HomeDatingDatingtips7 signalen dat je aantrekkelijk en mooi bent bij het andere geslacht

7 signalen dat je aantrekkelijk en mooi bent bij het andere geslacht

Toen ik nog op school zat, was ik niet bepaald iemand die je normaal gesproken ‘hot’ zou noemen. Ik had sproeten, rood haar, ik was een beetje mollig en ik droeg in de regel zwarte kleding. Heel veelzwart zelfs, maar toen ik ouder werd, veranderde ook mijn stijl en alle aspecten die ik als tiener aan mezelf haatte, zorgden ervoor dat ik een aantrekkelijk volwassen vrouw werd.

Achteraf is het toch een score geworden van 10 op 10 en soms denk ik aan mezelf als een nerdy, gothic, onzekere tiener die niemand ertoe aanzette om haar een tweede blik te gunnen. Dit is helaas iets dat een heleboel mensen overkomt. Als tieners zijn ze te lang, te kort, te dik, te dun, te timide, te luidruchtig, te … nou ja, dat kan van alles zijn. En de manier waarop mensen in die tijd over hen dachten, kan ze als volwassenen werkelijk veranderen.

Interessant: 100 redenen waarom ik verliefd ben

Dit brengt me dan ook bij de brandende vraag: Ben je hot, maar besef je dat zelf niet eens? Het korte antwoord is in de meeste gevallen: ja! Ieder mens is namelijk mooi op zijn, of haar, eigen schitterende en unieke manier. Dat klinkt wellicht afgezaagd en cliché, maar het is echt waar.

Signalen dat je aantrekkelijk bent

Hieronder heb ik dan ook een aantal aanwijzingen voor je verzameld die je in kunnen laten zien dat je misschien veel aantrekkelijker bent dan je zelf denkt:

  1. Mensen kijken op wanneer je langs loopt. Is het je wellicht al eens opgevallen dat mensen naar je kijken op het moment dat je langs hen loopt? Dat wordt een zekere aanwezigheid genoemd en jij hebt deze ook. Mensen kijken je immers na omdat je aantrekkelijk bent door gewoon te zijn wie je bent.

  2. Vrouwen (maar ook mannen) geven je niet al te veel complimentjes. Een groot aantal vrouwen gaat ervan uit dat je zelf wel weet dat je erg goed uitziet, dus je krijgt niet veel complimenten (waardoor je soms zou kunnen denken dat je niet hot bent).
  3. Mensen geven je complimentjes op een verdekte manier.”Oh, maar je krijgt dat wel gedaan, omdat je zo bent (voeg hier een bepaald compliment in) vermoed ik!” Maar helaas… herken je jezelf daar helemaal niet in.
  4. Mensen reageren verbaasd wanneer je hen vertelt over een lichamelijk kenmerk waar je onzeker over bent. Veelmensen hebben echter een hekel aan flink wat eigenschappen van zichzelf, zeker wanneer deze opvallend zijn, maar dat zijn doorgaans ook juist de dingen die iemand erg aantrekkelijk maakt. Andere mensen zullen om die reden dan ook niet goed kunnen begrijpen wanneer je er onzeker over bent. “Ik heb een enorme hekel aan mijn ogen, ze zijn namelijk te groot.” Kan een erg vreemde verklaring lijken voor iemand die niet wist dat je in je jeugd vaak te horen hebt gekregen dat je “kikkerogen” had.
  5. Meer dan eens heb je een (mentale) kater overgehouden aan een avondje uit. Okay, soms zijn jongens en mannen die je in het uitgaansleven tegenkomt een beetje raar, maar op andere momenten heb je ze gewoon weten te fascineren en kunnen ze niet anders doen dan alleen maar naar je zitten staren terwijl je ongemakkelijk probeert ze te negeren terwijl je aan je drankje nipt.
  6. Enkele maanden zonder een beetje actie is veel voor jou. Je hebt vaak een relatie, of je bent met iemand aan het daten, of iemand is gek op jou. En je denkt dat dit er allemaal gewoon bij hoort en heel normaal is.
  7. Je probeert altijd helemaal jezelf te zijn en dat maakt je onweerstaanbaar voor anderen.Terwijl je je eigen leven probeert te leiden, probeert om zo gelukkig te zijn, doe je een ultieme poging om helemaal jezelf te zijn en te blijven, maar desondanks kijken mensen naar je en bewonderen je vanwege je schoonheid (zowel je innerlijke als je uiterlijke schoonheid wordt hier dan mee bedoeld).
Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

86 REACTIES

Must Read