HomeDatinginternationaal-datenDaten met Filippijnse vrouwen

Daten met Filippijnse vrouwen

Indien je grootste verlangen in het leven is: het vinden van een ​​trouwe, eerlijke, oprechte vrouw, die ook eens enorm beleefd, liefdevol en sexy is, dan zou je kunnen proberen om met een Filippijnse vrouw een afspraakje te maken. Wanneer je ​​relatie hebt met één van deze geweldige vrouwen,dan kun je stellen dat je gezegend bent met een echte vriendin en een maatje, en dat allemaal in deze ene persoon.

De Filippijnen zijn gelegen in het zuidoosten van Azië en behoren tot één van de fraaiste plekken op aarde. Het is er warm en zonnig, waardoor dit betoverende land zeker op je lijst met te bezoeken landen dienen te staan. Dat alles is alvast goed nieuws, maar hoe zit het met de vrouwen in dit land? Ze zijn niet al te groot, maar wel erg aantrekkelijk en in één woord: mooi.

“De Filippijnen zijn gelegen in het zuidoosten van Azië en behoren tot één van de fraaiste plekken op aarde.

Hoe is de doorsnee Filippijnse vrouw?

De meeste Filippijnse vrouwen hebben een buitengewoon fraaie huidskleur. Zachte teinten, uiteenlopend van licht tot donker, zorgen ervoor dat ze een huid hebben die bijzonder mooi is om te zien. Filippijnse vrouwen en meisjes dragen hun donkerbruine- of zwarte haar vaak gewoon steil en lang.

Hun dieet dat bestaat uit vers, gezond voedsel zorgt ervoor dat ze een zachte, egale huid hebben. Maar ook dat ze slank en lichamelijk fit blijven. Je kunt bovendien stellen dat deze dames van sport houden en in de regel het grootste deel van de tijd buitenshuis doorbrengen. De frisse lucht en genoeg lichaamsbeweging zorgen ervoor dat hun lichaam een zeer bijzondere manier heeft om te stralen, een soort natuurlijke schittering.

Super leuke tip indien je nog vrijgezel bent:

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden, die gaat kijken welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Héél leuk om eens te doen:
-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

Hoewel het land vaak wordt gezien als een paradijs op aarde, is het leven op de Filippijnen echter niet altijd even eenvoudig. Ondanks het feit dat het gros van de vrouwen vaak een vaste baan heeft en voor heel de familie zorgt, zijn ze toch echt gelukkig met het leven en zien ze altijd de positieve kant van alles in. Families zijn echter van groot belang als het gaat om het aanknopen van een serieuze relatie, en je dient dan ook zeker te onthouden dat tijdens het opbouwen van een vaste relatie met een Filippijnse vrouw. Het is zaak om duidelijk aan te geven hoe serieus je bent ten aanzien van je bedoelingen ten opzichte van haar en eveneens tegenover haar familie.

Op het moment dat je vrouw je vertrouwt, dan zal ze niet aarzelen om naar jouw land te verhuizen, ongeacht of je nu in de Verenigde Staten of in België, of een ander Europees land woont. Indien je vrouw eenmaal goed gesetteld is en vertrouwd is geraakt met de nieuwe manier van leven, dan zal je Filippijnse soulmate binnen een korte tijd de cultuur en de taal van haar nieuwe thuisland gaan omarmen.

Wat is het typische karakter van een Filipijnse vrouw?

Nu je enkele details over deze schitterende dames te weten bent gekomen, is het van belang om te weten hoe het is gesteld met hun karakter. Hebben deze vrouwen bijvoorbeeld een charmante persoonlijkheid? Zijn ze warm en liefdevol? Lees snel verder, want hieronder geven we antwoord op al deze vragen:

 • Eerlijkheid . Ja, het is absoluut waar dat eerlijkheid tussen twee partners wellicht wel het meest voorname criterium is om een ​​serieuze relatie te kunnen onderhouden, en dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vrouw die je uit de Filippijnen over hebt laten komen. Haar opvoeding zorgt er niet alleen voor dat ze eerlijk is, maar deze betekent eveneens dat ze buitengewoon beleefd zal zijn en je in alles zal ondersteunen. Je Filippijnse vrouw zal je bovendien direct antwoord geven op je vragen.
 • Loyaliteit. De knappe vrouwen van de Filippijnen zullen altijd naast je staan, in het bijzonder tijdens die lastige momenten die iedereen zo nu en dan mee moet maken. Zodra ze eenmaal verliefd op je is geworden en je bent begonnen aan de opbouw van een vaste en stabiele relatie, dan zal je Aziatische schone je leven lang trouw en loyaal blijven.
 • Zorg en aandacht. Zoals we hierboven al hebben aangegeven, zal de typische Filippijnse vrouw opgevoed zijn in een liefdevol gezin, en deze vorm van stabiliteit zal tot wasdom komen op het moment dat ze ouder wordt en een eigen gezin heeft gesticht.
 • Liefde en genegenheid. Aziatische vrouwen zijn over het algemeen warm en liefdevol en tonen een enorme genegenheid voor hun man. De warme geest die diep in haar ziel leeft, zal je koesteren en je je speciaal laten voelen. Je zult bemind worden en je zult deze gevoelens zonder twijfel gaan ervaren, het is bovendien een typische trek die je niet snel zult inden in de meeste andere culturen.
 • Kinderen. Ja. een voornaam onderdeel van het leven zijn kinderen. En vanwege hun warme, liefdevolle karakter, houden de vrouwen uit dit bijzonder fraaie land enorm veel van kinderen en de meeste van heb willen op een dag eveneens een eigen gezin stichten.
 • Vrouwelijkheid. Deze knappe vrouwen zijn zonder twijfel erg aantrekkelijk en uiterst vrouwelijk. Vrouwelijk, maar niet feministisch zodat je kunt verwachten dat je nieuwe soulmate je lief zal hebben en zal respecteren zonder vooroordelen te hebben of zaken te dwarsbomen. In ruil daarvoor is het echter van het grootste belang dat je ook respect voor je vrouw dient te tonen.

Hoe kom je in contact met Filipijnse vrouwen?

Het organiseren van een date met een Filippijnse vrouw is minder moeilijk dan je wellicht zou denken. In feite kun je het ook zo zien: het is even simpel als jezelf aan melden als lid van een internationale datingsite, zoals International Love, waar je een gratis datingprofiel en een eerste date kunt gaan regelen. Vrijwel alle vrouwen die afkomstig zijn van de Filippijnen spreken uitstekend Engels, in het bijzonder de dames die in of nabij Manilla wonen, de hoofdstad van het land. Het is daar immers druk met toeristen en het Engels is de gemeenschappelijke taal om mee te communiceren in dit deel van het land, waardoor de inwoners elke dag gratis deze taal in de praktijk kunnen brengen en oefenen.

Hoe maak je indruk op een vrouw uit de Filippijnen?

Ondanks dat het heel eenvoudig is om via datingsites door honderden foto’s van mooie vrouwen te bladeren, dien je je toch te bedenken dat Filippijnse dames behoorlijk voorzichtig te werk gaan. Ze weten immers maar al te goed dat een heleboel westerlingen op zoek zijn naar niets meer dan een goedkope vrijpartij, een one night stand dus. Om die reden moet je dus je verstand laten gelden en niet je hormonen het werk laten doen, in de hoop om in één streep door te mogen naar de slaapkamer van je date. Deze prachtige vrouwen willen echter wel graag een langdurige relatie met je opbouwen en deze verder ontwikkelen, maar alleen met iemand die ze kunnen vertrouwen en waar ze verliefd op kunnen worden. Alle Filippino’s zijn beleefd en zeer goed gemanierd. We moeten hun liefhebbende, zorgzame karakter dan ook absoluut respecteren en de tijd nemen om een ​​sterke en gelukkige relatie met hen op te bouwen.

Op het ogenblik dat een vrouw uit de Filippijnen met een buitenlander begint te daten, zal zij dit als een erg belangrijk besluit beschouwen. Ondanks dat de meeste van deze mooie dames maar al te goed beseffen dat ze wellicht uit worden genodigd om naar een ander land te verhuizen, zullen ze zeker een sterke wens behouden om in nauw contact te blijven met hun thuisland en hun familie.

Hoe kun je een knappe Filipijnse vrouw daten?

 • Goede manieren. Door vriendelijk en beleefd te zijn kom je vaak al erg ver. Samen met advies nummer 2 zijn dit de meest lonende dingen die je kunt doen. Goede manieren zijn overigens altijd aan te raden, waar op aarde je je ook bevindt, maar in het bijzonder wanneer je in het buitenland bent. Goede manieren zullen je een groot aantal bonuspunten opleveren.
 • Respect. Respect is altijd en overal een must. Dit hoeft waarschijnlijk geen uitleg en spreekt volkomen voor zich.
 • Geduld. Volg de adviezen 1 en 2 op en vergeet in geen geval om je vrouw een heleboel tijd te geven om je goed te leren kennen en te begrijpen. Je wilt immers alles doen om haar hart winnen, dus te gehaast te werk gaan is zeker niet aan te bevelen. Ontspan en geniet van de gestage opbouw van een geweldige vriendschap.
 • Zorg dat ze zich goed voelt. De vrouw die je gaat daten wil graag behandeld worden als een prinses, of beter nog als een godin, dus doet dat dan ook. Het leven in dit land kan vrij zwaar zijn en om die reden ook bijzonder vermoeiend zijn. Behandel je knappe dame dus goed, omring haar met liefde en aandacht en geniet van haar geluk en haar oogverblindende glimlach.
 • Cultuur. Een uitstekende manier om je interesse te laten zien, is door meer te weten te komen over haar cultuur en haar manier van leven. Stel bijvoorbeeld vragen en luister dan goed naar de antwoorden die ze geeft, dit is de beste manier om haar te laten merken hoe belangrijk ze voor je is.
 • Wees een echte heeren vergeet niet om een ​​paar vragen te stellen over haar familie. Familie is zeer belangrijk in de Filippijnen, en je interesse in haar achtergrond zal haar laten merken dat je serieus met haar een band opwilt bouwen.
 • Tijd voor een bezoek. Indien je een bepaald beeld hebt gevormd en een beetje begrijp waar alles om draait, dan is het waarschijnlijke tijd geworden om een ​​bezoek te gaan brengen aan dit schitterende land en de vrouw van je keuze in levenden lijve te gaan ontmoeten. Nodig haar, daar eenmaal aangekomen, uit voor het diner in een fraai en goed aangeschreven restaurant, leer haar vervolgens beter kennen en aanvaardt iedere uitnodiging om ook haar familie te ontmoeten. Indien alles goed gaat, dan zal het daarna niet lang meer duren voor dat de eerste echte kus uit zal worden gewisseld.
 • Geduld. Ja, zoals we al meerdere keren hebben aangegeven dien je jezelf in de hand te houden en geef je date de tijd te geven om je taal onder de knie te krijgen. Vergeet niet om niet te snel te spreken en geen moeilijke, ongewone woorden te gebruiken. Naarmate de relatie vordert, zal eveneens het spreekniveau met stappen toe gaan nemen. Deze vrouwen zijn namelijk erg slim en intelligent en zullen in korte tijd leren begrijpen wat je zegt.
 • Huwelijk. De meeste Filippijnse vrouwen zijn van zichzelf tamelijk verlegen, maar ze zijn geweldige partners en uitstekende moeders. De meeste van hen zijn op zoek naar een soulmate met wie ze uiteindelijk in het huwelijk kunnen treden en met wie ze zelf kinderen kunnen krijgen.

Er wordt gezegd dat de Filippijnen de thuisbasis is van een groot aantal online oplichters. Wellicht is dat inderdaad het geval, maar je mag zeker ook niet vergeten dat er altijd een bepaald percentage aan gold diggers aanwezig zal zijn, waar je je ook op aarde bevindt. Het is dus inderdaad zo dat een aantal van deze schoonheden erop uit zijn om snel geld te verdienen, maar de meeste van hen zijn wel eerlijk en beleefd en hopen die ridder op het witte paard tegen het lijf te lopen: de man waar ze van kunnen houden, die ze kunnen koesteren en waar ze een serieuze relatie mee op kunnen bouwen.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

Must Read