Mannen kunnen er niet aan doen, maar ze zijn gewoon dol op vrouwen. Maar dat wil nog niet zeggen dat vrouwen ook echt weten wat zij zo leuk vinden aan een vrouw en wat een dame juist zo aantrekkelijk maakt voor hen. Lees snel verder want we hebben al het één ander op dit gebied voor je uitgezocht op dit gebied.

Mannen zijn enorm dol op vrouwen

Ondanks dat mannen eigenlijk alle dames wel leuk vinden, zijn er toch een paar soorten waar de heren absoluut gek op zijn en waar ze ook echt verliefd op kunnen worden, ongeacht waar ze deze vrouwen ook tegenkomen. Je hebt vast en zeker wel eens een reclame op televisie gezien waarin een vrouw of meisje over straat loopt en alle mannen en jongens haar achterna lopen of nafluiten omdat ze haar helemaal te gek vinden. Zou je ook door het leven willen gaan als de dame uit een dergelijk reclamespotje?

Op het moment dat er sprake is van liefde op het eerste gezicht, dan is er niet veel verschil op te merken tussen de manier waarop dit gebeurt bij mannen en vrouwen. Het gaat doorgaans om de meest simpele dingen en het is dus helemaal niet zomoeilijk om een vrouw te worden die alle mannen kwijlend naar haar om kan laten kijken ongeacht waar je bent. Je hoeft er alleen maar achter te komen wat mannen leuk vinden aan vrouwen zodat je jezelf kunt veranderen in die aantrekkelijke dame waar alle mannen naar verlangen. Je moet je dan echter wel goed bedenken hoe je met de verkregen aandacht om dient te gaan.

Wat vinden mannen leuk aan een vrouw?

Zich aangetrokken voelen tot en liefde op het eerste gezicht zijn heel anders dan de diepe waardering die mannen krijgen op het moment ze een vrouw echt goed leren kennen. Maar om te beginnen, hebben we de bijzondere aspecten van vrouwen voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat mannen hun hoofden omzullen draaien wanneer een dame aan hen voorbij loopt.

1. Een opgewekte houding

Een vrolijke lach of het flirterige gegiechel van een gelukkige, vrolijke dame kan zelfs de meest stugge mannenharten laten smelten. Je moet er dan ook voor zorgen dat je een gelukkige, vrolijke persoonlijkheid bent en verder moet je altijd proberen om naar de positieve kant van het leven te kijken. Er is iets speciaals aan een opgewekte vrouw, van wie de ogen stralen van geluk, waar alle mannen door aangetrokken worden.

2. Goed gekleed en verzorgd

Het is altijd een stuk eenvoudiger om de aandacht van mannen te trekken op het ogenblik dat je moeite hebt gedaan om er leuk uit te zien en je eveneens goed te kleden. Een felrode paraplu trekt bijvoorbeeld altijd veel meer de aandacht op een druilerige dag tussen alle andere saai gekleurde paraplu’s, toch?

Door je goed te kleden en je lekker in je vel te voelen, kom je dan ook veel aantrekkelijker over. Je hoeft echter niet echt altijd op te vallen met in het oog springende, felle kleuren, maar je kunt je gewoon als perfect kleden en er daardoor extra zelfverzekerd uitzien. Uiteraard is het zaak dat je ook een lekker luchtje opdoet om de mannen nog meer te laten zwijmelen als je hen gracieus voorbij loopt.

3. Flirterige gebaren maken

Wat mannen leuk vinden aan vrouwen is een beetje een flirterige manier van verleiden. Tuit je lippen een beetje of houd en pen een beetje tussen je lippen op momenten dat je ergens over nadenkt. Knipoog of trek je je wenkbrauwen op een flirterige manier op tijdens het afscheid nemen of maak tussendoor een doordachte opmerking. Indien je je immers één van deze uitdrukkingen gaat gebruiken, of zelfs één van de talloze andere uitdrukkingen waardoor je er nog leuker en schattiger uit gaan zien, dan ben je al een goed eind op de juiste weg om de harten van mannen sneller te laten kloppen. Mannen kunnen namelijk geen genoeg krijgen van vrouwen die flirterige gebaren maken. Je kunt uiteraard eerst voor de spiegel een paar flirterige gebaren en bewegingen oefenen om nog zelfverzekerder over te komen. In het begin lijkt dit wellicht onnozel, maar vergeet niet welke aspecten mannen bij een vrouw leuk vinden en probeer deze dan in de praktijk te brengen. Je zult merken dat je al binnen enkele seconden resultaat weet te boeken.

4. Gewoon een stukje ontblote huid laten zien

Wil je die ene blik in een tweede en derde veranderen? Dan doe je er verstandig aan om een stukje ontblote huid te laten zien. Een diep decolleté of een stuk blote buik kan weliswaar aantrekkelijk lijken, maar dit is tevens ordinair en soms zelfs sletterig. Bovendien lijkt het alsof je te veel moeite doet om mannen tot je aan te trekken en aandacht op je te vestigen.

Je moet er om die reden dan ook voor zorgen dat je het spel subtiel speelt. Dat werkt namelijk een stuk beter. Een blouse of T-shirt dat doorloopt tot aan de rand van je jeans, of een perfect passende top met een bredere hals die een beetje huid laat zien, maar toch wat extra moeite vergt om echte inkijk te krijgen, is gewoonweg perfect voor een man. Mannen houden er namelijk van als er bijna iets te zien is en hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Dit kan mannen dan ook zot genoeg maken om te blijven staren, en dit keer op keer weer te doen.

5. Een verleidelijke stem

Als er iets is dat het haar in de nek van een man rechtop zal zetten, is het de zoete en sexy stem van een vrouw. Nu zal het wel de nodige tijd kosten om de kunst van het praten met een hese stem onder de knie te krijgen, dus denk er niet direct te veel bij na. Op het ogenblik dat je met een man begint te praten, dan dien je gewoon met een wat lagere stem te gaan praten en de hoge snerpende tonen te vermijden (zoals de meeste vrouwen doen als ze verbaasd of buiten zinnen van vreugde zijn. Een lage, zachte stem klinkt immers onbedoeld meer opwindend en extra aantrekkelijk. Bovendien is het veel eenvoudiger om met een lage, zachtere stem te spreken zonder dat het lijkt alsof je er te veel moeite voor doet. Je kunt je nieuwe zachtere stem eens uitproberen de volgende keer dat je een telefoongesprek gaat voeren. Je moet er dan echter niet raar van opkijken wanneer de man aan de andere kant van de lijn zich flirterig naar je gaat gedragen.

6. Vraag een man om hulp

Het is werkelijk de droom van iedere man: een vrouw die hem om hulp vraagt. Zolang hij nog niet in een gezonde relatie zit tenminste. Mannen voelen zich namelijk graag nodig en gewaardeerd door vrouwen. De meeste vrouwen denken dat mannen lui zijn en doorgaans een hekel hebben aan werken of boodschappen doen, maar dat is alleen het aan de orde wanneer hij al langere tijd in een relatie zit. Indien hij single is en een vrouw met alle bovengenoemde eigenschappen naar hem toe ziet komen om hem glimlachend te vragen ​​om haar te helpen, dan springt hij op als een duiveltje in een doosje.

Mannen houden absoluut van een vrouw die hen om hulp vraagt. Het geeft hen immers een meer macho gevoel, maar ook een excuus om een ​​gesprekje met haar aan te knopen. Zeker wanneer het een mooie vrouw betreft die hun oerlusten en verlangens op weet te wekken om haar te helpen en te beschermen. En zodra deze vrouw een man ook nog met een flirterige glimlach bedankt, dan is de kans groot dat hij een beetje ongemakkelijk of zelfs wat verlegen wordt en om je telefoonnummer zal vragen.

7. Terug durven flirten

Heb je wel eens teruggeflirt met een man, ook al was het maar voor de lol? Een heleboel vrouwen voelen zich daar echter niet erg op hun gemak bij, soms voelen ze zich zelfs beschaamd of bedreigd wanneer een vriendelijke man een beetje met hen begint te flirten.

Het feit dat je je overgeeft aan een vriendelijk flirtspelletje wil niet zeggen dat je ook direct voor een man valt, dat moet je goed in je oren knopen. Wanneer je indruk wilt maken op een man, dan kun je bijvoorbeeld een leuk gesprek met hem voeren. Indien je je flirterige gebaren in gaat zetten tijdens dit gesprek, dan is de kans zelfs groot dat een man met je wil flirten of een ondeugend praatje met je wil maken, zelfs wanneer hij in het gezelschap van zijn vrouw of vriendin is. Uiteraard hoeft je niet altijd terug te flirten met een man, soms kun je het spel juist wat harder spelen door zo nu en dan een wisselende boodschap uit te zenden, dat zal immers een man overrompelen en het hem lastiger maken in zijn pogingen om je te behagen.

8. Erken de blik van een man

Je houdt wellicht niet van een man die aan zijn whisky nipt, terwijl hij op de hoek van de bar zit. Hoe zou je je voelen wanneer hij naar je kijkt, geef je je dan je meest onvriendelijke en kijk je direct weer weg? Je zou je dan uiteraard opgelucht kunnen voelen. Maar mannen hebben ook een hart, dat moet je zeker niet vergeten. Op het moment dat een man je aandacht probeert te vangen of probeert om oogcontact met je te maken, dan hoef je uiteraard niet voortdurend hierop te reageren, maar zodra hij fatsoenlijk genoeg overkomt, is het een meer warm gebaar om even je ogen te sluiten en vervolgens pas weg te kijken.

Je hoeft namelijk niet met hem te gaan daten of de moeder ban zijn kroost te worden, maar een simpel teken geven dat je hem op hebt gemerkt kan zijn dag wellicht goedmaken, in het bijzonder wanneer je een fantastische dame bent die lief en charmant is naar de mensen om haar heen. Je kunt één keer naar hem kijken en daarna direct alles weer vergeten, en iedere man zal dat zeker weten te waarderen. Als er één ding is dat mannen immers leuk vinden aan vrouwen, dan is het wel het vermogen om een ​​man te erkennen zonder hem direct op het eerste gezicht af te wijzen. Je zou hem echter wel je meest vieze blik toe kunnen werpen, op het ogenblik dat hij te gretig lijkt om verder te gaan met het flirtspel of wanneer hij een opdringerige beweging maakt waar hij mee aan wil geven dat hij wel een praatje met je wil maken.

Nu je weet op welke manier mannen van vrouwen houden, kun je deze tips in de praktijk gaan brengen en met eigen ogen zien hoe eenvoudig het kan zijn om de aandacht van mannen en jongens in je omgeving op je te richten. Bovendien zal het er zo nooit op lijken alsof je overdreven veel indruk op hen probeert te maken.

 

Ze Magazine - Lifestyle trends