HomeDatingRelatie50+ leuke en schattige slaapwel berichtjes of smsjes die je kan sturen

50+ leuke en schattige slaapwel berichtjes of smsjes die je kan sturen

Er zijn een groot aantal leuke slaapwel berichtjes dat je iemand kunt sturen met wie je een relatie hebt. Met deze tekstberichtjes weet de persoon met wie je samen bent dat je om hem, of haar, geeft en dat je werkelijk van je lief houdt.

Zie ook: 40 goedemorgen berichtjes die je moet sturen om te scoren! 

Super leuke tip: 

Wij hebben een gratis online wetenschappelijke persoonlijkheidstest gevonden.
-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent? 

Dit zijn onze top 50 slaapwel berichtjes!

 1. Ik wou gewoon welterusten zeggen en je laten weten dat ik aan je denk. Dit is een prima tekst om iemand te sturen waarmee je een relatie hebt, zodat hij, of zij, weet dat je aan hem, of haar, denkt.
 2. Ik wou dat ik in je armen in slaap kon vallen. Deze slaapwel tekst laat je wederhelft weten dat je hem, of haar, fysiek mist en wenst dat je samen zou kunnen knuffelen.
 3. Ik sta op het punt in slaap te vallen en dacht er net aan hoe mooi je bent. Je moet je partner er altijd aan blijven herinneren hoe mooi / knap / aantrekkelijk je hem, of haar, vindt.
 4. Slaap lekker schat. Dit is een eenvoudige maar effectieve slaapwel tekst die zowel lief als zorgzaam is.
 5. Goede nacht. Droom prachtige dromen vanavond. Er is niets zolief als wanneer je lief speciaal mooie dromen toewenst.
 6. Welterusten, ik hou van je. Een andere simpele maar toch lieve tekst die je partner laat weten dat je van hem, of haar, houdt.
 7. Je betekent enorm veel voor mij en ik kan niet wachten om je weer te zien. Deze tekst laat je lief weten dat je ernaar verlangt om hem, of haar, weer te zien.
 8. Ik sta op het punt in bed te kruipen, maar ik wilde alleen nog even zeggen dat ik van je houd en welterusten wil wensen. Dit is een mooie slaapwel tekst omdat je de andere persoon vertelt dat je hem, of haar, aantrekkelijk vindt en dat je van deze persoon houdt.
 9. De sterren zijn vanavond zo mooi, maar lang niet zo mooi als jij. Dit is een lieve en poëtische tekst die je geliefde zeker zal weten te waarderen.
 10. Heb je de maan vannacht gezien, schat? Deze is prachtig en ik wou dat we er samen naar konden kijken. Deze tekst laat je lief eten dat je het leuk zou vinden om bij hem, of haar, te zijn.
 11. Ik val in slaap met ons lied in mijn oren en ik wou dat je hier bij mij was. Dit is een geweldige manier om hem, of haar, te laten weten dat je aan hem, of haar, denkt.
 12. Ik kan niet slapen omdat ik aan je denk. Dit is een heel lieve tekst waarmee je je wederhelft laat weten dat je werkelijk om hem, of haar, geeft.
 13. Slaapwel mijn liefste, afscheid is een zoet verdriet. Dit is een andere mooie en poëtische slaapwel tekst.
 14. Ik zal van je dromen! Deze tekst laat je geliefde weten dat je aan hem, of haar, denkt, zelfs op het moment dat je ligt te slapen.
 15. Het was geweldig leuk samen met jou vanavond, en ik kan niet wachten om je weer te zien. Dit is een goede manier om je partner te laten weten hoeveel je ervan geniet als jullie samen zijn.
 16. Waar ga je vannacht van dromen? Dit kan uiteindelijk lief uitpakken, afhankelijk van welke reactie hij of zij je hierop geeft.
 17. Ik wed dat je ontzettend mooi bent wanneer je ligt te slapen. Laat je lief weten dat je aan hem, of haar,
 18. Jij bent mijn wereld, slaapwel. Dit laat je lief weten hoe belangrijk hij, of zij, voor je is.
 19. Ik wou dat ik in je armen in slaap kon vallen. Dit is een erg intieme en bijzondere slaapwel tekst.
 20. Ik zou niets liever willen dan samen met je in slaap vallen. Laat je partner weten dat je bij hem, of haar, wilt zijn.
 21. Ik ben dol op de nacht, maar ik zou er nog meer van houden wanneer je bij me was. Laat je lief weten dat je aan hem, of haar, denkt.
 22. Ik luister naar dit lied terwijl ik in slaap val en ik moest erdoor aan jou denken. Dit is gewoon een andere manier om je partner te laten weten dat je op een lieve manier aan hem, of haar, denkt.
 23. Welterusten knapperd. Dit is een goede manier om het uiterlijk van je lief te complimenteren en toch lief en romantisch voor de dag te komen.
 24. Ik wil bijna gaan slapen, maar ik wilde toch nog even zeggen dat ik van je hou. Het is altijd belangrijk om je wederhelft eraan te herinneren dat je van hem, of haar, houdt.
 25. Ik hou meer van jou dan van al het andere op aarde en ik hoop dat je mooie zult dromen hebben. Nog een leuke manier om slaapwel te zeggen en je je partner duidelijk maakt dat je veel van hem, of haar, houdt.
 26. Ik wou dat ik je kon knuffelen voordat ik afreis naar dromenland. Laat je lief weten dat je graag wilt dat je hem, of haar, vast kon houden voordat je gaat slapen.
 27. Ik kijk naar de nachtelijke hemel en denk aan jou voordat ik naar bed ga. Een lieve en enigszins poëtische slaapwel tekst.
 28. Alle sterren aan de hemel zijn niet zo helder als mijn liefde voor jou. Een fantastische manier om je lief te laten weten dat je van hem, of haar, houdt.
 29. Welterusten liefje. Een romantische manier om slaapwel te zeggen. Simpel maar effectief.
 30. Ik ben zo opgewonden alleen maar door aan je te denken heb ik al moeite om in slaap te geraken. Laat je wederhelft weten hoe veel je voor hem, of haar, voelt.
 31. Ik zal de hele nacht van je dromen, mijn liefste. Dit is een schitterende manier om je lief te laten weten dat je aan hem, of haar, zult denken.
 32. Niets kan veranderen aan hoeveel ik van je hou. Dit zal je partner laten weten hoeveel je van hem, of haar, houdt voordat je gaat slapen.
 33. Ik ben zo gelukkig als ik bij je ben. Ik wou dat ik niet hoefde te gaan slapen, zodat we samen konden blijven praten. Dit is een leuke manier om de ander te laten weten hoeveel je ervan houdt om met hem, of haar, te praten.
 34. Sluit je ogen en ontspan. Ik zal in je dromen aanwezig zijn. Een romantische en poëtische manier om je vriend of vriendin te laten weten dat je om hem, of haar, geeft.
 35. Je zit vannacht in mijn hart, maar ook morgen en voor eeuwig. Slaap lekker. Een prima manier om tegenover je lief uit te drukken hoe veel je voor hem, of haar, voelt.
 36. Ik mis je nu al. Niets anders zegt: “Ik hou van jou”, zoals wanneer je iemand zegt dat je hem, of haar, mist, zelfs op het moment voordat je wilt gaan slapen.
 37. Op een dag zal ik naast je in slaap vallen en word ik iedere ochtend naast je wakker. Herinner je lief aan jullie gezamenlijke en schitterende toekomst.
 38. Je bent het laatste waar ik aan denk voordat ik iedere avond ga slapen. Een andere manier om je wederhelft te laten weten dat je altijd aan hem, of haar, denkt.
 39. Welterusten schoonheid en slaapwel. Een uitstekende manier om je vriend of vriendin te laten weten dat je veel om hem, of haar, geeft.
 40. Ik wilde je laten weten dat ik aan je denk voordat ik in slaap val. Dit is een klassieke slaapwel tekst die niet alleen schattig, maar ook lief,
 41. Ik zou alles willen geven om nu naast je in slaap te kunnen vallen. Een lieve slaapwel tekst die de andere persoon laat weten hoeveel je van hem, of haar, houdt.
 42. Er is niemand waar ik liever bij zou zijn op dit ment dan bij jou. Een prima manier om de andere persoon te laten weten dat je aan hem, of haar, denkt.
 43. Iedere nacht mis ik je steeds meer. Hierdoor weet je lief hoe heftig je gevoelens voor hem of haar zijn vóór het slapengaan.
 44. Mijn hart verlangt iedere nacht naar dat van jou. Een poëtische en heel lieve tekst die je lief laat weten dat je werkelijk enorm veel om hem, of haar, geeft.
 45. Jij bent de ware voor mij en ik hou zoveel van je. Dit is een uitstekende tekst om je vriend of vriendin te sturen voordat je naar bed gaat.
 46. Het enige waar ik een hekel aan heb nu ik naar bed moet, is dat ik niet meer tegen je kan praten of je een poosje helemaal niet kan zien. Laat je partner weten hoe graag je samen tijd doorbrengt met elkaar pratend en samen te zijn.
 47. Mijn dromen zullen de hele nacht met jou gevuld zijn. Deze tekst zal je partner vertellen dat je echt heel veel van hem, of haar, houdt en dat je op een bijzondere manier om deze persoon geeft.
 48. Ik voel in mijn hart dat je mijn enige echte liefde bent. Zeg dit tegen je wederhelft voordat je wilt gaan slapen en hij, of zij, zal daardoor helemaal gaan zwijmelen.
 49. Denken aan jou geeft me altijd zo een sterk gevoel van vrede. Dit is een goede manier om je lief te laten weten dat hij, of zij, over het algemeen een enorm positieve impact op je hebben gemaakt.
 50. Welterusten mijn engel, je zult in mijn dromen aanwezig zijn. Een simpele maar tevens lieve manier om je lief welterusten te zeggen en die hij, of zij, ze zeker weet te waarderen.

Tip: heb je de wetenschappelijke persoonlijkheidstest al gedaan? 

Slaapwel! 😉

 

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

216 REACTIES

Must Read