Wanneer je als man je instinct volgt, dan zal dat niet altijd even goed werken als het op het versieren van meisjes gaat. OP het ogenblik dat je haar voor je wilt winnen, dan doe je er dus goed aan om de onderstaande manieren eens uit te proberen om een ​​meisje verliefd op je te laten worden. Je dient echter op de eerste plaats jezelf een spiegelvoor te houden en je af te vragen: wat doe je als kerel wanneer je een oogje hebt op een meisje?

Wat doe je als man wanneer je valt voor een meisje?

Indien je net als de meeste andere mannen te werk gaat, dan zou je het meisje van je dromen achterna lopen met als doel om haar te gaan versieren. En een paar dagen, of zelfs een paar weken, later zul je haar dan waarschijnlijk zeggen dat je van haar houdt. Als vrouw kan ik je vertellen dat deze aanpak absoluut vleiend is en wellicht vindt de dame in kwestie jou als persoon zelfs ook al enorm leuk. Toch kun je in de meeste gevallen met een gerust hart stellen dat de eerder genoemde aanpak gedoemd is om te mislukken. Meisjes vallen doorgaans nu eenmaal niet op deze manier voor een man.

Hoe zorgt je ervoor dat een meisje wel verliefd op je wordt?

De meeste mannen en jongens nemen ten onrechte aan dat meisjes graag aandacht van hen  krijgen, gewoon omdat ze dat leuk vinden. De heren gaan er verder van uit dat een meisje ook naar hen kijkt, terug flirt, dichterbij komt en in één vloeiende beweging, gewoon opeens weer verdwijnt en doet alsof er nooit iets gebeurd is.

Heb je dit ook wel eens meegemaakt? Ben je ooit echt dichtbij een meisje in de buurt gekomen, en heeft ze je na enkele gewoon weer gedumpt omdat ze niet ziet staan of ontkent dat ze dit nooit werkelijk op die manier heeft bedoeld omdat ze je meer ziet als een vriend? Waarschijnlijk voelde je je op dat ogenblik misleid en denk je nu dat dit een meisje gewoon bezig is om jongens te gebruiken en er van geniet als ze over hen heen loopt.

Maar zelfs wanneer je dit al eens mee hebt meegemaakt, dan interpreteer je je deze ervaring volkomen verkeerd. Wat je mee hebt gemaakt, had immers niets te maken met zogenaamde meisjesdingen, maar eerder met issues die alle mensen hebben. Alle menen, dus zowel mannen als vrouwen, gedragen zich op dezelfde manier. Op het ogenblik dat een mens immers iets te gemakkelijk kan krijgen zonder daar echt moeite voor te hoeven doen, dan zal dat vaak niet op waarde geschat worden. Indien iemand echter niet ergens naar verlangt en het plotseling toch krijgt, dan geeft hij of zij daar eigenlijk niet echt veel om. En dat geldt zowel voor materiële zaken als voor zaken die te maken hebben met het hart.

Hoe moet je het wel aanpakken?

De kunst is dan ook om dingen niet al te gehaast te doen als je achter een meisje aanloopt. Zodra er sprake is van het achterna lopen van een meisje, dan dien je dus altijd voldoende rust in te bouwen. Loop haar achterna maar zorg er tegelijkertijd voor dat je je genegenheid aan haar toont. Het is weliswaar geweldig om je instinct in het leven te kunnen, en durven, volgen, maar wanneer het draait om verliefd worden, dan zullen je onervaren instincten je altijd direct naar de vuurlinie leiden en zal de kans groot zijn dat je plannen gaan mislukken.

Wanneer je verliefd bent geworden op een meisje, dan wil je eigenlijk niets liever weten dat wat haar nu werkelijk bezighoudt en of ze jou ook leuk vindt. Maar zodra je haar min of meer probeert te dwingen om je eveneens leuk te vinden, dan zal ze je dat niet echt in dank afnemen of werkelijk in kunnen zien hoe geweldig leuk je bent. In plaats van alles te overhaasten, neem je beter de tijd, speel je alles op veilig en houd je het simpel. Alleen dan kun je immers aan het betreffende meisje laten zien hoe fantastisch je eigenlijk bent. En dan zal ze, soms zelfs nog voordat je het goed en wel doorhebt, je het antwoord geven waar je al zo lang op hebt gewacht en gehoopt.

Wat meisjes willen in een geweldige man

Net zoals jij met een fantastische dame wilt daten, zou het meisje dat je leuk vindt ook een geweldige vent willen scoren om mee af te spreken. Dus wanneer je een meisje wilt versieren die helemaal te gek is, dan zul je jezelf dienen te veranderen in een man waarvan andere kerels onder de indruk zijn en die door elk meisje wordt begeerd. De eerste indruk die je bij iemand achterlaat speelt immers een voorname rol bij het direct verliefd laten worden van een meisje. Maar zelfs op het moment dat je haar op het eerste gezicht niet weet te imponeren, is er geen man overboord, want er zijn altijd nog tweede en derde kansen (ondanks dat je wellicht daarvoor net even wat harder je best zult moeten doen!)

De twee scenario’s van het verliefd worden

Op het ogenblik dat je verliefd begint te worden op een meisje en je haar nog altijd niet hebt verteld dat je van haar houdt, dan zijn er maar twee scenario’s waar je mee te maken zou kunnen krijgen:

  • Misschien vindt ze je leuk.
  • Misschien vindt ze je (nog) niet leuk.

Maar aan de andere kant moet je je ook bedenken dat wanneer de dame in kwestie niet eens weet dat je bestaat, of als jullie samen nog geen vrienden zijn, dan zul je er eerst voor zorgt dat ze je opmerkt.

Scenario 1:     Ze vindt jou ook leuk

Indien je zo nu en dan al met haar praat, en je krijgt allerlei geweldige reacties van haar, dan ben je al aardig op weg om indruk op haar te maken. Vergeet echter niet dat je geduld moet hebben, maar wel met haar dient te flirten en dat jullie het samen prettig hebben, maar gebruik eveneens de tips die ik hieronder ga geven om haar voor je aandacht te laten vallen, zodat ze ook verliefd op jou kan worden nog voor je haar hebt kunnen vragen wat ze van je vindt.

Scenario 2:     Ze vindt je nog niet leuk

Maar op welke manier pak je het aan als een meisje je niet leuk vindt, of wanneer ze je nog niet ziet als een potentiële date? Het is werkelijk heel simpel. Zorg ervoor dat je goed oplet hoe zij zich gedraagt in jou aanwezigheid. Lacht, of glimlacht, ze vaker als ze bij je in de buurt is dan wanneer ze samen is met andere mannen of jongens? Stuurt ze je zo nu en dan berichtjes of telefoontjes zonder dat daar een echte reden voor is? Of gemaakt ze een praatje als jullie elkaar ergens toevallig tegen het lijf lopen, zelfs wanneer haar vriend(inn)en in de buurt zijn of deze op haar wachten? Indien ze dit allemaal niet doet en ze is niet echt een verlegen meisje te noemen, dan zal ze waarschijnlijk nog niet voor je zijn gevallen. Doe het dus rustig aan en gebruik de volgende tips om zonder al te veel moeite het hart van deze dame te veroveren.

Succesvolle manieren om een ​​meisje verliefd op je te laten worden

Op het ogenblik dat je een meisje verliefd op je wilt laten worden, dan moet je heel cool te werk gaan. En hoe graag je ook alle wapens in de strijd wilt gooien, want dat is wat je hart je ingeeft om te doen, doe dat zeker niet! In plaats daarvan dien je het spel met je geest te spelen en bij iedere nieuwe stap berekende risico’s te nemen, in het bijzonder wanneer de dame van wie je houdt, je nog niet leuk vindt.

Je kunt de volgende manieren dan ook prima inzetten om een ​​meisje verliefd op je te laten worden, en zolang je een roekeloze verrassingsaanval weet te vermijden, zou je goed op weg moeten zijn om haar hart te kunnen winnen en haar in een oogwenk voor je te laten vallen!

1. Haast je zeker niet.

Neem de tijd en speel het spel op een coole manier. Laat nooit te duidelijk aan het meisje dat je leuk vindt merken wat je bedoelingen zijn, en zorg ervoor dat je niet te veel met je emoties gaat strooien.

2. Geef exact de juiste hoeveelheid aandacht.

Laat niet direct al je verplichtingen vallen om haar altijd al je aandacht te geven. Dat is namelijk de meest simpele manier om een ​​meisje snel te gaan vervelen. Een oudere vrouw zal een man weten te waarderen die zijn prioriteiten opzij zet om tijd voor haar vrij te maken, maar wanneer een meisje nog jong is, dan zou ze gewoon je waarde verkeerd in kunnen schatten of aan kunnen nemen dat je een saaie kerel bent die alle tijd van de wereld heeft omdat hij verder niets doet of te bieden heeft.

3. Houd van jezelf.

Dit is erg groot belang. Houd je werkelijk van jezelf? Wanneer je denkt dat je niet fantastisch bent, hoe kun je dan de wereld en alle mooie dames hier wel van overtuigen? Word dus op de eerste plaats verliefd op jezelf en leer jezelf respecteren, zodat de rest van de wereld je eveneens op een soortgelijke wijze zal gaan zien!

4. Laat haar zien dat je een leven hebt.

Blijf met je eigen dingen bezig en neem deel aan diverse activiteiten. Ga zelf ergens erheen en geniet van de wereld, of het nu gaat om een weekendje kamperen, je lidmaatschap bij enkele leuke clubs of zelfs iets nieuws dat je wilt gaan doen met je vrienden. Hoe interessanter jij en je gesprekken zijn, hoe meer ze onder de indruk zal zijn van de persoon die je bent.

5. Zie er goed uit.

Uiterlijk is niet de grootste prioriteit van ieder meisje, maar het zal absoluut bonuspunten voor je opleveren wanneer je er echt fit en gezond uitziet. Trainen, er gezond uitzien, je goed kleden en lekker ruiken. Hiermee maakt je absoluut een veel betere eerste indruk op ieder meisje dat je leert kennen.

6. Geloof in jezelf.

Het is niet zo eenvoudig om in jezelf te geloven als je van mening bent dat je niets voorstelt. Maar alleen omdat je geen succes hebt bij de vrouwen of je niet in staat bent om indruk te maken op een meisje, is nog geen reden om jezelf als een mislukkeling weg te zetten. Begin dus op de eerste plaats in jezelf en je capaciteiten te geloven en geniet van de wereld waar je in leeft.

7. Laat je onzekerheid niet zien.

Laat je jaloerse kant zien aan het meisje dat je leuk vindt, zeker niet wanneer ze ook veel aandacht krijgt van andere mannen en jongens die eveneens proberen om haar te versieren. Indien ze je namelijk als een onzekere en jaloerse kerel ziet, dan kan ze immers denken dat je een regelrechte griezel bent. Een beetje jaloezie is weliswaar schattig, maar pas nadat ze signalen af begint te geven dat ze jou en dit gedrag wel weet te waarderen.

8. Word niet te aanhankelijk.

Geef een meisje altijd de ruimte die ze nodig heeft, vooral wanneer je dichterbij haar probeert te komen. Blijf dus niet opzettelijk steeds op haar pad komen, vermijd verder dat je voortdurend naar haar zit te staren iedere keer wanneer ze met een andere man in gesprek is en vermijd om haar iedere avond te bellen. Beter geef je haar wat ruimte en biedt je haar de kans om jou te gaan missen en te beseffen hoe vervelend ze het vindt zonder jou in de buurt.

9. Ben een betrouwbare man.

Help haar een handje wanneer ze hulp nodig heeft. Zorg ervoor dat je de man bent waar ze op kan vertrouwen om haar uit de brand te helpen. Meisjes vinden het namelijk geweldig wanneer de man met wie ze samen zijn een beschermende houding aanneemt. Zodra ze zich veilig voelt bij jou, of denkt dat jij een man bent die iedere lastige situatie aankan, dan sta je bij haar al in een goed boekje.

10. Flirt op een vriendelijke en ondeugende manier.

Ze zal het wellicht wat lastiger vinden om met je te flirten wanneer er andere mannen of jongens in de buurt zijn, dus probeer wat tijd met haar alleen te zijn als je daar de kans toe krijgt. Wanneer je niet te gehaast te werk wilt gaan omdat je niet zeker bent van haar gevoelens voor jou, dan kun je als een vriend met haar beginnen te flirten. En zodra deze fase van vriendelijke flirten voorbij is, kun je een stap verder gaan. De beste manier om met een meisje te flirten en de remmingen van haar te laten verdwijnen, is door te flirten wanneer je berichtjes stuurt of wanneer jullie een telefoongesprek voeren. Probeer haar bijvoorbeeld ’s avonds op te winden, zoals wanneer ze al in bed ligt. Je doet dit door je stemhoogte te verlagen en zachtjes te praten. En voor je het weet, kunnen jullie allebei ondeugend kunnen gaan flirten (vaak al binnen een week) mits je de juiste vragenweet te stellen.

11. Raak haar aan.

De kracht van een aanraking is iets dat de meeste jongens maar al te vaak over het hoofd zien wanneer ze een poging doen om een meisje verliefd op hen te maken. Terwijl je met haar in gesprek bent, kun je echter prima een excuus bedenken om haar zo nu en dan even aan te raken. Je zou je hand op haar onderrug kunnen leggen op het moment dat jullie samen de straat oversteken, of haar oorlel aanraken terwijl je haar oorbel bewondert of je zou zelfs nog even haar vast kunnen blijven houden tijdens een afscheidsknuffel.

12. Vertel haar niet dat je van haar houdt.

Dit is een enorme fout, tenminste indien je dit al zegt nog voordat ze signalen af heeft gegeven waaruit blijkt dat ze je leuk vindt. Laat haar altijd in het ongewisse over de dingen die je in gedachten hebt, zelfs op momenten dat je met haar aan het flirten bent. De nieuwsgierigheid zal er namelijk voor zorgen dat ze je graag wil hebben. Ga dan ook altijd eerst één of twee keer samen op date voordat je eraan denkt om haar te vertellen dat je haar leuk vindt.

13. Geef haar een cadeautje.

Maar zorg er altijd wel voor dat dit een klein of onbeduidend geschenkje is zodat het niet direct als een cadeau wordt ervaren. Je zou haar bijvoorbeeld een mooie pen kunnen geven, of een klein hebbedingetje waar je van weet, of denkt, dat ze dat leuk zal vinden. Iedere keer dat ze je geschenkje ziet, zal dat haar aan jou doen herinneren, maar toch ook omdat je haar niet hebt verteld dat je haar al leuk vindt, zal ze zich af gaan vragen wat je exacte bedoelingen zijn, en die gedachten zal ervoor zorgen dat ze voor je gaat vallen, langzaam maar gestaag en vaak zelfs nog voordat ze het zelf goed en wel beseft.

14. Geef haar niet alle controle in handen.

Ontmoet haar vaak en knoop eveneens geregeld een gesprek met haar aan via de telefoon. Maar zo nu en dan, neem je even wat gas terug voor een dag of twee en wacht je tot ze jou belt of je mee op date vraagt. Door haar zo af en toe ook wat moeite te laten doen, dwing je haar immers om je achterna te lopen en je aandacht te trekken! En daardoor zou ze alleen nog maar meer voor je vallen.

15. Zorg ervoor dat ze je mist.

Dit is een korte fase die je zeker nodig hebt om haar een paar dagen tot zichzelf te laten komen, zodat ze zich kan realiseren hoeveel ze van je houdt. Dit doe je echter pas nadat je de andere stappen al hebt doorlopen en jullie samen al behoorlijk close zijn geworden. Ze zal dan gaan beseffen dat ze je zo nu en dan mist. Wanneer je een boeiend telefoongesprek met haar voert, dan kun je haar vertellen dat je weg moet en dat je gaat ophangen, net op het moment dat het gesprek interessant begint te worden. Het is de meest eenvoudige manier om haar tot het besef te laten komen hoeveel ze jou eigenlijk nodig heeft in haar leven!

16. Niet altijd beschikbaar zijn.

Op het ogenblik dat je een meisje verliefd op je wilt laten worden, dan dien je er absoluut voor haar te zijn. Maar wanneer je het gevoel hebt dat ze je op een bepaald moment gebruikt, dan dien je een stap terug te doen en kun je haar zeggen dat je het druk hebt. Indien je zo nu en dan even pas op de plaats wilt maken als je het druk hebt, of als je het gevoel hebt dat ze je ergens voor gebruikt, dan word je uiteindelijk haar voetveeg en haar weekendliefde. Je moet dan ook zeker goed in je oren knopen dat een meisje nooit een man zou willen daten die zich altijd als haar slaaf gedraagt.

17. Voorkom echter ook dat je je als een klootzak gaat gedragen.

Zo nu en dan even niet beschikbaar zijn wanneer je achter een meisje aanloopt, is een fantastische manier om haar te laten merken dat je niet altijd zomaar beschikbaar bent als zij dat wil of als zij je belt. Maar dat wil ook weer niet zeggen dat je je als een totale ongevoelige idioot dient te gaan gedragen. Door naar haar toe charmant en hoffelijk te zijn en haar nooit slecht of oneerbiedig te behandelen zul je immers haar hart heel snel weten te winnen.

18. Behandel haar als je vaste vriendin.

Zelfs nog voordat je haar vraagt, ​​of haar zelfs maar zegt dat je van haar houdt, kun je je al als haar vaste vriend gaan gedragen. Bescherm haar bijvoorbeeld wanneer je in de buurt bent, zorg voor haar behoeften, plan samen uitjes en probeer elkaar vaak op te zoeken. En nog voor ze het echt doorheeft, zullen jullie samen echt aan het daten zijn en kan ze al helemaal verliefd op je zijn geworden!

Het is dus eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om een ​​meisje verliefd op je te laten worden als je waarschijnlijk had gedacht. Het enige dat je immers hoeft te doen, is het spel op een veilige en vlotte manier spelen en tevens voorkomen dat je je bedoelingen al in het begin duidelijk kenbaar maakt. Bovendien kun je vanaf nu de eerder genoemde succesvolle tips gebruiken om het ​​meisje van je dromen verliefd op je te laten worden!

Ze Magazine - Lifestyle trends