HomeDatinginternationaal-datenDaten met Aziatische vrouwen

Daten met Aziatische vrouwen

Aziatische vrouwen en meisjes hebben altijd al veel aandacht van mannen getrokken, maar de meeste van hen zijn daar niet echt op gesteld. Het punt is namelijk dat een heleboel jongens en mannen gewoonweg niet weten op welke manier ze een Aziatische schone dienen te benaderen. Het resultaat is dan ook dat ze uiteindelijk iets vreemds of zelfs onaangenaams zeggen, iets wat ze nooit tegen een Europese- of Amerikaanse vrouw zouden hebben gezegd.

En daar kan dan geen goede verklaring voor worden gegeven. Wellicht zorgt de schoonheid van deze vrouwen ervoor dat mannen abnormaal gaan reageren, zodat ze niet de juiste woorden kunnen vinden.

Maar wellicht draait het allemaal om het beeld dat veel mensen hebben van Aziatische dames, namelijk: geil en onderdanig. Dit beeld is mede te danken aan de manier waarop deze vrouwen in onder andere in televisieprogramma’s en films af worden geschilderd. Hoe dan ook, je kunt altijd proberen om met de nodige extra informatie een goede indruk op een Aziatische vrouw te maken. In dit artikel zullen we je helpen bij het in levenden lijve daten met vrouwen die zich in hebben geschreven op Aziatische datingsites .

De belangrijkste kenmerken van Aziatische vrouwen

Ieder land en iedere cultuur hebben zijn eigen unieke kenmerken en bijzonderheden. Hieronder hebben we een drietal culturele aspecten van Aziatische vrouwen voor je op een rijtje gezet die je als man zeker weet te waarderen.

Een Aziatische vrouw werkt hard en is volhardend

Een Aziatische vrouw combineert haar werk op een perfecte manier met huishoudelijke karweitjes en klaagt nooit over het inkomen van haar man. Al evenmin zal ze proberen om tussen hem en zijn familieleden en vrienden te komen. Ze zal bovendien uiterst rustig en kalm reageren indien haar vriend of echtgenoot de avond doorbrengt voor de televisie, in plaats van een romantische date met haar te hebben, al zal ze deze beslissing absoluut niet leuk vinden. Ze zal er echter geen heisa om maken en haar man rustig en respectvol vertellen dat ze overstuur was als gevolg van zijn eerdere acties.

Het zijn toegewijde echtgenotes

Er komen aanzienlijk minder echtscheidingen voor in Azië, in vergelijking tot in Europa of de Verenigde Staten. Voor iedere Aziaat speelt daten bovendien een meer voorname rol, dan voor mensen uit andere delen van de wereld, en het huwelijk is iets dat maar één keer in je leven plaats zal vinden. Om die reden zal een Aziatische vrouw nooit laten gebeuren dat ze haar man ten overstaan van andere mensen kleineert. Ze zal evenmin vertrouwelijke details met betrekking tot haar gezinsleven met haar vriendinnen bespreken. Zelfs op het ogenblik dat ze een paar geheimen vertelt, dan zal haar Aziatische vriendin dit nooit aan iemand anders vertellen.

Ze hebben niets tegen kinderen

In bepaalde Aziatische landen is het gebruikelijk om een groot aantal kinderen te hebben. Maar ook hier geldt dat tijden en normen veranderen. Je kunt dan even goed een gezin treffen dat maar één kind heeft, maar dat zal nog altijd als een zeldzaamheid kunnen worden beschouwd. In een doorsnee Balinees gezin kunnen er bijvoorbeeld drie of zelfs meer kinderen aanwezig zijn.

Adviezen en tips voor het daten van Aziatische vrouwen

Op de eerste plaats moeten we je erop wijzen dat het daten van een vrouw die in Azië woonachtig is en date met iemand, die in de Verenigde Staten of Europa is opgegroeid, totaal verschillend zijn. Maar desondanks, is er een soort stappenplan dat je kunt volgen wanneer je met een Aziatische dame wilt gaat daten, ongeacht in welk land ze woont.

Behandel je date niet als een typische Aziatische, maar als een uniek persoon

Ieder mens is immers uniek en wil doorgaans als een individu worden behandeld; ook Aziatische vrouwen willen niet alleen maar gewaardeerd worden vanwege het feit dat ze deel uitmaken van een groep of vanwege hun nationaliteit. Voordat je begint met flirten met een Aziatische vrouw, bijvoorbeeld door te zeggen dat je Japanse vrouwen en meisjes leuk vindt, dan dien je te bedenken wat deze woorden voor de dame in kwestie kunnen betekenen. Je zegt eigenlijk dat je haar leuk vindt, niet vanwege haar karaktereigenschappen, haar persoonlijkheid of andere eigenschappen die iemand tot een speciaal persoon maken, maar vanwege iets waar ze niets aan kan doen en geen invloed op heeft.

Om die reden dien je te proberen, ongeacht waar in Azië, op welke Aziatische datingsite of in welke uitgaansgelegenheid je bent, de woorden ‘Aziatisch’ of ‘Azië’ niet te gebruiken, in elk geval niet gedurende de eerste uren van jullie samenzijn. Uiteraard kunnen er momenten zijn dat je deze woorden wel zonder p[roblemen kunt gebruiken, en doorgaans kun je zelf aardig goed inschatten of een ogenblik geschikt is om dit te doen, of dat je daar beter even mee kunt wachten. Probeer deze woorden in andere gevallen helemaal te vermijden. Dit zal je bovendien helpen om gefocust te blijven op de individualiteit van je date en niet op haar afkomst.

Ga niet raden waar ze vandaan komt

Je moet ons geloven, maar als je voor het eerst keer een Aziatische vrouw benadert, dan is er niets dommer dan om hun land van herkomst te raden. Er zijn zelfs mannen die deze dames proberen te begroeten in één van de in Azië gesproken talen, iets dat doorgaans niet alleen vreselijk klinkt, maar eveneens beschamend zal zijn. En deze mannen beseffen zich evenmin dat de zojuist in het Japans uitgesproken woorden gezegd zijn tegen een dame van Chinese afkomst, die heel haar leven in Londen heeft gewoond.

Indien je van haar cultuur houdt, dan is het beter dat niet direct te vertellen

Uiteraard is het volstrekt normaal om interesse te hebben in vreemde culturen en dit ook aan anderen te laten zien. De meeste mannen, die de voorkeur geven aan Aziatische vrouwen, weten bovendien vaak veel over de Japanse cultuur en vinden deze fascinerend. Op het ogenblik dat jij eveneens een dergelijke man bent, dan is dat geweldig. Deze cultuur is echt heel uniek en interessant, maar het gaat erom dat je je nieuwe Aziatische vriendin niet direct al vertelt dat je gepassioneerd bent van Japanse films en -cartoons. Je zult immers waarschijnlijk niet de eerste zijn die dat tegen haar zegt, en het enige dat je met een dergelijke stap kunt bereiken, is haar het gevoel geven dat jij één van die gekke Aziëliefhebbers bent waar er dertien van in een dozijn gaan.

Onthoud dat ze lastiger te versieren zijn dan je aanvankelijk wellicht denkt

Je hebt wellicht ergens gehoord dat Aziatische vrouwen eenvoudig te versieren zijn. We kunnen je echter vertellen dat niets minder waar is en dat deze mythe afkomstig is uit televisie programma’s en films. Zelfs die vrouwen en meisjes, die ver van hun geboorteland werden geboren en groot zijn gebracht, zijn nog altijd een stuk conservatiever dan hun westerse tegenhangers, om nog maar te zwijgen van de vrouwen die wel in Azië op zijn gegroeid.

Voor Aziatische vrouwen is daten dan ook een uiterst serieuze stap, dus je kunt het wel op je buik schrijven als je verwacht dat ze gemakkelijk aan de haak geslagen kunnen worden. Deze vrouwen zijn net zoals alle andere dames, dus beter ben je goed voorbereid op een kleine uitdaging. Wees altijd zo geestig en charmant mogelijk, blijf fit en zorg goed voor jezelf. Alle vrouwen zullen immers eerder vallen op een echte heer.

Laat de stereotypen varen

Om de één of andere reden geloven bepaalde mannen dat Aziatische vrouwen uiterst nederig en onderdanig zijn. Die kerels, die eigenlijk op zoek zijn naar dames die graag het huis schoonmaken, de kinderen opvoeden, koken, en meer van dat soort zaken, denken dan ook dat Aziatische dames hier perfect voor zijn. Deze aanname heeft echter helemaal niets te maken met de werkelijkheid. Wellicht staan deze vrouwen dichterbij een dergelijk leven dan bij het leven in het Westen, maar er zijn nog altijd een groot aantal dingen dat in overweging genomen dienen te worden. Azië komt namelijk alsmaar dichter bij het Westen op het gebied van bijvoorbeeld de gelijkheid van mannen en vrouwen.

Kortom: je zou kunnen zeggen dat wanneer je verkering hebt met een Aziatische vrouw die in een Westerse land is geboren, ze niet anders zal zijn dan andere vrouwen met wie je een relatie opkunt bouwen. En mannen, die op zoek zijn naar een Aziatische vrouw alleen maar vanwege het feit dat ze denken dat deze onderdanig zou zijn, zullen geregeld teleurgesteld worden.

Zaken die je nooit tegen een Aziatische vrouw dient te zeggen

Hieronder hebben we een lijstje voor je opgesteld met zaken die iedere Aziatische vrouw nooit zou willen horen. Lees deze zinnen dan ook aandachtig door en doe er alles aan om ze te vermijden op het ogenblik dat je een Aziatische dame ontmoet.

Waar kom je vandaan? Ben je Japans of Chinees?

Het is het ergste wat je kunt vragen wanneer je met een Aziatische dame aan het praten bent. Op de eerste plaats kan ze gewoon uit België komen en daarnaast zijn er nog een heleboel andere Aziatische landen op aarde waar haar wieg heeft kunnen staan of waar ze is opgegroeid.

Waarom ben je zo slank?

Hoewel het vaak klopt dat een Aziatische vrouw een slanke lichaamsbouw heeft, en hebben een heleboel Aziatische dames een perfect figuur, maar er niemand die precies kan vertellen waarom dit zo is. Dit is echter nog altijd geen reden om deze vraag telkens opnieuw aan een dame te stellen.

Zou je me de kunst van origami kunnen leren?

Origami is de kunst van het maken van de meest uiteenlopende dieren en ander figuren van papier. Deze kunstvorm is weliswaar ontstaan ​​in Azië, maar dat wil nog niet zeggen dat alle Aziatische vrouwen deze onder de knie hebben. Het is dus weer één van de talloze stereotypen.

Wat is je Chinese- of Japanse naam?

Indien er sprake is van een verhuizing naar Europa of de Verenigde Staten behouden de meeste Aziaten hun eigen naam. Maar een Aziatische vrouw die op is gegroeid in Londen, kan werkelijk Kate heten, dus val haar niet lastig met dit soort onnozele vragen.

Je spreekt werkelijk heel goed Engels

Op het moment dat haar Engels zo enorm goed is als je beweert, dan is ze waarschijnlijk geboren in een Engelstalig land, dus dat is zeker iets om in gedachten te houden. Maar op het moment dat je aan het chatten bent op een Aziatische datingwebsite, dan kan dit een teken zijn dat je te maken hebt met een oplichter, in plaats van een echte Aziatische schone.

Heb je er geen problemen mee om een niet-Aziaat te trouwen?

Waarom zou dat een probleem moeten zijn? Alles zal immers afhangen van de persoonlijke voorkeuren van iemand. Voor Aziatische vrouwen is daten en trouwen met niet-Aziaten dus ook volkomen normaal.

Conclusie

Aziatische vrouwen en meisjes zijn niet zo heel veel anders, in vergelijking tot de westerse dames. Dus op het ogenblik dat je een Aziatische vrouw wilt daten, dan dien je te proberen om haar op de eerste plaats als uniek individu te behandelen, en haar dus niet allerlei, onware stereotypen voor de voeten te werpen. Dit laatste zal zeker tegen je gaan werken en je kansen opeen succesvolle date tot een minimum weten te beperken.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

24 REACTIES

Must Read