Soms ziet een meisje er wel leuk uit, maar toch is daarmee het plaatje niet helemaal compleet. Hieronder hebben we 12 dingen op een rijtje gezet waarvan bekend is dat alle jongens ernaar verlangen en weten te waarderen in een meisje. Het is dus niet alleen haar uiterlijk waar een jongen op zal vallen al speelt dit wel een belangrijke rol bij de fysieke aantrekking.

Het uiterlijk zorgt voor de eerste indruk

Je uiterlijk is vrijwel altijd één van de eerste dingen dat op zal vallen wanneer iemand je voorde eerste keer ziet. Natuurlijk zal een aantal jongens altijd beweren dat ze eerst naar het gezicht, de borsten en de billen van een meisje zullen kijken voordat ze op zoek gaan naar andere eigenschappen.

Tip: hoe kan ik vrouwen aanspreken?

Indien je als meisje dus een fantastisch gevormd lichaam hebt en er op en top verzorgd bijloopt, dan zul je absoluut de aandacht van elke man weten te trekken. Maar toch blijft het een feit dat je weliswaar met je looks de aandacht van een man een korte tijd vast weet te houden, maar daarna is het voordeel dat je kunt hebben van je uiterlijk vaak alweer aan het afnemen.

Dingen die jongens opvallen bij een meisje dat er niet goed uitziet

Op het moment dat je een jongen verder wilt laten kijken dan alleen je uiterlijk, en hem geïnteresseerd in je wilt maken, zelfs wanneer er meerdere dames in de buurt zijn, dan hoef je je aandacht alleen maar te richten op de kleine dingen die een kerel altijd aan zullen trekken. Wanneer je namelijk het spel goed speelt, dan kun je de aandacht van een jongen trekken en hem binnen een seconde geïnteresseerd in je maken, en hem zelfs binnen een paar minuten voor je laten vallen.

12 dingen die jongens zoekt in een meisje behalve haar uiterlijk

Je hoeft niet echt veel aandacht te schenken aan je uiterlijk, maar aan de andere kant, op het moment dat je van nature een geweldig lichaam en een lief gezicht hebt, dan zal het aantrekken van mannen alleen veel eenvoudiger voor je worden. Maar naast de fysieke aantrekking, kun je de volgende 12 perfecte eigenschappen voor een meisje in gedachten houden. Zolang je deze dingen in je voordeel weet te gebruiken, dan zul je zeker in een ommezien alle mannenogen op je gericht krijgen.

 1. Vrouwelijkheid. Vrouwelijkheid is de grootste troef van ieder meisje. En het is een eigenschap die geen enkele echte vent weet te weerstaan. In tegenstelling tot wat een heleboel meisjes nog steeds geloven, mag je er noot vanuit gaan dat het laten zien van je vrouwelijkheid een teken van zwakte is of dat je daarmee jezelf neerzet als iemand van het zwakkere geslacht. Je kunt vrouwelijk en meisjesachtig zijn en nog altijd iedere situatie onder controle hebben.
 2. Speelsheid. In iedere succesvolle relatie is speelsheid een eigenschap die een belangrijke rol speelt. Beter ben je dan ook een vrolijke en leuke dame die echt leeft en het middelpunt van de aandacht zal zijn. Jongens houden van een meisje dat speels en opgewekt is. En ze hebben absoluut een hekel aan meisjes die voortdurend gespannen, ongelukkig en neerslachtig zijn. Veel lachen, een goed gevoel voor humor hebben en de kerel die je leuk vindt zo nu en dan wat plagen zijn dan ook de toverformules die hierbij komen kijken. Een man zal zo dan ook snel door je veroverd kunnen worden.
 3. Gezichtsuitdrukkingen. Een fraai gezicht is leeg en zonder enige betekenis wanneer er geen uitdrukkingen op te zien zijn. Je maakt dus het beste altijd oogcontact met de man op het moment dat je met hem praat. Lach bovendien een beetje ondeugend wanneer je iets stouts zegt, rol met je ogen als hij zich als een idioot gedraagt, en lach oprecht wanneer je een gesprek met hem voert. De manier waarop je glimlacht, je ogen en je stem gebruikt om jezelf te uiten, zal dan ook een man gebiologeerd door jou achter weten te laten.
 4. Eigenwaarde. Word verliefd op wie je bent en respecteer jezelf als persoon zoals je werkelijk bent. Zelfrespect en eigenwaarde spelen immers een voorname rol in de houding die je aanneemt tegenover de wereld en de manier waarop de wereld jou ziet. Richt je aandacht op je talenten en durf te vertrouwen op je intuïtie. Verander niet dus nooit wie je bent, behalve wanneer je ervan overtuigd bent dat je daardoor een betere persoon kunt worden. Geloof in jezelf, en je zult jezelf niet voor een man uit hoeven te sloven om indruk op hem te kunnen maken.
 5. Intelligentie. Mannen die zich zeker voelen over zichzelf (dit zijn namelijk de enige jongens met wie je zou moeten daten) zullen zich niet bedreigd voelen door een vrouw die intelligent en wereldwijs is. In de praktijk blijken jongens dan ook van een meisje te houden dat een intelligent gesprek met hen kan voeren over de meest uiteenlopende wereldse onderwerpen. 
 6. Je kunt er weliswaar op je mooist uitzien en de aandacht van ieder man weten te trekken, maar zodra je geen boeiend gesprek met hem kunt voeren, dan is de kans groot dat hij je gewoon zal beschouwen een leuk tijdverdrijf, maar zeker niet als iemand op wie hij verliefd zou kunnen worden. Je moet dus in gedachten houden dat je je intelligentie op een coöperatieve manier gebruikt, in plaats van op een concurrerende manier. Dit laatste zou namelijk enkel en alleen maar leiden tot de confrontatie tussen twee ego’s en onaangename gesprekken.
 7. Zelfredzaamheid. Jongens willen zich vaak graag als de beschermers van een meisje opstellen en willen voor hun dame opkomen en zorgen. Dat is namelijk wat de evolutie hen heeft geleerd. Op het moment dat je een jongen dan ook het gevoel geeft dat je hem nodig hebt, dan zal hij nog meer verliefd op je worden. Maar tevens loopt er een vage grens tussen hem het gevoel geven dat hij zich gewild voelt en iets dat overkomt als het zijn van een erg aanhankelijke vriendin.
 8. Beter ben je dus onafhankelijk en houd je je eigen leven in de hand. Vraag een man echter wel om hulp als hij in de buurt is, maar wanneer je alleen bent, laat je deze man juist zien dat je ook prima in staat bent om je eigen leven te leiden zonder dat hij daarbij hoeft te helpen. Dit gedrag zal hem dichter naar je toe trekken en ervoor zorgen dat hij meer betrokken wil worden in je leven.
 9. Vertrouwen. Je zelfvertrouwen laat zien wie je bent en in welke mate je je eigen leven in de hand weet te houden. Op het moment dat je indruk wilt maken op een man, dan laat je hem zien dat je een meisje bent dat echt heelgoed weet waar ze allemaal goed in is. Je bent immers geen voetveeg en je hoeft niet te accepteren wat hij zegt alleen maar om hem een plezier te doen.
 10. Je houding. Jongens zullen direct aan worden getrokken tot iemand die vriendelijk is. En nog meer dan haar lichamelijke eigenschappen zal de mate van vriendelijk en haar attente houding bij een meisje een grote rol tijdens het spel van elkaar aantrekken. Zie je zelfs dan ook altijd als een aardige persoon, in plaats van iemand die eigenwijs en arrogant is. Op het ogenblik dat de wereld je als arrogant beschouwt, dan is het wellicht tijd geworden om je vriendelijke kant eens naar voren te laten komen. De wereld zal daarvoor opeens veelmeer van je gaan houden.
 11. Ruik lekker. Dit is eigenlijk een klein tipje dat grote wonderen voor je kan verrichten. Lekker ruiken wanneer je bij de persoon bent waarop je indruk probeert te maken. Steeds als hij een vleugje van jou geur opvangt, bijvoorbeeld wanneer je langs hem loopt of als je je handen beweegt, dan zal hij zich steeds een beetje zwakker voelen en je nog aantrekkelijker vinden.
 12. Innerlijke schoonheid. Je denkt wellicht dat een jongen verliefd wordt op een meisje vanwege haar lichamelijke schoonheid. Maar als je eerlijk bent tegenover jezelf dan weet je dat verliefd wordt op het beeld dat zij uitstraalt over zichzelf. De zweem van sex-appeal en schoonheid komt dan ook van binnenuit. Wanneer je je niet aardig tegenover jezelf voelt op het ogenblik dat je in de spiegel kijkt, hoe kun je dan verwachten dat een ander je aantrekkelijk zal gaan vinden? Het kost maar een minuut, of zelfs minder, om je innerlijke schoonheid op te roepen en een jongen met deze magie te betoveren als je met hem in gesprek bent.
 13. Heb je toen je voor de eerste keer met man sprak, ooit het gevoel gehad dat hij aantrekkelijker was dan je eigenlijk had verwacht zodra je met hem begon te praten? Of juist het omgekeerde meegemaakt: dus een man die er weliswaar goed uitzag en leuk overkwam, maar toen je een gesprek met hem voerde juist steeds erger werd zodat je interesse in hem al pratend vrij snel afnam. Dat is innerlijke schoonheid, en het is iets dat iedereen in je op zal merken, zelfs op momenten dat je het zelf niet opvalt.
 14. Gezonde uitstraling. Meisjes met die gezonde, stralende huid laten zien zullen altijd aantrekkelijker overkomen dan alle andere dames, zelfs als ze niet over een perfect figuur beschikken. Eet dus gezond en probeer jezelf zoveel mogelijk stress te besparen, Daarnaast is het aan te bevelen om je huid altijd optimaal te verzorgen. Tevens is voldoende lichaamsbeweging essentieel voor een stralend ogende huid, zweten tijdens een training zal je huid immers een meer blozend en stralend uiterlijk bezorgen. En dit zal op zijn beurt weer wonderen weten te verrichten wanneer je naar een jongen aan de andere kant van de kamer kijkt.
 15. Geniet van het leven. Houd je echt van het leven? Denk je dat je spontaan en levendig van aard bent? Jongens houden namelijk van een meisje met een grenzeloze energie en iemand die altijd wel in is om een nieuw avontuur te beginnen. Wanneer een jongen naar een groep meisjes kijkt, is de eerste die hem op zal vallen en zal interesseren de dame die energiek en leuk overkomt. Dat wil dus absoluut iets zeggen, toch?

Lichamelijk tot iemand aan worden getrokken is iets dat zeker een rol speel bij het spel van de aantrekking. Maar zodra je de aandacht van een jongen verder wilt laten gaan dan de eerste blik, dan dien je de bovenstaande 12 dingen in gedachten te houden die jongens in een meisje zoeken. Wanneer je dit doet, dan zal de jongen die je op het oog hebt zeker verder gaan dan alleen maar je een tweede blik gunnen.

Ze Magazine - Lifestyle trends