HomeDatingRelatie10+ relatie goals die echt belangrijk zijn (bucketlist!)

10+ relatie goals die echt belangrijk zijn (bucketlist!)

We zien vandaag de dag de hashtag overal verschijnen op de meest domme dingen, zoals foto’s van stelletjes met bij elkaar passende sneakers op sociale media, maar het is de hoogste tijd om echt na te gaan denken over deze #relationshipgoals.

Alleen een aantal van deze relatie goals doen er namelijk werkelijk toe als het gaat om het vinden van het ware geluk en een lang leven als koppel, dus op het moment dat je een echte relatie wilt, dan zul je naar iets moeten streven dat belangrijker is dan een post van een momentopname die je op je Instagram plaats.

Klaar voor onze bucketlist?

  1. Samen op reis kunnen gaan, zonder dat elkaar helemaal zot te maken. Reizen met iemand kan zonder veelproblemen erg vervelend worden, omdat dit stressvol kan zijn en na een poosje kun je elkaar gewoonweg beu zijn. Wanneer je op weg gaat met iemand met wie je welprima kunt reizen, dan kan dit tot een groot aantal geweldige ervaringen leiden, zonder dat jullie last hebben van de hoofdpijn als gevolg van het constante gekibbel over wat jullie kunnen gaan doen en waar jullie naartoe willen gaan.
  2. Samenwonen met zijn, of haar, ouders in de nabijheid. Op het moment dat hij, of zij, erg dichtbij zijn, of haar, ouders woont, dan wil je dat ze je helemaal accepteren, zodat er dus zo min mogelijk wrijving zal zijn. Hopelijk maken de betreffende ouders het je niet al te lastig, maar wanneer dat niet het geval is, dan zul je een aantal trucjes dienen te gebruiken om de situatie in de hand te kunnen houden.
  3. Je niet onder druk te laten zetten om iedere dag voor je partner “paraat” te staan. In het allereerste begin draag je wellicht met wat make-up op naar bed en ben je je maar al te goed bewust van de kleding die je draagt, maar dat kan niet altijd zo door blijven gaan. Het echte doel zou dan ook moeten zijn dat je je simpelweg prettig voelt om bij je partner te zijn, ongeacht welke kleding je draagt ​​en je lief je nog steeds bekijkt alsof je een supermodel bent.
  4. Samen de beste vrienden worden en niet alleen maar romantische partners zijn.Het is bijzonder belangrijk om een zekere romantische klik met elkaar te hebben, maar goede vrienden zijn is eveneens van cruciaal belang. Je zou je prettig moeten voelen wanneer je met elkaar praat en een grapje met elkaar maakt, net zoals je dat zou doen met één van je vriend(inn)en.
  5. De beste seks hebben die jullie maar kunnen bedenken. Sommige mensen denken wellicht dat een vaste relatie betekent dat je dient te aanvaarden dat de passie na verloop van tijd minder zal worden, maar dat is een enorme leugen. Zodra je namelijk eenmaal iemand hebt gevonden die je leuk vindt, dan moeten jullie allebei ernaar blijven streven om elkaar in bed te blijven behagen.
  6. Het vinden van een onvoorwaardelijke liefde. Dit is lastig, want dit soort liefde komt in de regel alleen voor in een gezin, maar desondanks is het mogelijk om onvoorwaardelijk van je partner te houden. Het kost alleen een heleboelvertrouwen en tijd om op dit punt te kunnen komen. Uiteindelijk, wanneer je elkaar door en door kent en weet dat de ander je altijd zal steunen, dan is het begin gemaakt en dus de kans aanwezig dat je ook dit doel uiteindelijk weet te bereiken.
  7. In staat zijn om opeen juiste manier met elkaar te communiceren. Gebrek aan communicatie kan iedere relatie opbreken, ongeacht hoeveel je van elkaar houdt. Leer dus op welke manieren je over je gevoelens kunt praten en dingen goed op kunt lossen zonder elkaar te kwetsen of pijn te doen, zodat ruzies en woordenwisselingen op een goede manier op kunnen worden gelost.
  8. Samen blijven groeien en verliefd blijven. In een duurzame relatie zitten, wilzeggen dat je onvermijdelijk dient te groeien en te veranderen, maar de echte kunst is om dat samen te doen, zodat je niet uit elkaar wordt gedreven. Op het moment dat je dit eenmaal onder de knie hebt, dan zal er niet veel meer zijn dat je relatie kan schaden.
  9. Op dezelfde lijn zitten als het om jullie toekomst gaat. Jullie kunnen uiteraard op dit moment allebei goed op weg zijn, maar in welke richting loopt dit pad? Denken jullie allebei dat jullie in de toekomst nog altijd dezelfde manier van leven hebben? Dit is absoluut een doel omdat je je tijd liever niet aan een doodspoor wilt verspillen.
  10. De relatie eeuwig laten duren. Er worden vaak grapjes over onzinnige dingen gemaakt die als relatiedoelen worden gezien, maar iemand hebben om de rest van je leven mee door te brengen is waarschijnlijk het grootste doel dat iedereen diep van binnen koestert. Het is tevens ook het meest beangstigende doel omdat het een enorm grote prestatie inhoudt, maar op het ogenblik dat je de overige doelen heb weten te bereiken, dan zou dit het eenvoudiger moeten maken om ook deze relatie goal te kunnen bereiken.
Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

Must Read