Op het moment dat je in gesprek bent met een vrouw, en alles er prima uitziet: ze geeft je positieve signalen, ze glimlacht, ze knikt en bovendien staat ze open voor de manier waarop je je manifesteert. Toch kun je na een poosje het gevoel hebben dat deze energie en aantrekkingskracht wat afneemt. Met andere woorden: het gesprek begint een beetje saai te worden. Er zit gewoonweg geen pit meer in. Het gesprek begint de vorm aan te nemen van een praatje dat je met haar houdt over koetjes en kalfjes. Bovendien kan het gebeuren dat ze minder geïnteresseerd lijkt of zelfs smoesjes aanwendt om het gesprek te beëindigen.

Wellicht ben je in een volgende fase belandt en heb je inmiddels haar telefoonnummer al in handen weten te krijgen, al berichtjes uitgewisseld, zijn jullie samen op date of een avondje uit geweest of hebben jullie zelfs al gekust. Maar ondanks dit alles zegt ze toch dat ze je blijft zien als een vriend, en dus niet als haar vaste vriend.

Wanneer dat laatste je overkomt, dan zul je je af gaan vragen wat er is gebeurd. Er moet immers ergens iets fout zijn gegaan. Voelt de dame in kwestie zich bijvoorbeeld niet meer zo tot je aangetrokken als in het begin of vindt ze gewoonweg de gang van zaken niet aangenaam. Door echter op de juiste manier met een vrouw te flirten kun je ervoor zorgen dat niet alleen de vonk overslaat, maar ook dat het buur blijft branden. Alleen wanneer dat gebeurt, kun je immers de vrouw in je bed krijgen of zelfs een serieuze relatie met haar beginnen.

Flirten draait helemaal om het opeen speelse manier verbreken van de spanning die eventueel aanwezig is en de vrouw in kwestie zich op haar gemak bij je laten voelen. Bovendien kun je door op de juiste manier te flirten een zeker seksuele opwinding bij een vrouw oproepen, door middel van de afstotings- en aantrekkingstechniek. Je dient er echter wel rekening mee te houden dat zeker in het begin de aantrekkingskracht nog een ondergeschikte rol speelt en alles zal draaien om de speelse aanpak.

Je zorgt er namelijk voor dat een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt door op een speelse manier met haar te gaan flirten en haar een beetje te plagen. Zou bouw je geleidelijk een bepaalde spanning op, maar na een poosje dien je deze spanning ook weer, los te laten. Op die manier zal de vrouw even tot zichzelf kunnen komen en pas dan ga verder totdat je een soort emotionele zeepbel creëert die uiteindelijk zal barsten. Wanneer dat dit gebeurt, dan zullen de dingen een meer seksueel karakter krijgen.

De aantrekkingskracht tussen jou en de vrouw die je wilt versieren zal altijd neerkomen op de mate van seksuele spanning die jullie op weten te bouwen. Deze spanning kan echter alleen ontstaan wanneer je precies weet op welke manier je met en vrouw dient te flirten. Je moet bijvoorbeeld goed beseffen dat te veel spanning erg overweldigend kan zijn. Om die reden is het zaak dat je altijd de juiste balans weet te vinden.

Op het ogenblik dat je niet met een vrouw gaat flirten dan het contact tussen jullie al snel saai worden, of in het meest gunstige geval zal het gewoon gezellig zijn. Je doel is echter niet om te socializen met haar, maar om de seksuele spanning op te voeren. Je moet je dus goed voorbereiden op het echte werk dat wellicht nog komen gaat.

De soort persoonlijkheid

Je zult niet in staat zijn om met een vrouw te flirten tot je een erg belangrijk aspect van het moderne flirten en versieren onder de knie hebt en volkomen begrijpt. Het meisje dat je wilt versieren is immers de persoon met wie je gaat flirten en wellicht nog wel een stap verder. Om die reden is het zaak dat je erachter komt of je te maken hebt met een vrouw met een mannelijk hart of juist een vrouw die ook echt vrouwelijk van aard is. Hierbij betreft het overigens gewoon de energie of essentie die om iemand heen hangt (en gaat dus niet over het uiterlijk of de geaardheid).

Je dient je dus eerst af te vragen of de betreffende vrouw dominant of juist onderdanig is. Maar ook of ze verlegen of juist stoutmoedig van aard is. Deze informatie is namelijk cruciaal wanneer je wilt bepalen wat je met haar kunt gaan doen en welke aanpak de grootste kans van slagen heeft.

Indien de vrouw meer mannelijk is, dan is de kans groot dat je meer je vrouwelijke kanten moeten laten zien, en omgekeerd geldt uiteraard hetzelfde. Zowel mannen als vrouwen worden namelijk altijd aangetrokken door de tegenovergestelde energie. Met andere woorden: wanneer je als man een meer op mannelijke energie uitstraalt, dan zul je juist vrouwen aantrekken die een vrouwelijke energie uitstralen.

Voordat je verder gaat, dien je dus eerst vast te stellen op welke energie je je moet richten. Maak je daarbij overigens geen zorgen want het is geen enkel probleem om als man een meer vrouwelijke energie te hebben. Vandaag de dag is het zelfs zo dat steeds meer mannen een vrouwelijke energie uitstralen en dat de dames juist vaker een mannelijke essentie hebben.

Vertrouwen

Iedere vrouw is uniek, gecompliceerd en complex waardoor het wellicht onbegonnen werk lijkt om te proberen om hen allemaal te versieren. Niets is gelukkig minder waar, maar dan moet je er wel voor zorgen dat ze zich tot je aangetrokken voelen en dat kan door vertrouwen op te bouwen. Vertrouwen is dan ook als de belangrijkste eigenschap van een leuke en aantrekkelijke man te beschouwen.

Vertrouwen is zelfs in staat om jezelf beter voor de dag te laten komen dan de mannen die eveneens in de buurt zijn. Wellicht heb ik je zojuist de grootste schok van je leven bezorgd door je dit te vertellen, maar desondanks wil ik je vragen om het volgende aandachtig door te lezen. Het kan immers je hele wereld op zijn kop zetten en zelfs je leven voorgoed veranderen.

Op het moment dat je je in een mensenmassa bevindt en je je eigenwaarde weet te vergroten ten opzichte van de overige mannen, dan zul je ver boven hen uitsteken. Weet je wat dit voor een vrouw betekent? Je bent dan als man nadrukkelijk aanwezig, omdat je over voldoende eigenwaarde en zelfvertrouwen beschikt, dat je niet eens aarzelt om alle anderen om je heen weg te cijferen. Je bent niet jaloers en je hebt geen onzekerheden. Je hebt het werkelijk allemaal. Zie je jezelf al in deze positie staan?

Wanneer andere mannen op een bepaald moment zichzelf enorm uit gaan sloven om zo zichzelf in beeld te brengen bij een vrouw, dan zal hij juist een averechts effect bereiken. Je moet alleen maar aan een vrouw laten zien dat jij de leider bent, dat is eigenlijk alles. Een vrouw is namelijk vaak op zoek naar een man die zich als leider van de mensen om zich heen op kan werpen. Dit soort man zal ze koesteren omdat hij in kan staan voor haar veiligheid en haar een zekere mate van leiding kan geven. Ze zal in je geloven en je zien als iemand die haar altijd gelukkig kan maken. Dus net zoals de andere mannen jou zien, zal ook zij je beschouwen als een respectabele man en een geboren leider.

Laat zien dat je een toegevoegde waarde hebt

Wellicht had ik dit aspect ook kunnen verwerken in het gedeelte van dit artikel dat over vertrouwen gaat. Maar ik denk dat dit aspect zo belangrijk is dat het wel wat extra aandacht kan gebruiken. Het laten zien dat je een toegevoegde waarde hebt draait immers helemaal om je geloofwaardigheid en je mindset. Heb je bijvoorbeeld een open mindset of ben je juist op dit vlak beperkt? Ben je juist een gever of een ontvanger (soms zelfs een aasgier)?

Op het moment dat je jezelf classificeert als een nemer, dan zul je voortdurend moeten proberen om jezelf aan een vrouw te verkopen. De kans is echter groot dat je hier niet in zult slagen. Dit zal echter alleen lukken als je kunt laten zien dat je als persoon een toegevoegde waarde hebt. Je moet er wel altijd voor zorgen dat je niet nep overkomt of dat je je volledig gaat veranderen om een bepaald iemand te kunnen zijn. Door jezelf te verkopen, leg je dus eigenlijk alleen maar uit hoe je in elkaar zit, terwijl wanneer je laat zien dat je een toegevoegde waarde hebt je de vrouw kunt betoveren.

Indien je laat zien dat je een toegevoegde waarde bent, dan stel je je dus niet behoeftig op. Dit doe je echter wel als je jezelf zou moeten verkopen. Een verkoper wil immers niets liever dan zijn product verkopen en daar een bepaalde winst mee binnenhalen. Door je toegevoegde waarde te laten zien, verkoop je jezelf dus niet, maar zal de vrouw zich als de verkoper op dienen te stellen en zichzelf als het ware moeten verkopen. De vrouw zal je in dat geval achterna lopen en proberen te overtuigen waarom zijn de ware voor je is. Ze zal proberen om positieve eigenschappen van zichzelf aan je te laten zien zodat je gecharmeerd wordt en haar aandacht wil geven.

Voordat ik verder ga, wil ik je uitleggen waarom het laten zien van je toegevoegde waarde zo cruciaal is. Dat heeft alles te maken met het feit dat vrouwen juist graag willen hebben wat ze eigenlijk niet kunnen krijgen. Ze zal dus het gevoel moeten krijgen dat ze je aantrekkingskracht en je aandacht heeft verdiend. Ze wil in de gelegenheid gesteld worden om je achterna te lopen en pas dan zal ze in staat zijn om zich enorm tot jou aangetrokken te voelen.

Beginnen met flirten

Nu de basis van de aantrekkingskracht is besproken en je een aantal dingen weet die je dient te doen om ervoor te zorgen dat je flirt niet mislukt en je succeszult boeken als je een vrouw wilt versieren. Inmiddels weet je waarschijnlijk al dat flirten meer is dan alleen maar een paar goedkope openingszinnen uit de kast trekken en dat het meest belangrijke van alles is dat je resultaten weet te boeken bij het versieren van de vrouw die je zo enorm leuk vindt.

Wanneer je dit alles in gedachten houdt, wil ik je nog iets vertellen dat zeker van groot belang is tijdens het flirten, namelijk: het gaat niet om de vrouw in kwestie aan het lachen te maken. Het is dus niet zo dat de man, die haar aan het lachen maakt, ook als de grote winnaar uit de bus komt. Wanneer dat wel zo zou zijn, dan zouden immers comedians de grootste versierders aller tijden zijn.

Je moet je echter beseffen dat je een gesprek voert met de vrouw die je zo leuk vindt en dat je haar moet proberen te vermaken. Wanneer je hier niet toe in staat bent, dan zal haar aan het lachen maken je biet ver brengen. Flirten gaat immers over het laten zien dat je haar mannelijke tegenpool bent en niet dat je een meester bent in het maken van grappen.

Op het ogenblik dat je dus begint om met een vrouw te flirten, dan is je eerste doel om haar te imponeren. Dat doel kun je echter niet alleen bereiken door je verbaal te uiten, maar door daar ook de juiste lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, intonaties van je stem, juiste woorden en oogcontact aan toe te voegen.

Ik weet maar al te doen dat veel mannen nog steeds denken dat flirten alleen maar draait om een paar goedkope openingszinnen, maar dat is juist waarom de meeste flirts op niets uitlopen. De beste flirts hebben soms zelfs helemaal geen woorden nodig. Het grootste gedeelte van de seksuele spanning die op wordt gebouwd, zal immers het gevolg zijn van een non-verbale communicatie. In het bijzonder met je sprekende ogen kun je een bijzondere spanning creëren. Het goed onder controle hebben van je ogen is tijdens het flirten met een vrouw dan ook het halve werk.

Een ander aspect dat je de vrouw in kwestie moet laten zien is dat je haar kunt overweldigen zonder dat je je opstelt als een idioot of een vrouwenhater.Je zult dus op een speelse en luchtige manier te werk moeten gaan. Verder zul je ervoor moeten zorgen dat je de vrouw in laat zien dat je een toegevoegde waarde voor haar bent en dat er sprake zal zijn van een win-win situatie voor jullie allebei. Tijdens het flirten moeten jullie dis beide een goed gevoel hebben.

Lichaamstaal tijdens het flirten

Lichaamstaal is wellicht wel het meest belangrijke aspect als je met een vrouw aan het flirten bent en het effectief omvormen van de situatie naar meer. Maar zoals ik al eerder heb gezegd hoeft een goede flirt helemaal geen woorden nodig. Een man kan immers ook prima flirten door zijn lichaam te gebruiken. Om je een beetje op weg te helpen heb ik hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet dat je in kunt zetten als je het effect van je flirts nog groter wilt maken.

1. Laat zien dat jij de controle hebt

Voordat je een ruimte betreedt waar je een bepaalde indruk achter wilt laten of voordat je iemand ontmoet die je wilt omponeren, dan moet je eerst diep adem halen. Als je dit namelijk doet dan zullen de spieren in je kaak, nek en schouders zich gaan ontspannen met als gevolg dat je lichaam een meer natuurlijke houding aan gaat nemen. Dit zal een vrouw meer op haar gemak stellen en haar meer open laten staan voor de dingen die je zegt of doet.

2. Beweeg zo nu en dan tijdens het praten

Een mens zal instinctief aan worden getrokken tot iemand die in beweging is. Indien je beweegt, dan zullen de ogen van je gesprekspartner immers instinctief meer op je worden gericht. Dus om de aandacht van een vrouw te trekken en deze vast te kunnen houden, dien je tijdens het praten te bewegen of beweeg eerst en praat dan verder. Je kunt zelfs een halve zin uitspreken, dan even een korte pauze inlassen waarin je een beetje beweegt en wat spanning opbouwt, voordat je je zin afmaakt.

3. Draai je handpalm naar beneden wanneer ze tegen je praat

Zoals ik je al eerder hebt verteld, vindt een vrouw het doorgaans prettig wanneer je haar leidt. Dus op het ogenblik dat ze tegen je praat, dan knik je niet ter goedkeuring, maar draai je alleen je handpalmen naar beneden. Dit gebaar zorgt er immers voor dat jij de autoriteit bent en dat de dame in kwestie harder voor je dient te werken. Vermijd echter in alle gevallen dat je gaat knikken ter goedkeuring, dit is juist minder autoritair.

4. Begin als eerste met praten

Dit is iets wat eigenlijk al snel opvalt bij meisjes en vrouwen: ze willen dat de man het initiatief neemt. Het lijkt erop dat de vrouw erop zit te wachten totdat de man een gespreksonderwerp aansnijdt. Het is dan ook zaak dat jij altijd het voortouw neemt. De vrouw geeft zo immers een signaal af dat ze vrouwelijk wil zijn wanneer ze bij jou in de buurt is. Wanneer jullie dus samen zijn en zij geen gesprek begint, dan is dit iets waar jij mee moet starten.

5. Peil haar interesse en bereidheid

Wanneer een vrouw geïnteresseerd is in de dingen die je zegt of doet tijdens het flirten, dan zal ze achterover leunen in haar stoelen een meer ontspannen houding aan gaan nemen. Deze signalen willen dus zeggen dat ze openstaat om naar je te luisteren en te doen wat je van haar vraagt. Maar als ze juist niet geïnteresseerd is dan zal ze aanstalten maken om op te staan en weg te lopen. Indien dit het geval is, dan kun je beter stoppen met deze aanpak en van gespreksonderwerp veranderen.

6. Neem een zelfverzekerde houding aan

Zodra je dit doet, dan zul je haar voorbereiden op een grote impact en zul je haar aandachtiger naar je laten luisteren. Wanneer je een zelfverzekerde houding aanneemt, dan kun je doorgaans iedereen naar je laten luisteren en hen laten doen wat jij hen opdraagt. Dus haal een keer diep adem, plaats allebei je voeten stevig op de grond, voel hoe je al in- en uitademde de rust in je lichaam brengt en wordt zo meer ontspannen. Zodra je helemaal ontspannen bent, zul je merken dat je stem lager wordt en dat je rustiger gaat praten.

7. Doe een stapje terug als ze boos of ontdaan is

In een heleboel gevallen zullen de openingszinnen die je gebruikt gewoonweg niet het gewenste effect hebben. Het kan zelfs zo zijn dat de vrouw in kwestie boos of ontdaan is door de dingen die je hebt gezegd of gedaan. In dat geval is het goed om een stapje terug te doen en wat gas terug te nemen. Als je dit op een natuurlijke manierweet te doen, dan zal ze zich meer ontspannen gaan voelen en weer tot rust kunnen komen.

8. Straal vertrouwen uit

Stel je voor dat je één van goedkope openingszinnen hebt gebruikt, haar verkeerd in hebt geschat of je lichaamstaal niet opperbest is, dan is het zaak om ervoor te zorgen dat je vertrouwen uit gaat stralen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je handen op je heupen te plaatsen als je bij haar in de buurt staat. Hierbij plant je bovendien je voeten een beetje uiteen waardoor je direct een betere indruk op haar zult maken, vooral als je ook nog op een boeiende manier tegen haar begint te praten.

9. Maak je breed

Zorg ervoor dat je de nodige ruimte in gaat nemen als je in de buurt bent van de vrouw die je graag wilt versieren. Laat je lichaam dus het zware werk doen en maak je zo breed en hoekig mogelijk. Met andere woorden: neem aanzienlijk meer ruimte in dan je lichaam normaal gesproken nodig zou hebben. Hierdoor kan een vrouw zich ook meer op haar gemak gaan voelen en zich meer gaan ontspannen.

10. Stop met blaffen

Praat niet te hard en te snel omdat dit verraadt dat je zenuwachtig bent en dat je je onzeker voelt over jezelf. Bovendien zul je haar op deze manier eveneens nerveus maken. Als lijdraad zou je kunnen aanhouden dat je op halve snelheid dient te praten dan je doorgaans gewend bent. Op deze manier zul je op een meer natuurlijke manier praten als je met een ander in gesprek bent.

Deze tips met betrekking tot je lichaamstaal kun je eigenlijk al direct in praktijk gaan brengen en zo je flirt meer effectief maken. De kans van slagen zal dan eveneens meteen een stuk groter worden.

Feiten over flirten

Flirten moet helemaal in het teken staan van positiviteit. Het goed duidelijk maken van deze positiviteit is dan ook van cruciaal belang. Zo dienen je ogen tijdens het flirten te fonkelen en moet je een jongensachtige grijns laten zien om dit werkelijk tot uitdrukking te laten komen. De vrouw, met wie je aan het flirten bent, moet weten wanneer je haar een beetje plaagt en bovendien beseffen dat je dit doet omdat je haar leuk vindt. Indien dit alles niet het geval is, dan zul je helaas al snel als een griezel of een engerd worden beschouwd.

Je zult dus moeten weten op welke momenten je haar kunt plagen en op welke manier je dat het beste kunt doen. Dat alles kan echter alleen maar gebeuren als je eenmaal wat ervaring hierin hebt en door schade en schande wijs bent geworden. Kortom: je zult dit moeten uitproberen en leren van iedere ervaring.

Je zult tevens moeten leren ontdekken welke dingen juist een positieve uitwerking hebben als je met ene vrouw aan het flirten bent. Dit zijn immers de dingen die haar meer aangetrokken tot je zullen maken, zelfs wanneer je haar op een speelse manier uitdaagt of een beetje plaagt.

Enkele dingen waar ze op zal afknappen

  • We zullen nooit bij elkaar passen. Je bent veel te schattig in mijn ogen. Door dit soort dingen te zeggen heb je haar eigenlijk al direct gediskwalificeerd terwijl je haar toch hebt laten merken dat je haar schattig vindt. De kans is bovendien groot dat ze zal willen weten waarom jullie niet bij elkaar passen. Ze is immers toch schattig? Of ze zal je vragen of je niets anders in haar ziet. Ondanks dit kleine steekje dat je hebt laten vallen kan de flirt nog alle kanten op. Je kunt namelijk nog steeds de band met haar aanhalen of beter gezegd haar afkeer ombuigen en vanaf dit punt verder gaan.
  • Je kunt mijn beschermengel zijn, mijn moeder zei dat een meisje dat gewoonweg moet zijn voor een man. Dit is eveneens een manier om haar eigenwaarde naar beneden te halen, of om haar te laten zien dat je je superieur voelt. Je zou dit eveneens kunnen zeggen tegen een vrouw die beweert dat ze sterk of machtig is. Je moet er echter wel altijd voor zorgen dat je deze zin gebruikt om een vrouw tot je aangetrokken te laten voelen.
  • Je bent dus gewoon één van die meiden. Wanneer je deze zin gebruikt met daarbij de juiste gezichtsuitdrukking, intonatie in je stem en lichaamstaal, dan kun je een vrouw al snel aan je binden. Ze zal immers graag willen weten welke meiden je precies bedoelt. Op dit punt kun je haar enige tijd plagen en haar uitdagen voordat je uiteindelijk kenbaar maakt wat voor meisjes je eigenlijk bedoelt.
  • Daag haar dus uit en wanneer ze bijvoorbeeld tien punten heeft weten te scoren, dan zul je haar zeggen welke meiden je bedoelt. De kans is dan groot dat ze de uitdaging op een positieve en luchtige manier aanneemt. Je zult een erg aangename tijd met haar hebben omdat ze waarschijnlijk precies wil doen wat jij van haar vraagt, gewoonweg omdat ze meer te weten wil komen.
  • Vandaag de dag zijn vrouwen al snel geneigd om zichzelf tot een prinses te verheffen. Je zou dus zoiets kunnen zeggen als: “Ah, een prinses zie ik!”Je moet hierbij een gezichtuitdrukking laten zien die wijst op minachting en schande. Zo zal ze al snel weer met beide benen op de grond staan en zich minder verheven voelen.
  • Wanneer de vrouw die je wilt versieren je geregeld aanraakt, kun je haar zeggen dat je bij elke aanraking een euro in rekening zult brengen. Gewoonweg omdat je het beu bent om gratis diensten te verlenen. Dit zal een hilarische manier zijn om de aantrekkingskracht te vergroten omdat er een zekere spanning in haarnaar boven zal komen en ze je juist steeds meer aan wil gaan raken. Dit wordt genieten voor jou!

Extra krachtig tijdens het flirten

De volgende dingen zijn bedoeld om haar te laten zien wie de leiding of de volledige controle over de situatie heeft. Je kunt dit vooral goed gebruiken als je een bitchy vrouw probeert te versieren. Dit zijn doorgaans de dames die mannen gewoon alleen in hun voordeel willen gebruiken om hen daarna simpelweg te dumpen. Je zult immers eerst alle technieken en mindsets optimaal moeten beheersen die ik met je hebt besproken om effectief te kunnen zijn. Flirten en versieren is namelijk behoorlijk ingewikkeld.

1. Zeg tegen jezelf: date nooit deze vrouw

Je kunt dit met een gezichtsuitdrukking en de juiste handelingen aan haar duidelijk maken. Je doet dit bijvoorbeeld wanneer een vrouw nogal vol van zichzelf is, over zichzelf enorm opschept of iets zegt of doet dat je niet leuk vindt. Wanneer ze iets zegt of doet, wat je niet weet te waarderen dan hoef je dus geen ja te knikken, maar kun je dar prima tegen haar zeggen, mits je de juiste gebaren en uitdrukkingen hierbij laat zien.

Wanneer je echter in het verleden bevriend met haar was of wanneer je een vriendin van haar hebt gehad, dan zal dat echter de situatie omkeren. Ze is immers zojuist door jou afgewezen, zelfs wanneer ze daar je niet eens om verkering heeft gevraagd. Dit zijn krachtige dingen die je tijdens het flirten kunt inzetten. Ze zijn namelijk niet alleen flirterig, maar dienen ook een bepaald doel en zullen je succes opleveren.

2. We kunnen samen lol hebben, maar raak me niet aan

Wanneer een vrouw zegt dat jullie samen welplezier kunnen maken, dan kun je deze zin prima gebruiken (met een minachtende gezichtuitdrukking en lichaamstaal die uitstraalt dat je in ongenade zult vallen zodra ze je aanraakt)dan kun je de dingen nog spannender maken. Waarschijnlijk zal ze dan haar kans grijpen en je aan willen raken. Ze zal het gaan zien als een uitdaging en jij kunt het spel blijven spelen door te proberen bij haar uit de buurt te blijven. Ook zou je juist haar gezicht aan kunnen raken als jullie samen ergens mee bezig zijn.

3. Wanneer je haar aanraakt en bijvoorbeeld zegt dat ze heel mooi is

Dan zal dit direct een geweldige manier zijn om haar van je af te stoten. Zolaat je haar zien dat ze niet te snel ergens op hoeft te hopen en dat je niet eenvoudig te krijgen bent.

4. Als ze bij je komt zitten of weggaat

Dan kun je haar een knipoog geven en tegen haar zeggen dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Dit geheimpje tussen jullie twee zul je aan niemand anders vertellen. Op deze verbazingwekkende manier zul je ervoor zorgen dat de vrouw nog meer in verwarring raakt en dat ze tevens aan je zal blijven denken.

Conclusie

Eigenlijk zou ik zonder problemen door kunnen blijven gaan en dit artikel eindeloos door blijven schrijven. Flirten is namelijk een enorm breed onderwerp. Breed, maar in de regel niet erg moeilijk om te begrijpen. De meest simpele conclusie is dan ook dat je kunt flirten door het voeren van normale gesprekken en je visies en dromen naar buiten te brengen. Maar in alle gevallen dien je ervoor te zorgen dat je er plezier in hebt en dat je de vrouw, die je wilt versieren, laat zien dat je een man met veel klasse bent. Speelsheid is dan ook zeker een belangrijk aspect tijdens het flirten.

Alleen door op een speelse en luchtige manier te flirten zul je tot een vrouw door kunnen dringen. Ze zal dan immers ook begrijpen dat je haar gewoon wat wilt plagen omdat je haar leuk vindt. En, geloof me, wanneer je dit goed doet, dus zoals ik je hierboven aan heb geraden, dan zal ook zij hiervan volop genieten. Dit is immers het belangrijkste doel van het flirten: het creëren van een win-win situatie voor jullie allebei. Ik hoop dan ook dat ik je door middel van dit artikel heb kunnen leren hoe je op de juiste manier kunt flirten en dat je succesvol zult zijn.

Ze Magazine - Lifestyle trends