HomeDatingDatingtips15+ leuke en originele manieren om hem of haar op date te...

15+ leuke en originele manieren om hem of haar op date te vragen!

Soms denken mannen en jongens dat het moeilijk is om een vrouw of ​​meisje mee uit te vragen, maar eigenlijk is het erg eenvoudig. Het enige wat je, als man, hoeft te doen is de dame in kwestie de vraag durven stellen. Helaas gooien gevoelens als verlegenheid, onzekerheid of angst voor afwijzing roet in het eten gooien en je wellicht tegenhouden. Vrouwen vinden het echter geweldig wanneer een man zijn creativiteit of bedachtzaamheid weet te uiten.

Dus op het moment dat je je afvraagt ​​hoe je die speciale dame mee op date kunt vragen, dan hebben we hieronder een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Uiteraard kun je ook als meisje of vrouw deze ideeën gebruiken wanneer je een man mee op date wilt vragen (want ook zij vinden het enorm leuk als je met iets origineels voor de dag komt).

Leuke en originele manieren om iemand op date te vragen

1. Zet het op papier

Iemand waar je gek op bent een briefje schrijven is een romantische en ouderwetse manier om hem, of haar, mee op date te vragen. Vergeet echter niet dat het hier gaat om een kort, lief en simpel briefje waarin je de persoon in kwestie vertelt dat je van zijn, of haar, gezelschap houdt en dat je graag een avond samen door wilt brengen, maar zorg ervoor dat je niet gaat overdrijven.

Je kunt het briefje vervolgens naar het huisadres van je potentiële date sturen met een fles wijn, chocolade of een ander romantisch cadeautje.

2. Schrijf het op een T-shirt

Deze aanpak is te vergelijken met het schrijven van een briefje, maar je schrijft het nu zodat eigenlijk heel de wereld het kan zien. Gebruik deze manier om iemand mee uit te vragen als je weet dat je potentiële date houdt van creativiteit. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een wit T-shirt en wat verf of markers. Schrijf: “Wil je met mij uit” en doe het T-shirt daarna gewoon aan naar school, op het werk of waar je je vraag ook maar wilt stellen.

Je laat zo zien dat je niet bang bent omheelde wereld te tonen dat je graag, met deze man of vrouw op date gaat en dat zal doorgaans bijdragen aan je succes.

3. Bel hem of haar op

In deze tijd zijn veel mannen en vrouwen eraan gewend dat ze tekstberichten, e-mails, snapchats en tweets toegestuurd krijgen, maar een ouderwets telefoontje wordt daarentegen bijna niet meer gedaan. Win je potentiële date door hem, of haar, te laten zien dat je serieus bent door via een persoonlijk belletje hem, of haar, op date te vragen.

Je komt dan immers over als een echte heer of een charmante dame, en deze actie zal vanwege de persoonlijke touch absoluut worden gewaardeerd.

4. Zeg het met muziek

Probeer voor de man of vrouw die je mee uit wilt vragen een CD te branden, maar doe dit alleen als je deze persoon goed genoeg kent om te weten wat voor muziek hij, of zij, leuk vindt. Brand dus een CD met een aantal van de favoriete liedjes van je potentiële date waardoor je laat zien dat aan hem, of haar, denkt.

En tot slot neem je, als een soort verrassing, jezelf op en vraag de persoon in kwestie mee uit. Dit is absoluut één van de leukste manieren om iemand op date te vragen.

5. Doe een “sprekende” teddybeer cadeau

Vrijwel alle vrouwen, maar ook mannen, zijn dol op teddyberen en vandaag de dag zijn er zelfs exemplaren te koop met een klein opnameapparaatje erin. Dus kies een leuke knuffel en neem je persoonlijke boodschap op en vraag zo die leuke meid, of die aantrekkelijke knul, met lieve woorden mee uit.

Dit kan niet anders dan één van de meest schattige manieren zijn om iemand op date te vragen, en je zult dan ook zeker een hart weten te winnen met je gevoel voor creativiteit.

6. Bak een zoete lekkernij

Zoetigheid is weer iets anders waar bijna alle vrouwen, en natuurlijk ook mannen, erg veel van houden. Dus doe een beroep op de zoete kant van je potentiële date en bak een lekkere taart. Schrijf vervolgens ter decoratie met glazuur op je baksel “Wil je met mij uitgaan”. Dit is uiteraard een geweldig idee, maar natuurlijk moet je hier alleen aan beginnen als je van jezelf weet dat je de kunst van het taarten bakken goed onder de knie hebt.

Je zou niemand immers een taart willen geven die vreselijk smaakt, of die er niet fantastisch uitziet.

Handig: dit zijn de lekkerste desserts met weinig calorieën 

7. Geef bloemen cadeau

Je moet me echt geloven: zowel vrouwen als mannen houden gewoon erg veel van het krijgen van bloemen. Geef de persoon die je mee op date wilt vragen dan ook een mooi boeket en leg het bij hem, of haar, voor de deur. Dit is namelijk een buitengewoon schattig gebaar. Of, om juist heel veel respect te tonen, kun je de bloemen ook persoonlijk overhandigen en vragen of de ontvanger met je op date wil.

Een degelijk kleine blijk van genegenheid kan heel veel betekenen als het gaat om het winnen van iemands hart. Dit is absoluut één van de leukste manieren om iemand mee uit te vragen.

8. Zing je boodschap

Je kunt eens proberen om iemand al zingend mee uit te vragen. Uiteraard moet je wel een beetje muzikaal talent en een redelijke zangstem hebben. Schrijf vervolgens een liedje of een gedicht en verras hem, of haar, op het werk, op school of gewoon thuis met een romantische serenade.

Voeg aan het einde van je lied een aantal teksten toe die hem, of haar, mee uit vragen. Niemand kan immers een romantisch gebaar als dit weerstaan.

9. Schrijf je boodschap met krijt

Hier is nog een ander leuk en creatief idee. Neem wat gekleurd stoepkrijt en schrijf “Wil je met me uit” op het trottoir voor het huis van de man of vrouw die je mee op date wilt nemen.

Voeg er een paar leuke tekeningen of decoraties aan toe om je boodschap pas echt bijzonder te maken.

Extra tip:

10. Maak een kruiswoordpuzzel

Op het moment dat die bijzondere meid of speciale knul van spelletjes houdt en je wat tijd over hebt, dan kun je een romantische kruiswoordpuzzel maken. Het antwoord zou iets dienen te zijn als “Wil je met mij uit”.

Hopelijk heeft je potentiële date veel plezier met het oplossen van de puzzel en zal hij, of zij, aan het eind blij verrast zijn.

11. Geef een ballonboeket

Van alle leuke manieren om iemand mee uit te vragen, is deze absoluut de moeite van het proberen meer dan waard. Geef je potentiële date een boeket van ballonnen in zijn, of haar, favoriete kleuren en vul deze met leuke voorwerpen, zoals snoepjes of kleine knuffelbeestjes. Stop in één van de ballonnen een briefje met de tekst ‘Wil je met mij uit”.

Laat tot slot het bloemboeket op een plaats achter waar je potentiële date deze grote verrassing zal vinden. 

12. Brand wat kaarsen

Koop voor een superromantisch gebaar een groot aantal theelichten. Je hebt er namelijk voldoende nodig om woorden mee te kunnen spellen zoals “Wil je uit met mij?”. Zet de kaarsen op de oprit van de persoon die je mee uit wilt vragen, steek ze aan en lok hem, of haar, daarna naar buiten.

Zodra de persoon in kwestie naar buiten stapt, dan ziet hij, of zij, je daar staan met een enkele roos en alle lichtjes. Iedereen zal direct smelten van een dergelijk lief en romantisch gebaar.

13. Neem nog een keer de krijtjes ter hand

Dit idee lijkt een beetje op het schrijven van de eerder genoemde boodschap met krijt, maar gaat echter nog een stap verder. In plaats van een bericht met krijt achter te laten, laat je in dit geval een paar berichten achter in de loop van enkele dagen. Maar tevens zorg je ervoor datje de boodschappen mysterieus maakt, zet er je naam niet bij of laat hem of haar weten dat jij het bent, maar dan op een creatieve manier.

Aan het einde van de reeks dagen, dus zodra je je laatste bericht achterlaat, zorg je er tevens voor dat je aanwezig bent als hij, of zij, dit ontdekt. De verrassing zal zeker erg groot zijn.

14. Schattenjacht

Een van de leukste manieren om iemand op date te vragen, is door een creatieve en interessante schattenjacht te organiseren. Schrijf aanwijzingen op stukjes papier en bevestig deze steeds aan een enkele roos. Wellicht zul je de hulp van enkele vrienden van je potentiële date dienen te vragen om je te helpen om ervoor te zorgen dat hij, of zij, de laatste hint vindt.

Op het ogenblik dat het einde van de schattenjacht is bereikt, dan zul je daar staan ​​met een bos bloemen, en natuurlijk met , ofvraag of hij, of zij, met je op date wil.

15. Maak er een spionage game van

Dit is één van de meest creatieve manieren om iemand op date te vragen. Vraag de persoon die je mee uit wilt nemen om je op een bepaalde locatie te ontmoeten, en zodra deze daar aan is gekomen zal iemand haar een geluidsopname laten horen. Deze opname heb jij natuurlijk van tevoren opgenomen, en in het ​​bericht zeg je bijvoorbeeld: “Het is je missie om met mij uit te gaan.

Wil je deze accepteren of afwijzen?” Laat de persoon in kwestie je dan een teken geven dat hij, of zij, akkoord gaat met de date. Dit is een trefzekere manier om iemand van je gevoelens voor hem of haar te kunnen overtuigen.

Handig: hoe kan je een date perfect voorbereiden? 

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

57 REACTIES

Must Read