HomeDatingDatingtipsIs hij of zij verliefd op mij? 14 signalen die vertellen dat...

Is hij of zij verliefd op mij? 14 signalen die vertellen dat iemand geïnteresseerd is in jou!

Mennen en jongens denken dat ze altijd duidelijk zijn over hun gevoelens, maar soms is het toch lastig te zeggen wat er in hen omgaat. Het enige wat je wilt zijn een paar duidelijke signalen dat hij je wil. Is dat dan echt al te veel gevraagd? Indien je er niet over nadenkt, dan zijn de signalen op zijn minst een beetje duidelijker. Stop dus met jezelf zot te maken en je dit steeds weer af te vragen. Onthoud gewoon dat, zolang een man je op heeft gemerkt, er altijd een kans bestaat dat hij geïnteresseerd in je zal zijn.

Natuurlijk, op een moment dat je het nog altijd niet zeker weet, dan dien je hem zelf een paar duidelijke aanwijzingen te geven. Sommige mannen en jongens zijn simpelweg niet zo goed in het laten weten hoe ze zich werkelijk voelen.

 1. Hij is altijd in de buurt. Een man zal zijn tijd niet verspillen aan een vrouw, behalve wanneer ze een erg goede vriendin is of als hij haar de zijne wil maken. Hij zal allerlei smoesjes verzinnen om een ​​paar extra minuten samen met jou door te kunnen brengen. Hij zal zelfs tijd met zijn vrienden opofferen om jouw even gedag te kunnen zeggen.
 2. Hij is een meneertje zenuwpees. Lijkt hij zelfverzekerd over te komen als hij samen met zijn vrienden is n wordt hij op het ogenblik dat hij bij jou in de buurt komt een onrustige kluns? Dan heb je een belangrijk signaal opgemerkt (ondanks dat hij zich liever zou verstoppen) is hij enorm geïnteresseerd in jou. Hij wil indruk op je maken, maar de angst om een ​​fout te begaan, zal heb tot een nerveus wrak omtoveren. Dit is eigenlijk best wel schattig.
 3. Persoonlijke ruimte telt niet langer mee. Mannen en jongens geven de voorkeur aan het gebruik van lichaamstaal, in plaats van woorden, als het gaat om je te laten zien hoe ze zich voelen. Iemand die van je houdt, heeft immers meer kans om je persoonlijke ruimte binnen te dringen. Hij staat dus dichterbij je en kan zelfs proberen dicht genoeg bij je te komen om je op een nonchalante manier te raken.
 4. Hij is bereid om meisjesachtige dingen te gaan doen. Is hij super opgewonden om de nieuwste rom-com samen met jou te gaan bekijken? Wellicht is hij dolgelukkig om die vreemde kunsttentoonstelling te gaan bezoeken waarvan je weet dat hij deze absoluut niet zal begrijpen. Waarom doet hij dit dan? Heel simpel, hij wil jou. Het is verbazingwekkend waar mannen en jongens toe bereid zijn om je een plezier te doen, zelfs al betekent dit dat ze hun mannelijke kant even een beetje opzij moeten zetten.
 5. Hij stelt je voor aan zijn vrienden. Op het ogenblik dat een man je aan zijn vrienden voorstelt, dan wil dit zeggen dat hij wil dat je een poosje in de buurt bent. Het is tevens zijn manier om al zijn vrienden te vertellen dat hij je eerste zag. Er is gewoonweg niet veel aan toe te voegen: mannen en jongens houden er nu eenmaal van hun territorium af te bakenen. Wees dus gewoon blij dat hij niet aan je haren mee zijn hol in sleurt.
 6. Zijn uiterlijk wordt beter. Zag hij er uit alsof hij net uit bed was gekomen toen je hem voor het eerst ontmoette? Was het heel gewoon om een slobbertrui en een afgezakte spijkerbroek tot zijn standaard outfit te rekenen? Wanneer een man begint om beter voor zichzelf te zorgen en moeite gaat doen om zijn uiterlijk te verbeteren, dan is hij absoluut in je geïnteresseerd. Wees dan ook trots op jezelf omdat je al een dergelijk verschil bij hem teweeg hebt gebracht.
 7. Hij kan zijn ogen niet van je afhouden. Zelfs als je fysiek niet dicht in zijn buurt bent, dan merk je toch dat hij je in de gaten blijft houden. Hij is niet alleen gebiologeerd door jou, maar hij zorgt er tevens voor dat er geen andere jongens bij je in de buurt komen. Hoe meer iemand op jou gefocust is, hoe groter de kans dat hij jou wil. Uiteraard kan het geen kwaad om je haar en make-up een keertje extra te checken om er zeker van te zijn dat er niets vreemds mee aan de hand is en je er goed uit blijft zien.
 8. Hij gaat zich schattig gedragen. Laat hij je schattige kattenvideo’s zien of stuurt hij je lieve emoji’s? Ken je bovendien dat vreemde fenomeen waarbij je stem verandert als je in de buurt van een baby bent? Mannen en jongens doen iets soortgelijks op het moment dat ze een vrouw tegenkomen die ze graag willen. Ze weten namelijk dat dames van schattig houden, dus worden ze schattig om hen naar zich toe te trekken.
 9. Hij luistert werkelijk naar wat je zegt. Ik weet niet zeker waarom dit niet altijd zo door blijft gaan, maar iedere man die werkelijk een dame wil, zal zich inspannen om te luisteren naar de dingen die ze te zeggen heeft. Probeer bijvoorbeeld eens een gesprekje te voeren over de nieuwste relatiebreuk van beroemdheden. Indien hij geïnteresseerd lijkt te luisteren naar dit verhaal, dan is hij waarschijnlijk ook geïnteresseerd in jou.
 10. Hij zegt tegen je dat hij je wil. Denk hier echter niet over na of zoek er niets achter. Op het ogenblik dat hij zegt dat hij jou wil, dan bedoelt hij dat ook zo. Het is het meest voor de hand liggende signaal dat je kunt krijgen. Geloof me wanneer ik zeg dat hij je niet probeert te misleiden. Een man zegt dit niet als dat niet echt waar zou zijn.
 11. Hij raakt je geregeld aan. Raakt hij tijdens het praten je been of arm lichtjes aan? Duwt hij een haarlokje achter je oor? Dan wil hij jou en kan hij het gewoonweg niet helpen om iedere kleine kans aan te grijpen om je aan te raken. Deze lieve kleine aanrakingen laten dan ook duidelijk zien dat hij je zowel respecteert als jouw absolute wil.
 12. Het is niet zo moeilijk om hem jaloers te maken. Neem een ​​andere kerel mee uit of flirt een beetje met een andere vent op het moment dat hij tegenover je zit. Op welke manier reageert hij daarop? Wanneer hij eenvoudig jaloers wordt, dan is hij geïnteresseerd in jou. Je bent wellicht nog niet de zijne, maar hij werkt eraan en hij dan ook wil geen enkele andere man in jou buurt hebben.
 13. Hij stuurt je dag en nacht berichtjes. Ik bedoeld dan niet van die nachtelijke sexting berichtjes, maar echte berichten om te achterhalen hoe je dag was of wat je plannen zijn. Hij houdt er namelijk van om met je te praten en hij stuurt de berichtjes doorgaans alleen maar om zichzelf op de hoogte te houden van de dingen die je bezighouden en in je omgaan.
 14. Hij volgt je direct op social media. Vrouwen zijn niet de enige stalkers op sociale media. Op het ogenblik dat hij je al een vriendschapsverzoek heeft gestuurd voordat je thuis aan bent gekomen, dan wil hij jou zonder twijfel veroveren. Hij gebruikt gewoon sociale media om meer over je te weten te komen en meer met je te kunnen communiceren.

En, gaat iemand jou veroveren? 😉

Zoals je ziet, is het niet zo lastig om te kunnen bepalen of een man van je houdt. In tegenstelling tot vrouwen zijn mannen en jongens namelijk een beetje meer voorspelbaar en voor de hand liggend. Zodra je meer dan één signaal opmerkt, dan hoeft je niet eens meer naar zijn gevoelen voor jou te gaan raden. Je weet dan immers meteen dat hij voor je gaat en je wil veroveren.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

Must Read