Tegenwoordig gaan steeds meer mensen op zoek naar een leuke vriendschap of een vaste relatie op datingsites, zoals Be2. Een goede oplossing voor singles van nu zijn namelijk de vrijblijvende datingopties die door Be2.be aan worden geboden. Op deze datingsite wordt immers al een heleboel werk voor je uit handen genomen als je een zoektocht wilt starten naar een leuke vroedschap, interessante date of zelfs de liefde van je leven.

Online daten met BE2

Be2 profileert zich namelijk als een duidelijke datingsite, waar je altijd exact weet wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. Het is dan ook zeker geen datingsite waarvan er dertien in een dozijn gaan. In plaats van een standaard datingsite beschouwt Be2 zich eerder als een online relatiebureau. Het zal je dan ook niet verbazen dat juist Be2 erin is geslaagd om wereldwijd al duizenden singles aan een leuke relatie te helpen

De sleutel tot dit succes is de wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidstest die ervoor zorgt dat leden van Be2 voor worden gesteld aan iemand die helemaal niet bij hem, of haar, past. Daarbij komt verder nog dat je, door het invullen van de persoonlijkheidstest, veelte weten kunt komen over jezelf binnen een relatie. Om die reden is deze test de basis van de diensten die Be2 je te bieden heeft. Direct na het voltooien van de persoonlijkheidstest zal deze worden geanalyseerd en zal het resultaat naar je toegestuurd worden. Ook ontvang je een heldere beschrijving krijgen van de, voor jou, meest ideale partner.

Op die manier wordt je dus al aardig wat werk uit handen genomen en wordt je alleen voorgesteld aan mensen die echt bij je passen. Je hoeft dus geen tijd meer te verspillen met het doorzoeken van profielen om na te gaan of iemand een potentiële date is. Geschikte profielen worden namelijk meteen door Be2 getoond zodat je hier ook direct op kunt reageren. Dit alles is volkomen gratis en uiteraard vrijblijvend en bovendien vind je op Be2 ook nog eens een aantal handige datingtips.

Verder kun je als lid van Be2 zelf bepalen met welke personen je contact legt en wie jouw profielfoto kan zien. Ondanks dat Be2.be veel werk uit handen neemt, blijf je wel zelf de controle houden. Be2 biedt je alleen een veilige route aan op het, vaak toch al gecompliceerde, liefdespad. Je kunt overigens niet alleen daten op de website van Be2, maar ook overal en altijd via de app die gratis te downloaden is op je smartphone.

Prijzen

Net zoals een heleboel andere datingsites biedt ook Be2 je de mogelijkheid om, naast het gratis lidmaatschap, te kiezen voor een Premiumlidschap. Gratis leden kunnen één persoonlijk bericht sturen naar iedere aanbevolen partner, terwijl de Premiumleden een onbeperkt aantal berichten kunnen sturen en tevens alle berichten kunnen lezen.

Verder wordt je als Premiumlid nog een aantal extra’s geboden, zoals de zekerheid dat je met tenminste tien andere leden contact hebt kunnen leggen. Indien je binnen de looptijd van het lidmaatschap met minder dan deze tien leden contact hebt kunnen leggen, dan zal Be2, onder bepaalde voorwaarden, dit betaalde lidmaatschap net zolang blijven verlengen totdat het beloofde minimum wel is behaald.

Ze Magazine - Lifestyle trends

61 REACTIES