Indien je je vriendin een nacht wilt bezorgen die ze niet snel zal vergeten en wanneer je bovendien wilt dat ieder nacht met haar onvergetelijk wordt, dan zul je moeten weten op welke manier je je vriendin kunt verwennen in de slaapkamer. De mensen die beweren dat het hebben van een relatie gemakkelijk is, zijn waarschijnlijk single. Relaties brengen namelijk bergen werk en inspanning met zich mee. Denk maar eens aan alles wat je dient te doen in de slaapkamer, er mag immers niets in een relatie worden genegeerd. De volgende 16 manieren om je vriendin te verwennen zullen je echter extra enthousiast maken om de activiteiten in je slaapkamer (nog) leuker te maken.

Hoe je je vriendin kunt verwennen: 15 gouden tips

Een geweldig aspect om extra in te investeren is in dingen die je doet in de slaapkamer. Op het moment dat het daar niet goed gaat, dan zal immers je relatie er ook niet beter op worden. Dus indien je niet zeker weet op welke manier je hiermee zou moeten beginnen, dan kunnen wij je wat adviezen geven om je vriendin op de juiste manier te verwennen.

1. Haal de massageolie maar tevoorschijn

Iedereen houdt van een massage, ik weet dat je er zelf ook graag eentje zou willen, maar je mag even niet aan jezelf denken. Dus, pak een beetje olie, leg haar op bed en geef haar vervolgens een sensuele massage. We weten eveneens dat je jezelf waarschijnlijk niet te lang zult kunnen beheersen, maar probeer het op zijn minst. Ze zal zich na haar massage namelijk zo ontspannen en kalm voelen en je zult iedere centimeter van haar lichaam aan kunnen raken.

2. Begin het voorspel nog voordat dit aan de orde komt

Je hoeft overigens niet naakt te zijn om aan het voorspel te beginnen. Je zult haar namelijk zelfs op weten te winden wanneer je je kleren aanhebt. Mannen houden van een voorspel, ze houden echter nog meer van een penetratie. Het voorspel voor een vrouw is echter alles wat hen opgewonden kan maken. Hoe meer tijd je dus aan het voorspel spendeert, hoe meer opgewonden ze zal worden.

3. Vraag wat haar opwindt

Als je iets doet en niet de reactie krijgt waar je op hoopt, dan is het wellicht de hoogste tijd om van tactiek te veranderen. Weet je wat is echter nog veel beter is dan te proberen om de verschillende stukjes van deze puzzel bij elkaar te vinden? Vraag haar gewoon wat haar opwindt. Op die manier zal ze namelijk veel meer tevreden zijn en is uiteindelijk iedereen gelukkig. Maak er dus absoluut geen raadspelletje van, waarbij je erachter moet zien te komen wat haar in de stemming brengt en ga vandaar verder.

4. Maak haar complimenten

In het begin van een relatie zal iedereen elkaar complimenteren. Ze ziet er schitterend uit, hij ziet er knap uit. Naarmate de tijd echter verstrijkt, zullen ook de complimenten af gaan nemen en worden ze soms zelfs een zeldzaamheid. Voorkom dat dit binnen je relatie gebeurt. Complimenteer je vriendin en laat haar geregeld weten dat ze mooi is en jou erg op weet te winden. Overdrijf dit overigens niet, maar vertel haar zo nu en dan hoe je je voelt. Hierdoor zal ze zich eveneens goed voelen en zal ze seksueel opgewonden raken.

5. Ken het lichaam van de vrouw

Je dient het vrouwelijke lichaam te kennen, en je er meer over te weten te komen als dat niet het geval is, want er zijn zoveel delen van het lichaam waar je een vrouw op kunt winden. Denk maar eens aan haar borsten, clitoris en nek. Kortom: het is dus zaak om te weten welke delen van haar lichaam supergevoelig zijn en welke gebieden dat absoluut niet zijn. Er is een reden waarom vrouwen ervan houden om gekust te worden in hun nek. Het stimuleert namelijk hun zintuigen vanwege de extreme gevoeligheid van dit deel van haar lichaam. Juist dit soort gebieden zul je goed moeten kennen als je je vriendin in de slaapkamer wilt verwennen.

6. Verras haar

Iedereen houdt op de één of andere manier van verrassingen. Dus waarom kun je dan niet zo nu en dan eens een vluggertje hebben? Voordat je de deur uit gaat naar je werk, kun je haar prima op een verrassende manier wakker maken. Verrassingsvluggertjes zijn namelijk bijzonder leuk en laten haar zien dat ze je erg opwindt, ongeacht welk tijdstip van de dag het is.

7. Crazy 8

Op het moment dat je je vriendin orale seks geeft, dan dien je echt eens de zogenaamde “crazy 8” uit te proberen met je tong. Indien je niet zeker weet wat een crazy 8 is: het is exact wat de term zegt een gekke 8 (maak met je tong een acht). Dit is iets dat vrouwen echt gek kan maken en dus ook je vriendin zal het geweldig vinden.

8. Kusjes, kusjes, kusjes

Vrouwen houden van kussen, maar ook mannen lusten er welpap van. Net zoals mannen van uitgaan houden, houden ze ook van sensualiteit, net zoals dames dat doen. Wees dus niet zo gehaast om het kussen achterwege te laten. Neem de tijd en zie het kussen als één van de klassiekers, maak er een hele vrijpartij van. Kussen met elkaar is namelijk niet alleen leuk, maar ook intiem. Bovendien duurt het doorgaans langer voordat een vrouw seksueel opgewonden raakt, dus dit is geweldig om te doen terwijl je in de stemming aan het komen bent.

9. Romantisch zijn

Op het moment dat je vriendin net wat meer van romantiek houdt, dan moet je dat ook zeker zijn. Neem haar mee uit of bereid voor van haar een romantisch diner, steek de kaarsen aan en strooi overal rozenblaadjes. Indien ze dat leuk vindt, dan wordt ze automatisch al meer en meer opgewonden. Bovendien laten deze acties je vriendin zien hoeveel je om haar geeft en dat is eveneens een enorme stimulans om in de juiste stemming te komen.

10. Leid haar in de juiste richting

Soms houden vrouwen ervan om iemand te leiden, maar zodra ze in bed liggen, zal niets een dame meer opwinden dan een man die de controle overneemt. Wil je weten op welke manier je je vriendin kunt verwennen? Wind haar voldoende op, til haar vervolgens op en breng haar naar de plek waar je seks wilt hebben. Neem de touwtjes in handen en laat haar gewoon enorm genieten. Om twee redenen worden vrouwen opgewonden: allereerst hebben ze geen controle over je en ten tweede lijkt het erop dat je exact weet wat je doet en dat is heel prettig.

11. Kies voor haar favoriete standjes

Wellicht vrij je zelf het liefst in doggy style, maar is je vriendin hier een minder grote fan van. Je hoeft dan echter dit standje niet helemaal uit je seksleven te halen, maar wanneer je haar op dit ogenblik wilt verwennen, dan dien je je aandacht volledig te richten op de standjes waar ze echt gek op is. Zodra je haar ziet genieten, dan zul je dat zelf eveneens gaan doen.

12. Word wild in bed

Elke vrouw houdt van romantische seks. Mannen vinden het echter ook leuk wanneer ze de kans krijgen om een ​​beetje wild en onbeheerst onder de lakens te worden. Het is doorgaans geen probleem om wat ruwer te werk te gaan. Trek haar aan haar haren, geef haar wat sexy klapjes en bezig wat dirty talk tegen haar. Deze dingen zullen haar eveneens op weten te winden en haar uiteindelijk tot een hoogtepunt brengen.

13. Investeer in een knuffelsessie

Nadat jullie klaar zijn met vrijen, neem dan ruim de tijd om naast haar te blijven liggen en samen te ontspannen. Wees dus niet één van die kerels die gewoon opstaan ​​en de slaapkamer verlaten om televisie te gaan kijken. Op het moment dat je haar echt wilt verwennen, dan investeer je in de tijd om ook nu nog met haar te knuffelen. Vrouwen knuffelen namelijk bijzonder graag, maar ook mannen houden van de intimiteit na een vrijpartij, dus investeer daar voldoende tijd in.

14. Dirty talk

Wil je weten op welke manier je je vrouw kunt verwennen nog voordat je haar ontmoet? Vergeet de dirty talk niet. Je kunt het doen nog voordat je thuiskomt door sexy teksten en foto’s naar elkaar te sturen. Vrouwen houden immers heel veel van flirten. En zij is je vriendin, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je naaktfoto online terecht zullen komen.

Terwijl je seks hebt, kun je gewoon doorgaan met deze dirty talk, tenminste als je weet dat je vriendin dit weet te waarderen.

15. Maak gebruik van haar fantasie

Het brein van een vrouw is haar grootste geslachtsorgaan. Vrouwen zijn bovendien erg fantasierijk en alles begint in de hersenen voordat het lichamelijk zal worden. Dus maak gebruik van haar verbeelding. Als je weet dat ze een fantasie heeft, of ze eventueel een bepaalde rol wil spelen, dan kun je daarin meegaan.

16. Leef op het moment

Er is niets erger dan seks hebben met een man die duidelijk aan iets, of iemand, anders denkt. Wanneer je een zware dag op je werk hebt gehad, dan moet je proberen om, terwijl je seks hebt, deze gedachten opzij te zetten en gewoon van het moment te genieten. De seks zal immers niet goed zijn wanneer je er niet helemaal bij betrokken bent.

Op het ogenblik dat je deze tips opvolgt, dan zul je zeker geen problemen ondervinden bij het leren kennen van de geheimen die te maken hebben met het verwennen van je vriendin, dus zorg ervoor dat je plezier hebt in je relatie en geniet van het moment dat jullie de lakens delen.

 

Ze Magazine - Lifestyle trends