Dit artikel is bedoeld voor alle mannen en jongens die wel wat handige versiertrucs kunnen gebruiken. Met behulp van de onderstaande sterke versiertrucs laten we namelijk zien die het flirten met een mooie vrouw niet altijd zo moeilijk hoeft te zijn als het wellicht lijkt. En om er zeker van te zijn dat je haar niet snel overstuur maakt of juist afstoot, onthullen we je eveneens 1 enorme fout die mannen en jongens voortdurend fout lijken te doen.

11 versiertrucs die werken bij vrouwen

Hieronder hebben 11 zeer effectieve versiertrucs, en 1 gigantische flirtfout die je zeker dient te vermijden, voor je op een rijtje gezet:

1. Richt al je aandacht op haar

Terwijl je aan het flirten bent, zijn er eigenlijk twee gesprekken gaande, één met woorden en één met behulp van je lichaamstaal. En om dit flirten echt te kunnen laten werken, dienen deze twee gesprekken duidelijk te maken dat je bij haar wilt zijn. Dus op het ogenblik dat je een vrouw of een meisje echt wilt laten zien dat je vindt dat ze leuk en interessant is, dan moet je ervoor zorgen dat je je woorden en je lichaamstaal helemaal op haar zijn gericht, en dus niet ook een beetje naar een ander.

2. Maak oogcontact met haar en kijk dan vervolgens weer weg

Voordat je een vrouw of een meisje benadert, wil je uiteraard niet enorm nerveus of geïntimideerd zijn. En één van de meest snelle manieren om een vrouw of een ​​meisje te laten denken dat je geïnteresseerd in haar bent, is door snel weer weg te kijken, nadat je oogcontact met haar hebt gemaakt. Dit is op zich een simpele manier om een begin te maken, maar tevens zijn de resultaten van deze eenvoudige truc verbluffend. Voordat je je ogen weer losmaakt van de hare, houd je namelijk haar blik vast gedurende ongeveer een seconde.

Pas dan kijk je weer ergens anders naar. Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar er is misschien niets gemakkelijker om te doen als je een vrouw of een ​​meisje op haar gemak wilt stellen.

3. Stoot haar niet af door je lichaamshouding

Op het ogenblik dat je aan het flirten bent, dan kun je soms eerder moe en verlegen lijken, maar even goed open en vol energie. De meeste vrouwen en meisjes houden er echter van om te flirten met een man die absoluut tekenen van leven laat zien. En één van de meest simpele manieren om dat te doen is door de juiste lichaamhouding aan te nemen. Dus wanneer je direct meer zelfvertrouwen uit wilt stralen, dan dien je gewoon te doen wat je ouders je al altijd hebben ingeprent en moet je porberen om gewoon rechtop te staan ​​of te zitten.

4. Maak gebruik van een gemeenschappelijke factor

Ongeacht of het nu gaat om een wederzijdse vriend, de plaats waar je op bent gegroeid of waar je naar school bent gegaan, het zoeken van iets dat de vrouw of het meisje gemeen heeft met je leven is een directe ingang voor een gesprek. Het is overigens wel beter om een persoonlijke- en unieke factor gemeen te hebben, maar wanneer je wat minder geluk hebt, dan is er nog weinig reden tot bezorgdheid over eventuele andere interesses waar jullie allebei van houden (of waar jullie juist een hekel aan hebben).

5. Neem jezelf (of je date) niet te serieus

Wanneer je zeker wilt weten dat flirten de leuke ervaring is, zoals die zou moeten zijn, dan is het de kunst om jezelf niet al te serieus te nemen. Want zelfs wanneer het wellicht niet zo voelt, is de kans groot dat de vrouw of het meisje waar je mee flirt net zo zenuwachtig is als jij. Om te voorkomen dat dingen te ongemakkelijk worden, en om haar te laten zien dat ze zich eveneens kan ontspannen, moet je zeker niet bang zijn om een beetje de spot met jezelf te drijven.

6. Raak haar zachtjes aan op deze belangrijke plaatsen

Allereerst is iemand op een ongewenste manier aanraken waarschijnlijk de meest snelle manier om een date met een vrouw of een meisje te verpesten. Maar op het ogenblik dat je haar grenzen weet te respecteren, dan kan lichamelijk contact haar echter prima op haar gemak stellen. Dus, hoe kun je een vrouw of een meisje aanraken op een manier die laat zien dat je geen engerd bent?

Heel eenvoudig, totdat de dame in kwestie aan je duidelijk maakt dat ze daar naar op zoek is, raden we je aan om aanraken gewoon vriendelijk en netjes te houden. Een lichte aanraking van de arm of de schouder laat bijvoorbeeld zien dat je duidelijk in haar geïnteresseerd bent zonder haar direct het gevoel te geven dat je meer van haar wil.

7. Reageer op de signalen die ze uitzendt

Op een zeker ogenblik zal de vrouw of het meisje waar je mee flirt, je allerlei signalen sturen. Deze signalen kun je, mits je hier op de juiste manier op reageert, absoluut in je voordeel gaan gebruiken. Indien ze bijvoorbeeld de ‘aanraakbarrière’ heeft doorbroken door je arm, je hand of je been eveneens aan te raken, dan is de kans groter dat ze ook wil dat jij dit doet.

8. Flirt door je bobby’s en vaardigheden te benoemen

Ondanks dat de meeste vrouwen en meisjes niet willen dat een man of jongen een grote opschepper is, wil dat niet zeggen dat ze het niet leuk vinden om hem te laten doen waar hij goed in is. Ongeacht of het dus gaat om koken, het repareren van motors of voetballen, door vol vertrouwen je talenten aan haar te presenteren zul je haar betrekken in dat deel van je wereld. Op die manier laat je als het ware je activiteiten voor je het belangrijkste versierwerk doen.

9. Geef haar het gevoel dat ze meer is dan alleen maar een vriendin

Het zal je wellicht verbazen om te horen dat, hoewel het eigenlijk tamelijk voor de hand liggend is, maar vrouwen weten niet altijd of iemand echt bij hen betrokken is. Zodra je dus aan het flirten bent, dan kun je misschien duidelijk maken dat je ziet als meer dan een gewone vriendin. Deze actie zal weinig moeite kosten. Zo kun je dit bijvoorbeeld al laten merken door simpelweg het portier van een auto voor haar open te houden, of je iets herinneren wat ze een tijdje geleden heeft gezegd. Maar er zijn nog talloze andere eenvoudige manieren om een haar deze kleine, maar belangrijke, hint te geven.

10. Plaag haar opeen speelse manier met dingen die haar bijzonder maken

Een van de beste manieren om een gesprek te voeren en het tevens van vriendelijk naar flirterig over te laten gaan, is door wat ludiek geplaag in je woorden te leggen. Je moet je namelijk bedenken dat je door een beetje liefdevol te plagen, veel gemakkelijker de grens van vriendschap kunt overschrijden. Wat is de beste manier om dat te doen? Ga voorzichtig na welke speciale eigenaardigheden ervoor zorgen dat zij de persoon is die ze momenteel is en die je zo leuk aan haar vindt.

11. Kleed je goed en zorg ervoor dat je lekker ruikt

Eindelijk dien je, op het moment dat je met een vrouw of een meisje waar je mee aan het flirten bent op een juiste manier verder wilt gaan, dan kun je er beter voor zorgen dat ze niet op je uiterlijk of lichaamsgeur afknapt. Nu zullen de meeste vrouwen en meisjes heus wel begrijpen dat je er niet altijd op je best uit kunt zien (of even lekker kunt ruiken), maar dat wil niet zeggen dat je daar niet je uiterste best voor moet doen. Een flirttechniek om zeker te onthouden is dat de sleutel tot een succesvolle flirt inhoudt dat je de dag moet beginnen met het nemen van een douche en het aantrekken van een set schone kleren .

De nummer 1 onder de flirtfouten die een flirt bijna gegarandeerd laten mislukken

Een ding dat je zeker niet dient te doen tijdens het flirten is een meisje of een vrouw die je leuk vindt negeren. Dat wil dus eigenlijk niet zeggen dat een man of jongen hierop niet betrapt mag worden. Wat het wel betekent, is dat het negeren van een dame een erg doorzichtige en onbeschofte tactiek is, dat er haast geen hoop meer is op een geslaagde flirt, kortom: een regelrechte afknapper. Alleen wanneer je direct het risico wilt lopen om een knappe dame kwijt te raken waar je mee aan het flirten bent, dan dien je deze weg te gaan bewandelen. Beter zorg je ervoor dat je zelfverzekerd overkomt en probeer je haar zeker niet te negeren tijdens een flirt.

Ze Magazine - Lifestyle trends