Wanneer je een man bent, denk je dan dat je een vrouw te bieden hebt waar ze naar op zoek is, of dat wat nodig is om indruk op haar te maken? Voordat je op deze vraag antwoord kunt geven, zul je eerst moeten weten waar vrouwen allemaal naar zullen kijken bij een man. Om hier achter te komen, doe je er verstandig aan om de onderstaande 15 tips eens door te nemen. Zo kun je immers met behulp van deze kennis extra bonuspunten scoren bij de dames.

Je denkt wellicht dat je als mannen alles hebt waar een meisje of vrouw naar op zoek is, maar wanneer je nog steeds niet de dame aan je zijde hebt die je graag zou willen, dan moet je je echt eens af gaan vragen wat je fout doet en op welke andere, de meer gelukkige, mannen welsucces weten te boeken.

Net zoals er een aantal dingen zullen zijn waardoor je je aangetrokken voelt tot een bepaald meisje of een bepaalde vrouw, zo hebben ook de dames een eigen wensenlijstje wanneer ze de persoon van hun dromen tegen het lijf lopen. Dus op het moment dat je een single man bent en wacht op de prinses op het witte paard, dan kun je je voordeeldoen met de volgende adviezen om haar moeiteloos geïnteresseerd in je te maken.

Wat zoeken meisjes en vrouwen in een man?

Mannen hebben hun eigen seksuele voorkeuren als het gaat om meisjes en vrouwen, en dus ook hebben ze hun eigen voorkeuren op het gebied van uiterlijke kenmerken. Maar voor al het andere zijn er maar 15 dingen die een geweldige vent zo anders maakt dan de doorsnee man. Op het moment dat je deze 15 dingen dan ook kent, dan heb je al een ruime voorsprong op eventuele concurrenten, gewoonweg omdat je dan een betere geliefde zal zijn. Je zult het verschil direct opmerken wanneer je de onderstaande tips gebruikt om een man te worden waar alle vrouwen voor zullen vallen.

 1. Goede persoonlijke- en uiterlijke verzorging. Kleed je op een goede manier en zorg ervoor dat er op en top uitziet, ongeacht waar je je bevindt. Je weet immers nooit waar en wanneer je de vrouw van je dromen tegen het lijf zult lopen. Dit is weliswaar een simpel advies, maar wel één waar vrijwel elke jongen of man zich niet vaak op focust. Verzorg jezelf dus altijd goed met kwaliteitsproducten en een lekker parfum om het geheel helemaal af te maken.
 2. Assertief gedrag laten zien. Vrouwen en meisjes houden van jongens en mannen die niet wispelturig van aard zijn. Het is dan ook goed om voldoende zelfvertrouwen uit te stralen en om in jezelf te geloven. Zo kun je immers de juiste beslossingen nemen, al lijkt dit niet altijd even eenvoudig. Toch moet je proberen om de man te zijn die een ander op zijn plaats weet te zetten op het ogenblik dat iemand de grenzen overschrijdt of zich ten aanzien van jou misdraagt.
 3. Charmante persoonlijkheid. Een charmante persoonlijkheid hebben is eigenlijk van groot belang, maar toch is het niet iets wat de meeste jongens en mannen hebben. In de praktijk blijkt het vinden van een man die een dame weet te charmeren een lastige klus te zijn voor elke vrouw. Je kunt echter je lichaamstaal verbeteren wanneer je in het gezelschap van meisjes of vrouwen bent. Bovendien moet je je aandacht richten op je goede manieren als je met een dame bent.
 4. Een goede lichaamsbouw. Ga die biceps en de spieren in je schouders eens onder handen nemen Wanneer je namelijk regelmatig aan het trainen bent, dan zie je er gezonder en stralender uit en je kleding zal er bovendien veel sexier uitzien. Op het moment dat je direct al een vrouw of meisje geïnteresseerd in je wilt maken, dan mag je zeker niet vergeten dat uiterlijke schijn er echt wel toe doet. Veel meer dan je wellicht denkt.
 5. Heb een goed gevoel voor humor. Een meisje of vrouw heeft tijdens een gesprek minder dan een minuut nodig om erachter te komen of een man een goed gevoel voor humor heeft/ En dat gevoelvoor humor is alles wat je nodig hebt om een positieve indruk bij haar achter te laten. Alle dames weten dat een man met een uitstekend gevoel voor humor heel veel plezier op zal leveren tijdens een date of een telefoongesprek. Zorg er dus voor dat je het leven op een luchtige en leuke manier benadert en probeer de hele tijd naar de positieve dingen te kijken. Je trekt namelijk vrouwen aan wanneer je je zelf gedraagt als het zonnetje in huis.
 6. Een man die ruggengraat heeft. Een man die snel overrompeld kan worden, is één van de minst aantrekkelijke mannen als je de hiërarchie tijdens het daten zou bekijken. Een man die liever een nederlaag aanvaart, enkel en alleen om conflicten met iemand die dominanter is dan hij te kunnen voorkomen, wordt zelfs vaak als een sukkel gezien. Je moet er dan ook zeker voor zorgen dat je nooit als vanzelfsprekend wordt beschouwd door iemand, ongeacht of dit nu om je eigen vrienden of om een collega gaat. Laat zien dat je over een degelijke ruggengraat beschikt en dat je principes handhaaft in het leven. Op het ogenblik dat je het gevoel hebt dat je onrecht wordt aangedaan, dan dien je te leren om je mening hierover te geven, in plaats van in je schulp te kruipen.
 7. Een goede baan en een prima salaris. Een uitstekende baan met een fraai inkomen is wellicht wat oppervlakkig, maar het is beter om de waarheid onder ogen te zien dan te doen alsof geld er helemaal niet toe doet. Uiteraard is dat wel het geval. Je houdt immers ook meer van een sexy vrouw, dan van een onaantrekkelijke dame. Vrouwen houden op hun beurt meer van een rijke man, dan van een arme kerkrat. Het vergaren van een leuk inkomen en het rijden in een geweldige wagen, zal je dan ook al een flink voordeel opleveren. Hoewel dit voordeel niet altijd even groot zal zijn, mag je het toch zeker niet onderschatten.
 8. Een man die gerespecteerd wordt door anderen. Vrouwen houden ervan om gerespecteerd te worden door de man die ze leuk vinden, maar ze houden er tevens van om met een man samen te zijn die gerespecteerd wordt door anderen. Op het ogenblik dat iemand je niet respecteert, is dat dan je eigen schuld? Wanneer dit inderdaad het geval blijkt te zijn, dan moet je absoluut proberen om daar verandering in te brengen. I(indien dit echter niet je eigen schuld is, dan kun je deze personen beter de rug toekeren en verder gaan met je leven. Ook kun je er dan voor kiezen om op je strepen te staan en het respect dat je van hen verdient op te eisen. Eigenlijk komt het er neer op: wanneer je jezelf werkelijk zou respecteren en een ego zou hebben, dan zou je nooit iemand toestaan ​​om zonder enige reden met je voeten te spelen. Sta in dat geval dus op en gedraag je als een echte vent.
 9. Een zelfverzekerde man. Zelfvertrouwen hebben is voor iedere man een goede eigenschap. Het is een innerlijke kracht die wordt beschouwd en benijd door iedereen die je in je leven tegenkomt. Een zelfverzekerde man is meer aantrekkelijk voor meisjes en vrouwen omdat hij in zichzelf, en in zijn capaciteiten, gelooft. Verder begrijpt hij dat hij niet met de staart tussen zijn benen weg hoeft te lopen op momenten dat hij zeker weet dat hij gelijk heeft.
 10. Een man die er goed uitziet. Zie er dus altijd goed uit wanneer het gaat om het aantrekken van iemand van het andere geslacht. Maar wanneer het een man betreft dan hoef t dit niet direct te betekenen dat hij eruit moet zien als een halfgod, en dat is goed nieuws voor de gemiddeld uitziende man. Gewoon er op en top uitzien, goed gekleed door het leven gaan en jezelf een juiste houding aanmeten is vaak al erg effectief. Een rechte rug met een gezonde dosis zelfvertrouwen zal absoluut indruk weten te maken op de dame die je leuk vindt. Zet een gelukkig, vrolijk gezicht op en laat de vrouw of het meisje een welgemeende blije glimlach zien en je zult merken dat dit wonderen doet.
 11. Een goede gesprekspartner. Net zoals een goed gevoel voor humor hebben, is weten op welke manier je met een vrouw of meisje moet praten een eigenschap waar alle dames naar op zoek zijn in een man. Door een prettige gesprekspartner te zijn, zachtjes en op een lage toon te praten en oprechte interesse in de dame in kwestie te tonen terwijl je met haar spreekt, is eigenlijk het enige waar je aan hoeft te denken. Heb aangename gesprekken met haar en laat haar gewoon een leuke tijd met je hebben.
 12. Respectvol gedrag laten zien. Door jezelf respectvol op te stellen tegenover andere mensen op momenten dat deze respect verdienen, zal een meisje of vrouw al snel voor je vallen. Alle goedaardige vrouwen houden namelijk van een welgemanierde en vriendelijke jongen of man die anderen niet slecht behandelt, alleen maar omdat hij daartoe in staat is. Je bent daarom beter niet onbeleefd tegen obers of ondergeschikten, tenzij je daar een heel goede reden voor hebt. Behandel ieder ander mens juist met respect en je zult door iedereen ook met respect worden behandeld. Vrouwen en meisjes zien aardige mannen bovendien als goede vaders, en het is een eigenschap die dames dan ook instinctief leuk vinden. Houd altijd een goede etiquette in gedachten en behandel vrouwen en meisjes op een voorkomende manier. Je zult vervolgens al snel merken dat ze vrijwel meteen aan je voeten liggen.
 13. Een alfamannetje. De leukste vrouwen en meisjes zijn altijd in de armen van de beste mannen te vinden. Geen enkele vrouw zou zomaar een man willen daten wanneer ze door alle mannen wordt begeerd. Indien je vrienden je niet respecteren, dan is het beter om op zoek te gaan naar nieuwe maten. Je hebt dit wellicht al wel gemerkt, maar er zijn altijd maar één of twee kerels in een grote groep jongens of mannen die de meest sexy vrouwen weten te daten, terwijl andere heren alleen maar met grote ogen kunnen zitten staren en hun succesverhalen met ontzag aan moeten horen. De succesvolle mannen zijn de zogenaamde alfamannetjes, en d=tot die groep moet ook jij gaan behoren.
 14. Laat haar zich lekker in haar vel voelen. Vrouwen houden van een jongen of een man die zich in de eerste paar minuten van een gesprek haar op haar gemak kan laten voelen. Je moet dus de man zijn die in een eerste gesprek de spanning uit de lucht weet te halen, terwijl hij met een vrouw praat. De dame in kwestie zal je dan immers al snel leuk gaan vinden. Geniet van een aangenaam gesprek en zorg ervoor dat de vrouw of het meisje zich betrokken en enthousiast blijft voelen om met je te praten.
 15. Een passende persoonlijkheid. Dit is een tegenslag die je dient te aanvaarden op het moment dat het gaat om het begrijpen van wat vrouwen werkelijk zoeken in een man. Je bent wellicht een prima vent, maar in bepaalde gevallen zijn jullie allebei wellicht te veel verschillend van elkaar. Ze mag je wellicht erg graag, maar ze is daarentegen niet bereid om met je op date te gaan vanwege haar persoonlijke redenen met betrekking tot jullie compatibiliteit. Indien je deze situatie wilt vermijden, dan dien je je aangenaam en oprecht te gedragen en je aandacht in het bijzonder te richten op haar interesses. Ook moet je proberen om meer te weten te komen over haar voorkeuren en de dingen die ze juist niet leuk vindt als je met haar in gesprekbent. Alleen op die manier kom je erachter wat de juiste dingen zijn om op het meest geschikte ogenblik tegen haar te zeggen. Wanneer ze zich bij jou en je persoonlijkheid vindt passen, maar ze ook denkt dat je het goed kunt vinden met haar vriend(inn)en en haar familie, dan zal ze je absoluut zeker leuk gaan vinden.

Wanneer je je dus afvraagt: waar vrouwen naar op zoek zijn in een man, dan kunnen er een groot aantal dingen de revue passeren. Toch zijn de bovenstaande 15 punten de meest voorname dingen waar meisjes en vrouwen naar op zoek zullen zijn. Je zou kunnen zeggen dat deze punten het meest belangrijk zijn om een blije en positieve indruk te maken op een dame. Want alleen dan kun je haar binnen de kortste keren voor je laten vallen.

Ze Magazine - Lifestyle trends