HomeDatingBedgeheimen14 gevoelige en spannende plaatsen om je vriend of man te kussen

14 gevoelige en spannende plaatsen om je vriend of man te kussen

Zou je het geheim willen kennen om een kerel helemaal zot te maken? Beter ga je niet gewoon direct op je doel af en geef zijn pik een goede beurt. Dat is weliswaar wel waar hij je uiteindelijk het liefst wil hebben, maar mannen en jongens houden eveneens van een beetje voorspel. Plaag dus eerst een beetje en laat hem smeken om meer door je aandacht eerst te richten op andere gevoelige plaatsen op zijn lichaam die je met je mond kunt beroeren.

Een overzicht van deze spannende plaatsen!

 1. Fluister ondeugende dingen in zijn oor. Kus je een weg langs zijn oorlel, terwijl je exact in zijn oor fluistert wat je met hem zou willen doen en wat hij bij jou zou kunnen doen. Wees echter niet verbaasd wanneer hij al snel zover is om het voorspel direct te beëindigen en gaan te doen wat je hebt gezegd.
 2. Vergeet de achterkant van zijn oren niet. Het is eenvoudig om je te laten leiden door de buitenste randen van zijn oren, maar ook de achterkant van de oren van een man is erg gevoelig. Raak met je tong de plaats waar zijn oor samenkomt met zijn hoofd en je zult hem absoluut horen kreunen van genot.
 3. Maak de achterkant van zijn knieën week. De achterzijde van zijn knieën lijkt wellicht geen erogene zone te zijn, maar juist dat gebied bevat een heleboel zenuwuiteinden die hem helemaal zot zullen maken wanneer je alleen maar een paar zachte kusjes erop geeft.
 4. Pak zijn onderbuikspieren aan. Het gebied tussen zijn navel en zijn tailleband is een enorme speelplaats voor je mond en lippen. Doordat je steeds lager en lager gaat kussen, bouw je een zeker lustgevoel op en krijg je automatisch zin in meer.
 5. Besteed voldoende aandacht aan zijn heupen. Voor bepaalde mannen en jongens zijn de heupbeenderen één van hun meer gevoelige lichaamsdelen. Lik, kus en knabbel zelfs naar hartelust aan deze plekjes. Dit is bovendien een goede plaats om onder handen te nemen nadat zijn buikspieren aan de beurt zijn geweest.
 6. Plaag hem door de binnenzijde van zijn dijen te beroeren. Wil je hem werkelijk zot maken voor het einddoel? Lik en kus je weg dan langzaam omhoog langs de binnenkant van zijn dijen. Vrouwen zijn immers niet de enigen die van deze martelende plagerijen kunnen genieten.
 7. Overal als zijn ogen gesloten zijn. Op het moment dat je kerel er klaar voor is (wat hij absoluut zal zijn zodra je er klaar voor bent), blinddoek hem dan. Vervolgens raak je hem aan met enkel en alleen je lippen. Overal waar je hem nu kust, zal hij extra gevoelig zijn omdat hij niet weet wat er daarna komen gaat.
 8. Maak er letterlijk een halszaak van. Uit een enquête van het RedBook Magazine is gebleken dat 29 procent van de mannen hun hals zien als hun meest gevoelige lichaamsdeel (de enquête noemde dus niet de penis). Op het moment dat je vol overgave aan het zoenen bent, dan werk je geleidelijk naar zijn hals toe. Houd het echter gewoon rustig, anders zorg je ervoor dat hij rond moet lopen met een afdruk van zuigzoen (dit is uiteraard geweldig voor iemand op de middelbare school, maar minder wanneer je naar je werk moet).
 9. Kus hem over heel zijn gezicht. Heel zachte kusjes geven op zijn gezicht zijn erg lief, maar toch zijn ze vaak voldoende om de meeste mannen en jongens in de juiste stemming te brengen. Dit is overigens de enige plek op zijn lichaam waar je je kussen zo onschuldig mogelijk dient te houden en het gebruik van je tong absoluut moet vermijden. Niemand wil namelijk graag dat zijn gezicht af wordt gelikt.
 10. Extra lief zijn voor de twee heren daar beneden. De testikels zijn niet de meest aantrekkelijke onderdelen van een man, maar ze zijn echter wel even gevoelig als zijn penis. Geef dan ook voldoende aandacht aan zijn ballen als je hem pijpt of met hem vrijt. Het is een heel directe manier van prikkelen en mannen en jongens houden er heel erg van dat je zijn juwelen niet overslaat.
 11. Maak zijn tepels hard. Een penis aanraken, is niet de enige manier om een jongen of een man op te winden. Alleen maar omdat zijn tepels een stuk kleiner zijn dan die van een vrouw, wil dat nog niet zeggen dat ze niet even gevoelig kunnen zijn. In de praktijk heeft de enquête van het RedBook Magazine aan het licht gebracht dat de tepels van een man op nummer één staan als het gaat om het gevoeligste deel van zijn lichaam bij maar liefst 34 procent van de deelnemers.
 12. Lik of kus je een weg langs zijn ruggengraat. Laat je lippen of tong langzaam langs zijn ruggengraat glijden en zie hoe hij over heel zijn lichaam kippenvel zal krijgen. Probeer dit een uit wanneer je hem een sensuele massage geeft en hij zal snel andere manieren bedenken om zijn spanning kwijt te kunnen raken en zich weer te ontspannen.
 13. Speel met zijn navel. Een snelle kus of lik in, of rond, zijn navel zal golven van genot recht naar beneden sturen. Als een kerel namelijk opgewonden is, dan zijn de zenuwen rondom zijn navel extra gevoelig en is dit dus een prima manier om duidelijk te maken dat je graag je eigen knop (clitoris, voor de dames die dit lichaamsdeel wellicht geen knop willen noemen) laat likken.
 14. Kus de top van zijn penis, en niets meer dan dat. Je kunt zijn penis zeker niet negeren als je een man echt zot wilt maken. Of het nu leidt tot het geven van een orale seksbeurt of niet, een adembenemende kus op het topje van zijn pik zal ervoor zorgen dat hij even buiten adem raakt. Wees echter niet verbaasd als hij het niet langer meer kan houden en je in zijn favoriete seksstandje zet voor het grote spel. Geef deze kus dus als laatste als je tenminste niet wilt dat hij zichzelf niet meer in de hand weet te houden.
Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

84 REACTIES

Must Read