blijft. Wanneer ze haar interesse tijdens seks begint te verliezen, dan kun je immers weer even teruggaan naar het voorspel om jaar op die manier weer te ontspannen. Zet zeker je telefoontje uit om je aandacht niet te verliezen. Zou namelijk erg jammer zijn mocht er je plots iemand bellen!

Tip 8: Kus haar hals

Het gebied tussen haar kaken en schouder kan altijd als stimulator van pas komen. Je moet er echter wel voor zorgen dat je sensueel te werk gaat wanneer je dit gebied streelt. Kus haar nek zachtjes van achteren en je zult merken dat ze het heerlijk vindt.

Tip 9: Ga samen douchen

Samen douchen zal haar zeker op weten te winden. Wrijf elkaar in met zeep en masseer haar terwijl je verschillende delen van haar lichaam op een sensuele manier aanraakt.

Tip 10: Blijf haar kussen

Zelfs op het moment dat je je midden in een vrijpartij bevindt, dien je zeker niet te stoppen met haar te kussen. Zelfs wanneer ze het een beetje vies vindt, mag je niet vergeten dat ze nog altijd een vrouw is die graag bemind wordt. Door haar te blijven kussen,zul je haar immers het gevoel geven dat ze speciaal en geliefd is.

Leuke tip: handige tips voor de perfecte tongzoen! 

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

14 REACTIES

Must Read