Heb je problemen om je vrouw of vriendin klaar te laten komen? Dit is weliswaar soms erg ingewikkeld, maar absoluut geen onmogelijke opgave. Hieronder hebben we namelijk een aantal handige tips en adviezen voor je op een rijtje gezet die je kunt aanwenden om een meisje of vrouw klaar te laten komen. Indien je ook iemand bent die het moeilijk vindt om een vrouw of meisje tot een hoogtepunt te brengen, dan heten we je van harte welkom bij de club. Het lichaam van een meisje of vrouw kan immers een groot mysterie zijn, maar het hoeft ook weer geen routineklus te worden als je haar klaar wilt laten komen zodra je eenmaal weet hoe je dit aan moet pakken. Het orgasme van een vrouw is namelijk even mentaal als fysiek, waardoor je werk een stuk verwarrender wordt wanneer het erom gaat je geliefde tot een climax te brengen.

Je weet waarschijnlijk inmiddels wel dat de clitoris een soort wispelturige meesteres is, net zoals de vagina, maar met een paar handige trucs kun je prima leren hoe je een vrouw of een meisje in een mum van tijd goed kunt laten klaarkomen. We hebben zelfs een aantal extreem simpele adviezen voor je die je kunnen helpen je lief klaar te laten komen en steeds weer meer te willen.

Zie ook: met deze tips zal je gegarandeerd scoren in bed!

Leer het lichaam van je vrouw of vriendin kennen

Wil je weten hoe je een vrouw of een meisje klaar laat komen? Begin dan met haar lichaam beter te leren kennen. Weet je bijvoorbeeld exact waar de clitoris zich bevindt? Een heleboel mannen weet dat namelijk nog altijd niet! Voor dit doel kun je een sexy artsenrollenspel doen en langzaam beginnen met het onderzoeken van het lichaam van je lief. Spreid haar benen en raak haar overal aan. Op welke aanrakingen reageert ze?

Misschien wil je zelfs kijken hoe je geliefde zichzelf bevredigt om zo exact te kunnen achterhalen waar ze zichzelf het liefst aanraakt, hoe nat ze haar clitoris maakt en houdt, of ze zichzelf ook vingert of dat ze zich vooral focust op haar clitoris, en of ze extra aanrakingen weet te waarderen, zoals aanrakingen van haar tepels, haar borsten en haar billen, of dat dergelijke aanrakingen haar alleen maar afleiden.

Leer de clitoris kennen

De clitoris is het meest belangrijke onderdeel als het gaat om het klaar laten komen van een vrouw of een meisje. 75 procent van de dames die orgasmen krijgen, hebben deze alleen als de clitoris gestimuleerd wordt, ongeacht of je nu orale of penetrerende seks hebt. Ook moet je er rekening mee houden dat één of de vijf vrouwen gewoonweg helemaal geen orgasme krijgt. Als deze feiten het belang van die gezwollen clitoris niet bewijzen, dan weet ik niet wat het wel zal zijn! Hieronder hebben we vier essentiële tips die betrekking hebben op de clitoris als het gaat om het klaar laten komen van een vrouw of meisje voor je verzameld.

  • Ga niet direct helemaal los op de clitoriskop, behalve wanneer je wilt dat je lief een pijnlijke sekservaring rijker is. Het lijkt misschien alsof het tevoorschijn komen van de clitoris uit zijn kleine schuilplaats zou leiden tot meer genot, maar dat is niet het geval, althans niet direct. Sterker nog, het doet zelfs pijn en voelt alsof er een marteling gaande is. De clitoris zal je een teken geven op het moment dat je deze probleemloos aan kunt raken. Hoe? De clitoris zal vol worden gepompt met bloed en zich zo zelf blootgeven.
  • Gebruik een glijmiddel. Ongeacht of je nu penetrerende seks hebt of je je handen wilt gebruiken, je zult haar clitoris met glijmiddel in dienen te wrijven. Dit voelt namelijk heel erg prettig, maakt het voor jou een stuk makkelijker en voorkomt tevens dat de clitoris mogelijk beschadigd raakt of dat er een pijnlijke zwelling ontstaat door ruw en/of op een droog oppervlak te gaan wrijven.
  • De clitoris moet lief worden behandeld. Dit mag je niet vergeten en dien je ook altijd te doen. Begrijp je wat ik bedoel? Of je nu direct een vibrator wilt gebruiken of in haar wilt komen met je vingers, eerst moet je haar op de juiste plaatsen blijven aanraken en stimuleren. Je kunt dit op een aangename en veilige manier doen door een degelijk glijmiddel te gebruiken.
  • Ga voor sekstandjes die de clitoris zullen stimuleren. Droge seksstandjes, zoals de Coital Alignment Technique (CAT-)missionarishouding. Met dit standje zit je zo ver op haar als mogelijk en kun je net als bij de normale missionarishouding in haar vagina binnenkomen. Alleen nu zal je bekken tegen haar clitoris schuren, terwijl je haar penetreert. Ook bij het standje de cowgirl, zal haar clitoris absoluut recht doen aan dit bijzondere plekje van haar lichaam terwijl je naar een hoogtepunt toewerkt.

Aangenaam en geweldig voorspel

Ja, orale seks is echt fantastisch wanneer je je vrouw of vriendin echt een orgasme wilt bezorgen, maar vergeet al die andere geweldige opties binnen het voorspel niet. Wist je bijvoorbeeld dat 90 procent van het uitblijven van het vrouwelijke orgasme het gevolg is van “faalangst?” Dit wil zeggen dat vrouwen en meisjes in de juiste stemming moeten zijn om klaar te kunnen komen. Tongzoenen, zuigen aan haar tepels, spelen met haar billen, je penis tegen haar clitoris aan wrijven zonder haar binnen te dringen, haar nek kussen en likken, dirty talk, dit zijn allemaal fantastische manieren om je lief in de juiste mood te krijgen.

Goede communicatie oftewel zeg je vrouw of vriendin dat ze het niet hoeft te faken

Vrouwen en meisjes willen dat hun mannen het gevoel krijgen dat ze het goed doen als het gaat om het veroveren en opwinden, maar wanneer ze het gevoel krijgt dat ze te lang bezig is of dat het je je gewoon niet zal lukken om haar klaar te laten komen, dan is ze wellicht geneigd om een orgasme te gaan faken. Dit is echter de ergste nachtmerrie van een gewillige minnaar! Je bent immers voortdurend bezig om te leren op welke wijze je een vrouw of een meisje klaar kunt laten komen, en dan faket ze er eentje waardoor ze alles weer teniet doet en het voor jou nog lastiger maakt.

Houd de communicatielijnen dus altijd open en maak je vrouw of vriendin duidelijk dat ze voor jou geen orgasme hoeft te faken. Stel haar gerust en leg uit dat het jouw doel is om haar een orgasme te geven, ongeacht de tijd of de moeite die dat kan gaan kosten. Dit zal haar op haar gemak stellen en ervoor zorgen dat je in de toekomst geen tegenstrijdige signalen meer krijgt.

Hoe laat je een vrouw of een meisje klaarkomen met seksspeeltjes?

Wil je er absoluut zeker van zijn dat je geliefde het meeste uit jullie seksleven haalt? Indien je vrouw of je vriendin het lastig vindt om klaar te komen, of ze gewoon een beetje seksueel genot wil hebben, dan kun je eens een vibrator in de slaapkamer proberen. Nee, je hoeft geen enorme vibrator voor dit doel aan te schaffen om het juiste plekje bij haar te kunnen bevredigen. In plaats daarvan zou je een simpele Pocket Rocket-vibrator kunnen kiezen en daar de krachtigste batterijen in kunnen doen, het apparaatje insmeren met glijmiddel en het op haar clitoris kunnen gebruiken op het moment dat je haar penetreert. Alle meisjes en vrouwen zijn echter anders als het gaat om het gebruik van vibrators, maar je kunt prima een vrijpartij hebben die bestaat uit een combinatie van penetrerende geslachtsgemeenschap en het gebruik van een vibrator op de clitoris. Deze twee sensaties samen zijn eigenlijk een soort magie in de slaapkamer.

Zie ook: kan je seksspeeltjes zelf maken?

Geduld, geduld en nog meer geduld

Wil je werkelijk, heel erg graag leren op welke manier je een vrouw of een meisje klaar kunt laten komen, maar denkt je dat je daar te ongeduldig voor bent? Dan moet je me geloven als ik zeg dat een vrouw of meisje er absoluut van houdt als je haar helemaal begeleid naar haar hoogtepunt. Wanneer je dat besef eenmaal hebt, dan zal er een grote ommekeer plaats gaan vinden.

Zorg er echter wel altijd voor dat je geen druk uitoefent op de situatie. Denk alsjeblieft steeds weer aan deze wijze raad: de clitoris is heel wat anders dan je penis, en de meest snelle manier om ervoor te zorgen dat je vrouw of je vriendin nooit klaarkomt, is door gefrustreerd of ongeduldig te worden.

Wanneer je denkt aan haar hoogtepunt, geloof me dan als ik je zeg dat ze er 10 keer meer over na zal denken, en niets zal haar orgasme sneller laten stoppen dan de extra druk om er één te krijgen. Het is volkomen normaal dat de clitoris en de vagina veel meer tijd nodig hebben om op dit punt te komen dan de kop van een penis. Dit kan wel 15 tot 40 minuten duren en daar is niets raars of ongewoons aan. Dit kan soms een tegenvaller lijken, maar wat nog meer tegenvalt dan de tijd die het kost, is een persoon die niet de moeite wil nemen om je zover te krijgen.

Dus in plaats van boos op je lief, of op jezelf, te worden doe je er goed aan om gewoon te genieten van de reis naar haar hoogtepunt. Wanneer je het deze keer nog niet helemaal goed hebt begrepen, dan is er geen man overboord en probeer je het gewoon nog een keertje. Je vrouw of vriendin zal je daar zeer zeker om weten te waarderen. Om nog maar te zwijgen over het resultaat en de rijkelijke beloning die jou te wachten zal staan als het je eenmaal is gelukt.

De beste manier om je vrouw of vriendin klaar te laten komen, is door middel van een open communicatie en heel veel oefening, maar dat is niet iets wat je als bezwaarlijk zult beschouwen. Daarnaast moet je zeer zeker ervoor zorgen dat een vrouw of meisje niet faket, je wilt immers genieten van het echte werk. Met een beetje talent en heel veel geduld, kan iedereen, dus ook jij, leren op welke manier je een vrouw of een meisje snel klaar kunt laten komen.

Ze Magazine - Lifestyle trends