Wanneer je een vrouw erg leuk vindt, maar je niet weet of ze ook verliefd op jou is, dan zijn er een heleboel creatieve manieren om haar een keertje mee uit te vragen. Lees dus snel verder en doe er je voordeel mee!

1. Stuur haar een berichtje

Denk eens terug aan die goede oude tijd van “Wil je met mij uitgaan? Wanneer je een vrouw tegenwoordig een berichtje stuurt, dan moet je er uiteraard wel op letten dat je op “verzenden” druk en dat de ontvangster ook een antwoord stuurt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld die ene schattige collega een berichtje sturen in de vorm van een ouderwetse agendanotitie wanneer je haar mee uit wilt vragen.

Zie ook: openingszinnen die je kan gebruiken via sms

2. Bel haar op

O zich is iemand opbellen niets bijzonders, maar wanneer je al eens om haar nummer hebt gevraagd, dan kun je haar gewoon bellen wanneer je beloofd hebt om dat eens te doen. Je kunt langs deze weg haar absoluut ook mee op een date vragen. Deze vrij simpele vorm van benaderen zal absoluut op prijs worden gesteld.

3. Koop tickets voor jullie samen

Indien jullie allebei van dezelfde band houden, dan zou je twee tickets kunnen kopen voor het eerstvolgende concert dat er in de buurt worden gegeven. Wanneer je haar de gekochte kaartjes laat zien en haar vraagt om met je mee te gaan, zal de kans dat je een negatief antwoord krijgt erg klein zijn.

4. Zeg het met bloemen

Het geven van een bos prachtige bloemen mag dan wel wat ouderwets zijn, maar het is enorm romantisch en uiterst moeilijk te weerstaan door de ontvangster.

Tip: moet ik bloemen meenemen op een eerste date? 

5. Of zeg het met pizza

Je kunt haar favoriete pizza bestellen en deze vervolgens bij haar thuis, of op haar werk, laten bezorgen. Zorg er echter wel altijd voor dat er een speciaal berichtje in de doos zit, zoals: “Ik weet dat dit klef is, maar daarom ik wil je volgende week graag mee uit eten nemen.”

6. Haal voor haar een kopje koffie

Op het moment dat je weet dat ze de laatste uren erg hard heeft gewerkt, dan kun je haar een lekkere kop koffie brengen op haar werkplek en haar een schouderklopje geven voor het harde werken. Verder kun je haar dan zeggen dat je haar graag mee uit zou willen nemen zodra de ergste gekte op de werkvloer is verdwenen.

Op zoek naar leuke ontbijtadressen?

  1. Breng een bezoekje aan de lekkerste adressen van Brugge
  2. Breng een bezoekje aan de lekkerste adressen van Gent
  3. Breng een bezoekje aan de lekkerste adressen van Antwerpen

7. Zeg het met een lied

Er is niets nog ongemakkelijker en gênanter, maar ook een beetje vertederend, dan een lied zingen, bijvoorbeeld op een karaoke avond, dat je op hebt gedragen aan je geliefde.

Bekijk ook: de meest romantische liefdes liedjes voor een perfecte avond! 

8. Laat je hond het werk voor je opknappen

Wanneer je geliefde voor dezelfde hond zorgt als jij of wanneer je haar hond wel eens onder je hoede neemt, dan kun je een briefje rondom de hals van het dier binden zodat ze dit uiteindelijk zal vinden. Op dit briefje kun je een boodschap zetten waarin je haar mee op date vraagt.

Doe de test: welke hond past het beste bij mijn profiel? 

9. Blijf nuchter

Op het moment dat jullie samen een happy hour bezoeken, dan kun de ultieme plengoffers een keertje over. Wanneer je geliefde je vraagt ​​waarom je niets drinkt, dan kun je haar zeggen dat je nuchter wilt zijn op het moment je haar gaat vragen ​​om samen ergens wat te gaan eten, en haar vervolgens uit te nodigen voor een diner voor twee.

10. Doe haar een onweerstaanbaar voorstel

Vaagheid is niet moeilijk te omzeilen: je kunt haar immers mee vragen op een specifieke, maar eveneens een op maat georganiseerde, date. Dit kan een bepaalde activiteit, evenement of restaurant zijn waar je van weet dat je geliefde dit leuk vindt of dat jullie samen eens willen gaan proberen.

11. Plan vooruit

Op het ogenblik dat je een vrouw voor morgenavond mee uit vraagt, dan is de kans aanwezig dat ze geen tijd heeft. Respecteer echter altijd haar overvolle agenda en stel iets voor dat jullie over een week samen kunnen gaan doen.

12. Zie het in het juiste perspectief

Je vraagt ​​een vrouw mee uit op een date, en dus niet haar hand om samen in het huwelijksbootje te stappen. Voordat je dit doet kun je jezelf een peptalk geven om de zenuwen onder controle te houden, en laat eveneens de angst voor een eventuele afwijzing je er niet van weerhouden om een poging te wagen.

13. Ga samen vrijwilligerswerk doen

Een stelletje dat samen werkt, dineert vaak ook samen, toch? Doe dus een beroep op haar filantropische kant en werk samen aan een weekendproject dat door vrijwilligers wordt gedaan. Stel haar echter welvoor om samen deze dag af te sluiten met een diner voor twee, gewoon omdat er een heleboel zal zijn waar jullie nog over na kunnen praten.

14. Koop voor haar een lot van haar favoriete loterij

Wanneer je dit lot aan haar geeft, moet je echter niet vergeten te zeggen dat als ze een mooie prijs wint, ze je mee uit eten dient te nemen. Indien dit niet het geval blijkt te zijn, dan zul jij de persoon zijn die haar mee op date neemt.

15. Schrijf haar een brief

Wanneer je het moeilijk vindt om je geliefde mondeling mee uit te vragen, dan kun je dit ook opschrijven. Het schrijven van brieven is namelijk hard op weg om tot het verleden te gaan behoren. Je kunt een met de hand geschreven brief versturen, maar eventueel ook een e-mail, waarmee je absoluut een goede indruk op haar zult maken.

Bekijk ook: handige tips bij het schrijven van een liefdesbrief

16. Vraag haar gewoon mee uit, van persoon tot persoon

In bepaalde gevallen is het persoonlijk mee uit vragen gewoonweg de beste manier. Dit is namelijk een simpele manier om je geliefde mee uit te vragen. Wel dien je te wachten tot een geschikt moment aan is gebroken en jullie alleen zijn zodat je haar rechtstreeks kunt benaderen.

Probeer echter niet de stoere jongen uit te hangen, maar laat haar weten hoe leuk je het zou vinden als ze met je mee zou willen gaan op date als ze ja antwoordt. Indien het antwoord “nee” is dan bedank je haar voor haar eerlijkheid en gaat het leven gewoon door.

Ze Magazine - Lifestyle trends