HomeDatingDatingtips50+ liefdes quotes waarmee je gegarandeerd zal scoren!

50+ liefdes quotes waarmee je gegarandeerd zal scoren!

Is er iets meer romantisch dan leuke- en inspirerende liefde quotes sturen naar de persoon op je wie zo dol bent? Je hebt waarschijnlijk al een aantal romantische films, zoals The Notebook, Titanic en Beauty and the Beast, gezien en je afgevraagd of je ooit ook even romantisch zou kunnen zijn als de mannen op het witte doek. Gelukkig laten al dit soort romantische films één belangrijk aspect duidelijk zien, namelijk dat vrouwen, maar ook een heleboel mannen, de eenvoudige dingen enorm weten te waarderen, in plaats van het maken van allerlei overdreven grote gebaren.

Je ziet bijvoorbeeld dat de meeste vrouwelijke hoofdrolspelers in deze films genoegen nemen met een man zoals hij is, en dus niet vanwege zijn vermogen of rijkdom, maar omdat hij hen kan laten glimlachen en zich geliefd laten voelen. Er zijn gelukkig een heleboel manieren om je partner te laten zien dat je van hem, of haar, houdt en om hem, of haar, geeft. Een geschenkje op Valentijnsdag is bijvoorbeeld een liefdevol gebaar dat je zou kunnen maken, maar je hoeft echt niet te wachten op deze dag medio februari om je lief zich geliefd te laten voelen. Je zou immers ook zijn, of haar, favoriete maaltijd kunnen bereiden, elkaars handen vast te houden of tijdens het kijken naar een film wat spelen met de haren van je partner. Maar zelfs deze simpele handelingen en gebaren hebben nog steeds woorden nodig om hen te begeleiden; in elk geval in het gros van de gevallen.

Niets werkt dan ook beter dan een mooie, romantische liefdes quote. Ondanks dat bepaalde mensen tamelijk goed zijn in het toveren met woorden en in zichzelf zo uiten, kost dit voor anderen aanzienlijk meer moeite. Indien jij tot deze laatste groep mensen behoort, en je het dus lastig vindt om de perfecte woorden te bedenken om je liefde te kunnen uiten, dan is dat geen enkele reden tot bezorgdheid. Hieronder hebben we namelijk een flink aantal liefdes quotes voor je verzameld die je met een gerust hart naar je geliefde kunt sturen en zo het hele proces voor jou een stuk eenvoudiger te maken.

Zie ook: top 40 romantische liedjes voor tijdens een date of gezellige avond! 

Je moet het eigen zo zien: er zijn een heleboel plaatsen te bedenken waar je op zoek zou kunnen gaan naar een liefdes quote op het internet. Het is echter een flinke klus om al deze liefdes quotes vervolgens door te gaan nemen en uiteindelijk de beste voor je geliefde te vinden. We hebben dan ook deze tijdrovende taak voor je uit handen genomen, en er bovendien voor gezorgd dat eigenwijze en nep klinkende liefdes quotes niet op de lijst voor zullen komen. Alleen de mooiste en meest romantische quotes hebben we aan onze verzameling toegevoegd. Maar wat wellicht het meest belangrijk is, is dat ze absoluut geschikt zijn om een glimlach op het gezicht van je lief te toveren. Het maakt daarbij geen verschil of jullie onlangs nog samen zijn geweest, of dat jullie elkaar de langste tijd niet meer hebben gezien. Zodra je één van de onderstaande liefdes quotes gebruikt, dan zal je lief even alles vergeten en zijn, of haar, hart laten smelten.

Top 50 liefdes quotes

 1. Als je durft, pak dan mijn hand en leid me naar de plaats waar je hart is.
 2. Ik wil voelen hoe het is om te houden van zoals jij dat doet.
 3. Schatje, je hoeft niet meer voor jezelf te zorgen, want ik ben hier om dit voor altijd voor je te doen, voor de rest van mijn leven.
 4. Ik hou van jou! Je hebt een van de meest stralende glimlach die ik ooit heb gezien.
 5. Als je lacht, dan maakt mijn hart een vreugdesprongetje en heb ik het gevoel dat ik weer het geluk heb gevonden.
 6. Als je zou stoppen met in de spiegel te kijken en alleen jezelf zou zien zoals ik naar je kijk, dan zou je weten dat je niet alleen heel kostbaar bent, maar ook de mooiste persoon op aarde.
 7. De dag dat ik je ontmoette wist ik dat dit niet voor even zou zijn.
 8. Ik wist dat ik je lieve gezicht iedere dag zou gaan zien, dat ik je zou leren kennen en de rest van mijn leven bij jou wil blijven.
 9. In jouw ogen schitteren duizend sterren vanavond, in je hart klinken duizend slagen.
 10. In mij huist een eindeloze liefde alleen omdat ik aan jou dacht.
 11. Het is niet de hand die de wieg liet wiegen en die de wereld regeert; jij bent het die de sleutels van mijn koninkrijk in handen heeft.
 12. Heel mijn leven heb ik op je gewacht. Mijn hele leven heb ik gedroomd van iemand zoals jij. En nu ben ik blij dat alles waarheid is geworden.
 13. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen, ik hou van je!
 14. Kan iets meer waardevol zijn dan onze liefde? Omdat je bij me bent, meet in alles voortaan in hartslagen.
 15. Jij mooie vrouw/man van mijn leven, je hebt het hart van mij gestolen.
 16. Ik heb het hart van je gestolen. Dus nu kunnen we elkaar chanteren.
 17. In mijn handen houd ik dit hart. Neem het van me aan alsjeblieft, ik wil dat jij het koestert. Ik ben simpelweg te onhandig en bang dat ik het kwijtraak.
 18. Je hoeft niet meer voor jezelf te zorgen, ik ben hier om voor je te zorgen.
 19. Twee harten renden naar het einde van de wereld. Ze herkende elkaars ogen aan de finish aan het einde en de eeuwigheid. Op dat moment omhelsden ze elkaar. Niemand durft ze nog van elkaar te scheiden.
 20. Ondanks dat ik je op een gewone dag vond, voelde het alsof ik een kostbare parel in een oester aantrof toen ik diep de zee in dook.
 21. Schat, je bent echt zo dierbaar voor mij.
 22. Het moment van die kus bevatte ieder gelukkig ogenblik dat ik ooit had beleefd.
 23. Waarom moeten we naar onze harten luisteren? Omdat, waar je hart ook is, daar de plek zal zijn waar je je schat zult vinden.
 24. Ik was eenzaam, wachtend op de ware om op mijn pad te komen en van me te houden en toen kwam je als de morgenster, helder als altijd … liefhebbend zoals alleen jij dat ooit zou kunnen doen.
 25. Toen de zin “ik hou van jou”, uit je mond kwam wist ik dat ik die de rest van mijn leven steeds weer zou horen.
 26. Ik weet dat ik je nu niet kan krijgen, maar ik wacht.
 27. Ik weet wanneer de tijd rijp is, je zult me ​​opmerken en je zult even veel van me houden als ik van je hou.
 28. Wat er ook gebeurd is, wat je ook hebt gedaan en wat er in de toekomst nog zal gebeuren …
 29. Ik zal er altijd zijn om van je te houden, ik zweer het!
 30. In mijn handen ligt dit hart. Ik wil dat je het hebt, omdat ik zo onhandig ben, dus ik ben bang dat ik het verlies of het te gemakkelijk aan een ander kan geven.
 31. Dank je, dat ik je heb ontmoet, dit gevoel wordt echter alleen maar overtroffen door mijn verbazing over de vreugde die je in mijn leven hebt gebracht.
 32. Ik wilde je laten weten dat waar ik ook ben en wat er ook met me zal gebeuren, ik altijd aan je zal denken iedere dag weer. En ik zal het nooit moe worden om dit steeds opnieuw te doen. Ik hou van jou!
 33. Het is niet jouw taak om je lief te veranderen. Het is jouw taak om jezelf te leren je geliefde te begrijpen.
 34. Het sterke gevoel van passie en liefde is er één waarmee ik gezegend ben om samen met jou te mogen ervaren.
 35. Elke keer dat je die 4 mooie woorden zegt, koester ik dat ogenblik als een kostbare schat.
 36. Ik zal de eerste keer dat je zei dat je van me houdt nooit vergeten. Het zal altijd het beste moment van mijn leven blijven.
 37. Van elkaar houden in het juiste tempo. Dat is de sleutel tot een langdurige liefde. Te snel is even erg als te langzaam.
 38. Ik hou van je zonder te weten hoe, of wanneer, of waar dit vandaan komt.
 39. Ik hou oprecht van je, zonder complexiteit of trots; dus ik hou van je omdat ik op geen andere manier wist dan dit, waar ‘ik’, noch ‘jij, niet bestaat’.
 40. Zo dichtbij dat je hand op mijn borst mijn hand is, zo dichtbij dat je ogen sluiten als ik in slaap val.
 41. Je liefde heeft me heel erg veranderd. Mensen zeggen dat ik nu een andere persoon ben geworden.
 42. Ik denk dat wanneer je verliefd wordt, alles zal veranderen.
 43. Zeg niets. Laat de stilte van onze harten voor ons spreken.
 44. Liefje, het lijkt erop dat van je houden het enige juiste is dat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Ik hou van jou!
 45. Jij bent de enige lucht die ik inadem.
 46. Jij tikt in mijn hart als een kleine klok. Ja, je maakt me iedere dag wakker, terwijl ik in slaap val dromend van de dagen dat ik alleen was.
 47. Ik ben misschien niet altijd bij je, maar ik wil dat je weet dat je nooit uit mijn hart zult verdwijnen. Ik hou van jou!
 48. Jij bent het beste dat ooit in mijn leven is gekomen en ik zal niet toestaan ​​dat iemand je van me steelt.
 49. Iedere dag maak ik me er klaar voor om mijn nachten door te brengen liggend naast je.
 50. Je kwam als een dief in de nacht. Bloeide in mijn hart als een rode roos en ik wil dat je mijn leven blijft verlichten als de ochtendzon.
Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

24 REACTIES

Must Read