Wanneer je het beu bent om tijdens je vakantie je te moeten behelpen met allerlei primitieve overlevingstechnieken, dan kun je natuurlijk besluiten om je reis te upgraden dan naar all inclusive cruise. Ondanks dat het basistarief hoger is dan voor een verblijf op een camping, op een vakantiepark of zelfs in de doorsnee hotels, krijg je wel meer dan alleen maar de gebruikelijke passagiershut want ook de maaltijden en activiteiten aan boord zijn meestal inbegrepen in de totaalprijs, terwijl een deal zich zelfs nog verder uit kan breiden zodat ook alcoholische dranken, fooien, excursies en nog een heleboel meer voor één vaste prijs is.

Cruises waar alles all inclusive is

Indien je ook opzoek bent naar een cruise waar alles all inclusive is, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk al het nodige zoekwerk voor je gedaan en een overzicht gemaakt van de bedrijven die dit soort cruises aanbieden. Lees dus snel verder en ontdek de vakantie van je dromen.

1. Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises ziet zichzelf als “de meest inclusieve luxe cruisemaatschappij“, en heeft maar liefst een vloot die bestaat uit vijf schepen en tarieven die als all inclusive cruises aangemerkt kunnen worden, dus met een totaal, prijs waarin de retourvlucht, de hotelovernachtingen vóór de cruise, de transfers van de luchthaven naar het schip, 24 uur per dag de beschikking hebben over roomservice, een open bar, fooien, onbeperkt gebruik van Wijfie en een onbeperkte deelname aan excursies aan de wal, in zijn begrepen. Regent Seven Seas cruiseschepen varen bovendien naar de meest exotische bestemmingen over heel de wereld. Bestemmingen zijn onder andere Alaska, het Caribische gebied, Europa, Australië, Azië en nog heel veel meer. Wellicht wel het beste van dit alles van deze cruiselijn is echter dat er twee voor de prijs van één tarieven worden gehanteerd.

2. Silversea Cruises

Silversea kan worden gezien als de pionier van all inclusive cruises en heeft een vloot die bestaat uit negen luxe kleine- tot middelgrote schepen die ieder een paar honderd passagiers kunnen herbergen. Deze geavanceerde cruisemaatschappij is dan ook enorm trots op haar all inclusive pakketten die volledig aan kunnen worden gepast aan de wensen van passagiers, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om ook vliegtickets, transfers en hotelovernachtingen vóór de cruise mee te boeken. Aan boord is er roomservice aanwezig voor iedere categorie passagiershutten, maar ook een breed scala aan activiteiten, zoals dans- en kooklessen. All inclusive prijzen gelden eveneens voor de buitengewoon interessante excursies aan wal in de exotische havens die aan worden gedaan, of wellicht wel een bezoekje aan een concert in het beroemde operagebouw van Sydney of het bewonderen van de wilde dieren op de Galapagoseilanden.

3. Viking Ocean Cruises

Er is een heleboel leuks te vertellen over de wereldomspannende vaarroutes en de luxe schepen van Viking Cruise Lines, die een eigentijdse, Scandinavische stijl hanteren en een vloot hebben die bestaat uit kleinere schepen die in havens kunnen komen die met de grotere schepen niet bereikbaar zijn. In het bijzonder passagiers zijn dol op deze cruisemaatschappij voor wat deze allemaal niet is en niet heeft. Er zijn bijvoorbeeld geen casino’s aanwezig aan boord. Maar ook zullen er geen kinderen onder de 18 jaar meevaren. Geen drankjes met een parasolletje, fotografen of hutten aan de binnenzijde van het schip: iedereen krijgt dus een verblijf met een fraai uitzicht. En het bedrijf biedt bovenal geweldig leuke all inclusive cruises aan. Behalve de accommodaties, de maaltijden en de activiteiten aan boord, zijn ook wijn, het bier en de frisdrank tijdens de lunch en het diner in de totaalprijs inbegrepen, net zoals de 24-uurs roomservice, een excursie aan wal in iedere haven die aan wordt gedaan, Wijfie, de wasservice en het vervoer naar de luchthaven.

4. Crystal Cruises

De luxe (en een beetje formele) cruiselijn Crystal Cruises biedt al een aantal jaren all inclusive pakketten aan, waardoor passagiers een tarief kunnen kiezen waarin alcoholische- en niet-alcoholische dranken, fooien en activiteiten, zoals fitnesslessen en golflessen met een erkende instructeur, in zijn begrepen. Wanneer je in een extreem luxe penthouse suite verblijft, dan ontvang je tevens een persoonlijke butler plus een in- en uitpakservice. Bestemmingen van dit bedrijf bevinden zich op alle zeven continenten. Indien je dus dol bent op het verkennen van de wereld, dan is moet je zeker deze cruises met te gekke faciliteiten eens gaan bekijken.

5. Seabourn Cruises

De meest luxe cruise lijn uit de stal van Carnival Corporation, Seabourn heeft een kleine vloot die slechts bestaat uit een vijftal all-suite schepen die allemaal ontworpen zijn voor het bieden van een heleboel comfort en intimiteit, met die slechts enkele honderden passagiers kunnen herbergen. Het all inclusive cruisetarief omhelst zowel de niet-alcoholische- als de alcoholische dranken, de specialiteiten diners, de activiteiten aan boord, het gebruik van de watersportuitrusting, het deelnemen aan bepaalde excursies aan wal en de fooien. Bepaalde pakketten omvatten eveneens retourvluchten vanaf belangrijke luchthavens en hotelovernachtingen vóór de cruise.

6. SeaDream Yacht Club

Wanneer je zin hebt in een heuse uitspatting, dan is elk van de luxe megajachten van SeaDream Yacht Club iets voor jou. Deze bieden elk plaats aan 112 passagiers en op elk schip zijn 95 personeelsleden aan boord zodat de verhouding tussen passagiers en bemanningsleden niet gemakkelijk overtroefd kan worden door andere bedrijven. Het aangeboden all in tarief omvat een adembenemend aantal zaken, zoals gastronomische maaltijden, een open bar, 24-uurs roomservice, diverse excursies aan wal en de fooien. Ook inbegrepen zijn de dagelijkse yoga- en tai chi-lessen plus het gebruik van een eindeloos assortiment aan waterspeeltjes, zoals WaveRunners, kajaks, wakeboards en paddleboards. De afvaarten naar het Arabische gebied omvatten tevens een decadente “Champagne and Caviar Splash”, een enorm populaire al fresco beach bash in een fraaie haven.

7. Oceania Cruises

Het uiterst luxe Oceania Cruises exploiteert maar liefst een vijftal zogenaamde swish-schepen, waarvan er twee plaats bieden aan 1.250 passagiers en een drietal kleinere schepen waar elk 684 gasten op kunnen verblijven. Dit bedrijf vaart met haar schepen heel de wereld rond met onder andere routes in het Caribische gebied, Europa, Azië en Zuid-Amerika. De tarieven die gerekend worden, zijn inclusief frisdranken, de specialiteiten diners, een 24-uurs roomservice, Wijfie en transfers. OLife Choice pakketten, die beschikbaar zijn op alle routes, omvatten eveneens de vliegtickets vanaf een geselecteerd aantal Amerikaanse- en Canadese luchthavens.

8. Celebrity cruises

Celebrity Cruises is bekend als een kwalitatief hoogstaande cruiselijn met kleine schepen en een heleboel persoonlijke service, al heeft het bedrijf de laatste jaren ook een aantal grotere schepen aan zijn vloot toegevoegd en is het er bovendien in geslaagd om zijn intimiteit en zijn fans te behouden. Ondanks dat het niet per definitie een all inclusive cruisemaatschappij betreft, biedt Celebrity wel een breed scala aan all inclusive pakketten voor bijvoorbeeld de drankjes, de fooien, het deelnemen aan excursies aan wal, het gebruik van Wijfie, de hotelovernachtingen voor en na de cruise en soms zelfs voor de retourvlucht. Indien je een suite boekt dan krijg je bovenal één massage per persoon bij de prijs inbegrepen.

9. UnCruise Adventures

Op het moment dat je van de natuur en van dieren in het wild houdt, dan is UnCruise Adventures zeker iets voor jou. Elk van de negen schepen die tot de vloot van dit bedrijf behoren, biedt plaats aan 22 tot 86 passagiers en is in staat om de majestueuze wildernisgebieden van Alaska, Hawaii, de Amerikaanse Pacifische kust en Mexico mee te verkennen. Excursies zijn extra bijzonder bij dit bedrijf, en doen vaak plaatsen aan die enkelen alleen bereikbaar zijn met een opblaasbare kajak zodat je de uitgelezen kans krijgt om dieren in het wild te gaan bekijken. Hierbij kun je denken aan het bewonderen van walvissen, beren, apen of zeehonden. De tarieven omvatten de activiteiten aan boord, zoals de aangeboden yogalessen, maar ook de activiteiten aan de wal, zoals wandelingen, snorkelen en nog veel meer. Ook inbegrepen zijn de alcoholische dranken (inclusief een voortreffelijke wijn, sterke drank van hoge kwaliteit en shots), een massage van een half uur voor iedere gast en de transfers. Fooien zijn helaas niet in de totaalprijs inbegrepen.

10. Paul Gauguin Cruises

Met het motto “kunstzinnig cruisen” en maar één enkel schip, vaart het cruiseschip Paul Gauguin met maximaal 322-passagiers over de Stille Zuidzee in een verleidelijke ambiance “je ne sais quoi” uitstraalt . De tarieven omvatten ondermeer de aanwezige wijnen, de sterke drank en de frisdranken, een koelkast in de passagiershut die rijkelijk gevuld is met frisdranken en bier, de roomservice, de fooien, de beoefening van diverse watersporten en de specialiteiten diners. Tevens inbegrepen zijn de vliegtickets van Los Angeles naar Tahiti en transfer van de luchthaven naar het schip.

Ze Magazine - Lifestyle trends