Ontdek je DNA-geheimen dankzij een uniek huidrapport!

Onze DNA is uniek en de beste huidverzorgingsadviseur!

In een wereld waar skincare innovatie viert, heeft een Belgisch merk de huidverzorgingsmarkt veroverd met een baanbrekende benadering gericht op anti-aging. Nomige, opgericht door bio-ingenieur en PhD Dr. Barbara Geusens, heeft met haar unieke DNA-gebaseerde producten duizenden tevreden klanten aangetrokken en verovert snel de harten (en huiden) van mensen over de hele wereld, die verlangen naar een jeugdige uitstraling.

Stap 1: Bestel een DNA analyse via Nomige.com
Stap 2: Volg de instructies (duurt slechts enkele minuten)
Stap 3: Nadat Nomige het DNA monster heeft ontvangen, start Nomige met een genetische analyse in een gecertificeerd laboratorium.
Stap 4: 3-4 weken later ontvangt u een gepersonaliseerd gedetailleerd DNA-huidrapport.

Dit zijn hele dure analyses, maar bij Nomige betaal je minder dan 100 voor het volledige DNA huidrapport.

Klaar voor anti-aging op basis van je DNA?

Bestel vandaag een huidanalyse van thuis uit! (opgelet: de voorraad. van deze DNA tests is beperkt)

Stap 1: Bestel vandaag een DNA analyse van je huid en ontdek hoe je anti aging kan tegengaan!

Bovendien kan een DNA-analyse je ook helpen bij het identificeren van mogelijke risico’s voor bepaalde huidaandoeningen of gevoeligheden. Als je bijvoorbeeld een genetische aanleg hebt voor een verminderde collageenproductie, kun je preventieve maatregelen nemen om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan, zoals het gebruik van collageenverhogende ingrediënten in je huidverzorgingsroutine.

“Door je eigen genetische profiel te kennen, kun je beter begrijpen waarom bepaalde huidproblemen zich voordoen en welke maatregelen je kunt nemen om ze aan te pakken”

Je DNA bevat waardevolle informatie die niet zichtbaar is aan de oppervlakte. Het beïnvloedt hoe je huid eruitziet, aanvoelt en reageert op verschillende huidverzorgingsproducten en behandelingen. Door je DNA te onderzoeken, kun je diepgaande inzichten krijgen in je huidgezondheid en verouderingsproces, en leren wat je huid nodig heeft om optimaal te functioneren.

Waar kan ik een DNA analyse bestellen van mijn huid?

Op de site van Nomige kan je een eenvoudige DNA test thuis bestellen, na deze test zal je een uitgebreid rapport ontvangen van je huid.

Bestel een DNA rapport van jouw huid >

 

 

 

 

 

 

 

 

Medische disclaimer: De informatie op deze pagina is algemeen advies dat zorgvuldig is onderzocht en opgesteld met de steun van voedingsdeskundigen en deskundigen naar beste weten en overtuiging. Het kan en mag echter niet in de plaats komen van een medisch onderzoek en diagnose. Neem contact op met een arts als dat nodig is. Elke persoon verkeert in een individuele situatie en moet maatregelen en onderzoeksmethoden gebruiken die op zijn gezondheidstoestand zijn afgestemd.

Ze Magazine - Lifestyle trends