HomeDatingBedgeheimen10+ effectieve manieren hoe je een vrouw kan laten klaarkomen

10+ effectieve manieren hoe je een vrouw kan laten klaarkomen

We hebben al talloze keren te horen gekregen dat seks het fundament zou vormen van iedere relatie. Om die reden zullen stelletjes geen enkele moeite sparen om ervoor te zorgen dat ze een dagelijkse dosis van dit essentiële medicijn krijgen om het liefdesvuur zo lang als redelijkerwijs mogelijk is te laten branden. Het valt echter niet te ontkennen dat zoveel relaties door pieken en dalen gaan als gevolg van seksuele tekortkomingen. Een koppel of één van beide partners kan bijvoorbeeld beweren seksueel achtergesteld te zijn op het ogenblik dat een partner er gewoon niet is om zijn, of haar, seksuele plichten te vervullen.

De meest ernstige vorm van deze seksuele tekortkomingen is echter het onvermogen om je partner te laten klaarkomen. De waarheid gebied echter om te zeggen dat dit probleem vrijwel uitsluitend in verband wordt gebracht met mannen. Om die reden zullen we in dit artikel de 10 manieren gaan bespreken om een vrouw of meisje klaar te laten komen.

1. Bespeel haar geest

Simpel gezegd, orgasmen vinden plaats in de hersenen en als zodanig zou de eerste stap om je vrouw klaar te laten komen moeten bestaan uit haar psychologisch voor te bereiden. Dit kan zowel vanuit je eigen gezichtspunt zijn als vanuit het hare. Je kunt bepaalde lichamelijke gebreken hebben, of er kan een negatieve gedachten door je hoofd spoken. Dit is dan niet het juiste ogenblik om je te laten genieten. Stel jezelf dan ook op je gemak en wees gerust dat je haar werkelijk goed kunt plezieren en aarzel niet langer om dat aan haar duidelijk te maken.

2. Breng haar in de juiste stemming

In het geval dat de onvolkomenheden op haar van toepassing zijn, zoals een minder aangename geur of een negatieve gemoedstoestand, dan is het jouw plicht als man om haar in de juiste gemoedstoestand te brengen voor een vrijpartij. Op het moment dat je haar voorbereid op het hebben van seks, dan dien je haar eraan te herinneren dat je haar werkelijk kunt laten gillen van genot en dat tegen de tijd dat je klaar met haar bent, ze wanhopig zal smeken om een ​​tweede beurt.

3. Prikkel haar borsten

Er is veel sensuele prikkeling mogelijk die je een vrouw kunt geven, bijvoorbeeld door haar borsten te manipuleren om haar in de juiste stemming te brengen. Als man moet je echter wel weten dat het geheim niet alleen ligt in het feit dat je haar borsten liefkoost, het komt er eigenlijk allemaal op neer hoe je dit aanpakt. Wellicht wil je een beetje aan haar borsten zuigen, mits je dit niet als een baby gaat doen. Het likken van de borsten via haar decolleté voegt bijvoorbeeld een heleboel toe aan de stimulatie.

Zodra de borsten nat zijn, dan kun je er met je handen of je eigen borst over gaan wrijven totdat ze helemaal week is geworden. Je zult dit uiteraard merken aan het soort onderdanige antwoord dat ze je zal geven.

4. Richt je focus op de clitoris

De clitoris van een vrouw levert de grootste bijdrage aan haar vermogen om klaar te komen en mannen die dat snappen, weten dan ook exact op welke manier ze dit deel van het lichaam moeten stimuleren. Net zoals de borsten maakt het voortdurend likken van de clitoris deze zacht en bezorgt het de vrouw een buitengewone sensatie, waardoor ze klaarkomt op een manier die alleen zij uit weet te leggen.

De clitoris liegt overigens nooit en op het moment dat deze wordt gestimuleerd, dan zal hij niet aarzelen om te reageren in de vorm van korte ritmische ademhalingen, zoals een hert dat hijgt omdat het dorstig is.

5. Ga door met stimuleren

Nadat je klaar bent met likken en het vaginale vocht overal verspreid is, dan blijf je zachtjes wrijven totdat er een constant ritme is bereikt; je vrouw zal echter nooit begrijpen wat haar werkelijk het gevoel geeft en waarom ze dit doet.

6. Zoek en profiteer van de G-Spot

De G-Spot is het gebied in de vrouwelijke delen dat in verband kan worden gebracht met het bieden van een maximale seksuele ervaring aan een vrouw. Er wordt zelfs gedacht dat dit gebied bepaalde zenuwuiteinden bevat die allemaal bedoeld zijn om haar een enorm orgasme te laten bereiken. Wellicht is het meest interessante dat er geen vaste regel bestaat voor het vinden van de G-Spot en het is meer een kwestie is van gevoel of instinct, in plaats van tactisch handelen. Dit wil dus zeggen dat je als man een zekere discretie nodig hebt om je te beseffen dat je de G-spot van je vrouw hebt gevonden.

Wanneer je met haar vrijt, zal het vanzelf gebeuren, omdat de reactie automatisch verandert zodra je dit gebied beroert. Eenmaal bij de G-spot aangekomen, blijf je daar zo lang mogelijk aanwezig en zal je vrouw een orgasme krijgen zoals ze nog nooit eerder heeft gehad.

7. Probeer de orgasmekloof te beheersen

Er is geen twijfel over mogelijk dat er een kloof bestaat tussen jouw lichaam en dat van je vrouw. Uiteraard komen mannen sneller klaar dan vrouwen, en wellicht zelfs twee of drie keer voordat de vrouw klaarkomt. In extreme gevallen kan dit te wijten zijn aan voortijdige ejaculatie, en zoals we allemaal weten, vertraagt dit de vrijpartij omdat je zult moeten wachten totdat je penis weer klaar is voor meer actie.

Er zijn echter bepaalde voorgeschreven geneesmiddelen en oefeningen voor handen die een extra mate van stijfheid toe kunnen voegen aan de basis van de penis, waardoor deze langer stijf kan blijven. Hoe langer de erectie duurt, hoe aangenamer de ervaring zal zijn en hoe waarschijnlijker het zal zijn dat je je vrouw kunt laten klaarkomen.

8. Haal diep adem

Een diepe ademhaling is eveneens een manier om je vrouw te laten klaarkomen, en in tegenstelling tot de algemene opinie, zou dit niet een domein van de vrouw dienen te zijn tijdens de seks. Diepe, ritmische ademhalingen hebben zorgen ervoor dat er een anticipatie op kan worden gebouwd. Ze zorgen er dan ook voor dat het komende proces zich op een normale manier kan ontwikkelen, terwijl de vrouw letterlijk het ritme van je ademhaling zal volgen. Het wekt eveneens de indruk dat je haar echt aanvoelt, waardoor ze zelfs nog meer van het moment zelf kan genieten.

Ze zal meespelen, waardoor de ervaring langer aan blijft houden dan normaal en het enige logische einde is dat ze harder klaar zal gaan komen dan ze ooit eerder heeft gedaan.

9. Verleng het voorspel

Vrouwen houden van seks, maar ze houden het meest van een vrijpartij waarbij het voorspel zo lang mogelijk duurt, want hierdoor worden ze echt opgewonden en komen ze in de juiste stemming. Afhankelijk van hoe goed je je vrouw begrijpt, kan het voorspel uiteenlopen van het knabbelen in haar nek tot het masseren van haar rug, het kussen van haar lichaamsplooien, en nog tal van andere dingen. Het geheim is echter om het steeds weer te doen. Verspreid over haar hele lichaam en daarbij je huid de hare te laten raken. Spreid zachtjes haar benen en fluister een heleboel lieve woordjes in haar oor. Kortom, stel haar op haar gemak en laat haar bereid zijn voor de eigenlijke seks.

Je moet echter wel altijd onthouden dat een voorspel niet altijd tot penetrerende seks hoeft te leiden, want wanneer je dit met zorg doet, dan zal je vrouw haast even veel, of zelfs nog meer, krijgen als wanneer je geslachtsgemeenschap met haar hebt.

10. Gebruik je stem

Last but not least, een groot aantal mannen en jongens begrijpt niet dat een heleboeldames zich zorgen maken wanneer je in stilte met hen vrijt. Vrouwen willen dan ook graag dat mannen iets zeggen, of in elk geval niet stil hun gang gaan, zolang ze maar niet bepaalde woorden mompelen die toch niet echt van belang zijn. Op het moment dat je wilt dat je vrouw klaarkomt zoals ze dat nog nooit eerder deed, dan kun je eens proberen om de kreunende man te zijn. Het lijkt wellicht een beetje ongemakkelijk, maar er zullen werkelijk geen redenen te bedenken zijn waarom je je daarvoor dient te schamen. Wanneer je het een beetje lastig vindt om te kreunen, zeg dan gewoon alles wat je voelt. Blijf de vrouw bijvoorbeeld zeggen hoe je over haar denkt.

Zie ook: hoe vind je een friend with benefit? 

Zeg haar dat het jouw enige missie is om haar een enorm lekker orgasme te geven en blijf een beetje kreunen zolang jullie met elkaar vrijen.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

16 REACTIES

Must Read