HomeDatingDatingtipsBloemen geven op je date?

Bloemen geven op je date?

Hoe bizar het wellicht ook klinkt: jongens en mannen weten nog altijd niet of ze al dan niet bloemen mee dienen te nemen naar een eerste afspraakje. Het antwoord op de vraag is achter even kort als bondig, namelijk: nee. Neem onder geen beding bloemen mee als je voor de eerste keer met een meisje of vrouw gaat daten. Wanneer je een jongen of man bent die echter op korte termijn een eerste date in zijn agenda heeft staan, dan hebben we ook goed nieuws, namelijk we zullen je uitleggen waarom je niet voor bloemen moet kiezen als geschenk voor je eerste date, maar ook hoe je wel een geschikt presentje kunt kiezen voor deze gelegenheid.

Je wilt immers een goede eerste indruk achterlaten en dat weten we maar al te goed, dus lees snel verder en leer ervan.

Waarom zou je geen bloemen mee dient te nemen op een eerste date?

Er zijn aantal belangrijke redenen waarom je niet voor bloemen moet kiezen als geschenk voor een eerste date, zoals:

  • Wanhopig gedrag: Kort gezegd, bloemen meenemen naar een eerste date staat gelijk aan zeggen: “alsjeblieft neem mij.” Dit is wanhopig en bijna smekend, twee van de laatste dingen die je ooit zou willen zijn, in het bijzonder niet op een eerste date.
  • Opdringerig en ongemakkelijk: door bloemen mee te nemen op een eerste date lijkt het alsof je een band of enige vorm van romantiek probeert te forceren. Dat kan het voor jullie allebei echter heel ongemakkelijk en moeilijk maken. Bloemen meenemen naar een eerste date kan dus worden gezien als een ware spelbreker en zal aanzienlijk meer druk op het afspraakje leggen dan eigenlijk nodig is.
  • Ouderwets: Ondanks dat het helemaal geen slecht idee is om je meisje bloemen te brengen op het moment dat je weet dat ze een slechte dag heeft, of als geschenk voor een speciale gelegenheid, is het geven van bloemen aan je date op een eerste afspraakje echt not done/ Je leeft immers in de eenentwintigste eeuw en bloemen schenken op een eerste date is echt niet meer van deze tijd.

Nu je weet waarom je geen bloemen mee dient te brengen op een eerste date, weet je dus ook dat enkele zaken, zoals al te wanhopig overkomen, niet echt wenselijk zijn op dit soort momenten. Maar wist je ook dat er momenten zijn waarop het juist wel gepast is om een ​​geschenk mee te nemen naar een eerste date afspraakje?

De juiste manier om een ​​geschenk te geven op een eerste date

Stel je voor dat je met een meisje in een bar of club bent. Ze zegt iets over de manier waarop ze elke ochtend even naar Sesamstraat kijkt voordat ze naar haar werk vertrekt. Je moet hier om lachen en daarmee is dit gespreksonderwerp afgesloten. Het gesprek zal verder gaan over allerlei andere dingen. Een paar dagen later sta je in een winkel waar je oog valt op een schattige Elmo-pop voor 20 euro. Geef deze 20 euro uit en koop Elmo. Dit is namelijk een geschenk dat ze zich absoluut zal blijven herinneren.

Je snap vast wel dat er nog talloze andere manieren zijn waarop je deze manier van geschenken geven toe kunt passen. Je ziet iets in een winkel dat je meisje eerder heeft genoemd en waarvan je dus weer dat ze het leuk vindt. Wanneer je het je kunt veroorloven doe je er goed aan het voor haar te kopen. Alles draait namelijk om het proberen te onthouden van een klein detail uit een gesprek dat je met haar had, en daar vervolgens op een leuke manier iets mee te doen. Je hoeft overigens niet noodzakelijkerwijs je enorm uit te gaan sloven om iets voor haar te vinden. Integendeel, je dient te wachten op het moment dat het juiste product je pad zal kruisen.

Op deze manier zul je een veel betere indruk achterlaten, dan wanneer je een bepaald geldbedrag uit gaat geven aan iets dat weinig betekenisvol of erg afgezaagd is. Je kunt je meisje immers zo laten zien dat je aandacht hebt besteed aan de dingen die ze tegen je heeft gezegd. Je maakt bovendien duidelijk dat je kleine dingen opmerkt die met haar te maken hebben die andere mensen wellicht niet op zullen vallen. Dat is iets dat zijn gewicht absoluut in goud waard is. Succes verzekerd.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

Must Read