Een van de meest frustrerende dingen voor vrouwelijke singles, in het bijzonder voor de dames die de leeftijdsgrens van 40 al hebben gepasseerd, is weten waar en hoe ze alleenstaande mannen kunnen ontmoeten. Wanneer je studeert, dan ontmoet je bijvoorbeeld iedere dag mannen, in de klas of op feestjes. Maar zodra je ouder bent en je je leven zich gaat richten op het opvoeden van kinderen of op je carrière, en zeker wanneer je sociale omgeving ook nog eens vooral uit getrouwde vrienden bestaat, dan kan het een flinke uitdaging zijn om plaatsen en gelegenheden te vinden waar je single mannen kunt ontmoeten

De technologie van tegenwoordig heeft het ontmoeten van single mannen echter een stuk simpeler gemaakt. Ondanks dat het soms een raadsel kan zijn, wanneer je een poging doet om erachter te komen waar en hoe je single mannen kunt ontmoeten, is er één ding dat buitengewoon handig kan zijn, namelijk: de alsmaar voortschrijdende technologie. Niet alleen kunnen datingapps je helpen bij het contact leggen met mannen die passen in het plaatje dat jij voor ogen hebt ten aanzien van leeftijd, uiterlijk en carrière, maar je kunt tevens bepaalde doelgroepen vinden op gespecialiseerde datingsites, bijvoorbeeld een date waar je alleen maar mee uit wilt gaan of waarmee je een vriendschappelijke band op wilt bouwen zonder dat daar enige romantiek aan te pas zal komen.

Indien je de wereld van het online daten nog niet eerder in bent gedoken, dan moet je dat echt een keertje proberen. Het mooie is namelijk dat je exact kunt bepalen wie je zoekt. Wanneer je bijvoorbeeld enkel en alleen mannen wilt daten die 6’5 jaar oud zijn, donker haar hebben en als ingenieurwerkzaam zijn, dan kun je daar je zoekparameters op instellen. Het geeft je op zijn minst de mogelijkheid om met mannen te praten en hen berichtjes te sturen, wat uiteraard altijd handig is.

De beste 20 plaatsen en manieren om vrijgezelle mannen te ontmoeten

Een groot aantal vrouwen dat ik ken, zijn een beetje huiverig ten aanzien van het online leren kennen van mannen en zij geven dan ook de voorkeur aan de meer natuurlijke methode: het leggen van persoonlijk contact. Maar toch, wanneer je niet op het goede ogenblik openstaat voor kansen, dan zul je wellicht een fantastische kerel mislopen, terwijl hij recht voor je neus zit.

Nu je dit weet, zal het wellicht nodig zijn dat je uit je comfortzone dient te stappen om jezelf op locaties te krijgen waar je meer kans hebt om vrijgezelle mannen tegen te komen.  Je zult een man bovendien niet ontmoeten wanneer je altijd alleen maar bij je vriendinnen blijft (tenzij je een oogje hebt op de pizzabezorger natuurlijk). Dus ga naar de plaatsen waar single mannen te vinden zijn. Schroom niet om naar nieuwe plaatsen te gaan en nieuwe dingen uit te proberen. Je zult zo op zijn minst je leven verrijken en fantastische ervaringen opdoen.

Hieronder heb ik een aantal plaatsen voor je op een rijtje gezet waar vrijgezelle mannen gemakkelijk tegen het lijf zou kunnen lopen.

1. Uitlaat- en losloopgebieden voor honden

Deze plekken zijn uiteraard alleen een aanrader als je de trotse bezitter bent van een hond. Indien je dus geen trouwe viervoeter hebt, heeft het weinig zijn om naar dit soort locaties te gaan, gewoonweg omdat het een beetje raar zal overkomen, Maar wanneer je wel een hond hebt, waarom zou je deze dan niet laten trainen, terwijl jij de (hopelijk) enkele hondenliefhebbers die er ook aanwezig zijn, kunt gadeslaan?

Deze strategie voor het leren kennen van vrijgezelle mannen is zo eenvoudig omdat honden immers een geweldige reden zijn om een gesprekje aan te knopen. Wie houdt er niet van om mensen die helemaal weg zijn van hun hond? Indien de man in kwestie uiteindelijk getrouwd of bezet blijkt te zijn, is het tenminste niet vreemd dat je een praatje met hem hebt gemaakt.

Laten we zeggen dat je iedere donderdagavond een knappe kerel tegenkomt tijdens het spelen met je hond. Je kunt dan terloops de bal in zijn richting gooien zodat je een smoesje hebt om hem te benaderen. Het gesprek dat volgt zou er ongeveer zo uit kunnen zien:

 • Jij: ” Hallo, welke van deze honden is de jouwe? ‘
 • Hij:  “De herdershond die daar bij de boom staat te wroeten.”
 • Jij:  “Oh wauw, hij is nogal … uitbundig. Mijn naam is trouwens Debby.’
 • Hij:  “Hallo Debby. Ik ben Martin. Wie is dit uiterst schattige wezentje op pootjes? “

En op die manier kun je zomaar een gesprek beginnen. Zorg er echter wel altijd voor dat je de poep van je hond welnetjes opruimt.

Zie ook: handige gespreksonderwerpen voor moest het even stilvallen! 

2. In een wachtrij staan

Heb je je ooit wel eens bedacht over de tijd die een mens in een wachtrij doorbrengt? Gelukkig hoef je niet op zoek te gaan naar een antwoord, want dat heeft iemand anders al voor je gedaan: 10 jaar! Wat een tijdverspilling zou je kunnen zeggen, tenzij je het meeste uit deze tijd weet te halen natuurlijk. Op het moment dat je bijvoorbeeld staat te wachten in een rij staat achter een leuke vent, dan zou je een beetje humor kunnen gebruiken om een ​​praatje aan te knopen:

Jij:  “Hé, waar staan ​​we voor in de rij?” (Glimlach, zodat hij weet dat je een grapje maakt.)

3. In een vliegtuig

Een vliegtuig is een uitstekende plaats om bevriend te raken met zo ongeveer iedereen, en dus ook met alleenstaande mannen. Het is echter niet altijd eenvoudig: de man met wie je praat, woont wellicht niet bij je in de buurt, dus je kunt je tijd verspillen aan een dergelijke kerel die hier alleen maar op vakantie is (kijk bovendien ook even goed rond om er zeker van te zijn dat zijn vrouw en eventuele kinderen niet aan de andere kant van hem zitten). Maar wanneer jullie twee samen zijn, lenen de uren die jullie in het vliegtuig zitten zich prima om elkaar wat beter te leren kennen en wellicht zelfs om een enorme vonk over te laten slaan.

 • Jij:  “Je bent geen gespannen vlieger, toch? Ik ben namelijk niet nerveus, mits de andere passagiers dat ook niet zijn.’
 • Hij:  “Nee, ik reis geregeld met het vliegtuig. Maak je geen zorgen; als je nerveus wordt, houd ik je hand wel vast. ‘
 • 4. De sportschool

Wanneer het erom gaat mannen in een sportschool te leren kennen, dan zou je twee richtingen uit kunnen gaan:

Jakkes, echt niet. Ik ben bezweet en heb een yogabroek aan.

Hm, er zijn hier vast en zeker een paar lekkere kerels aanwezig.

Wanneer je serieus met fitness bezig bent, dan is dit waarschijnlijk één van de plekken waar je het grootste deel van je tijd door zult brengen, dus waarom zou je niet hier dan ook geen vrijgezelle mannen kunnen ontmoeten? Op het moment dat je iedere week een vent dezelfde deadlifts ziet uitvoeren, terwijl je je lichaamsvet met behulp van squats probeert kwijt te raken, dan dien je voor een langzame aanpak te gaan.

 • Week 1:  maak oogcontact en glimlach.
 • Week 2:  loop langs en zeg gedag.
 • Week 3:  bedenek een excuus om een praatje met hem te maken. Wanneer je bijvoorbeeld dezelfde apparatuur gebruikt, dan kun je vragen of hij al klaar is (als hij er goed uitziet). Indien hij apparatuur gebruikt die je nog niet kent, vraag hem dan of hij je kan laten zien hoe dit moet.

Je moet overigens wel in gedachten houden dat: je loopt het risico om afgewezen te worden en dus dat dingen niet goed uit zullen pakken. Wat zal dat voor invloed hebben op je trainingsprogramma? Ga je je dagen of trainingsuren veranderen? Ga je voortaan naar een andere sportschool? Hopelijk krijg je hier niet mee te maken, maar leer hem eerst een poosje kennen voordat je daadwerkelijk in gaat op een uitnodiging voor een date met hem.

5. In het openbaar vervoer

Een andere plaats waar je veel tijd door kunt brengen, is in een bus of een trein, bijvoorbeeld wanneer je naar je werk gaat. Nogmaals, dit is een uitgelezen kans om dezelfde kerel steeds weer opnieuw te zien, en er is dus absoluut gelegenheid om een ​​gesprek aan te knopen. Maar bedenk je ook dat wanneer je geen enkele kans benut, je er later wellicht spijt van gaat krijgen. Het is dus zaak dat je initiatief en lef durft te tonen om dat gesprek ook echt aan te gaan.

6. Kooklessen

Wil je weten hoe je vrijgezelle mannen kunt ontmoeten? Probeer dan eens een kookles te gaan volgen! Kookcursussen voor singles schieten immers over de hele wereld als paddenstoelen uit de grond en ze bieden dan ook een geweldige kans om vrijgezelle mannen te leren kennen die, wanneer ze niet al weten hoe ze moeten koken, er in elk geval moeite voor doen. Omdat kooklessen vaak vragen om wat helpende handen van medecursisten, dien je betrokken te zijn en op die manier ervoor te zorgen dat je fantastische kansen worden geboden om contact te leggen.

Tip: Hoe kan je ontbijten met weinig calorieën?

Vaak zullen de kookinstructeurs bovendien twee personen (als het kan een man en een vrouw) aan elkaar koppelen om samen te werken, wat het nog eenvoudiger kan maken om iemand beter te leren kennen. Je zou je single kookmaatje bijvoorbeeld kunnen vragen om wat tips het snijden van dobbelsteentjes, maar ook om zijn mening de door jouw gemaakte bouillon.

7. Taallessen

Ik zeg altijd dat de beste manier om vrijgezelle mannen te ontmoeten, bestaat uit het niet proberen. Beter onderneem je iets waarin je geïnteresseerd bent en wanneer je iemand ontmoet, dan is dat mooi meegenomen! Een nieuwe taal leren is één dan die geweldige manieren om, naast je brein te trainen (en je voor te bereiden om verblijf in het buitenland) ook een uitgelezen kans om een leuke vent tegen het lijf te lopen. Je weet immers nooit wie er nog meer deze lessen volgen (of de taal aan je onderwijzen). Doorgaans zullende cursisten in tweetallen moeten werken aan opdrachten, dus zorg ervoor dat je naast die leuke vent komt te zitten, zodat je hem als partner krijgt en hem zo aan je kunt binden.

8. Netwerkevenementen

Als je het beu bent om lozers te ontmoeten die één of ander suf baantje hebben, besef dan dat  de plaats waar je een man ontmoet, tevens bepalend kan zijn hoe succesvol hij is. Professionele netwerkevenementen hebben dan ook twee voordelen:

 • Je kunt zo gemakkelijk je professionele netwerk uitbreiden en wellicht krijg je enkele geweldige zakelijke kansen,
 • Je ontmoet er mensen die professioneel op de juiste weg zitten.

In een wetenschappelijk onderzoek hebben onderzoekers gekeken naar twee eigenschappen van mannen: prestige en dominantie. Ondanks dat dominantie in verband kon worden gebracht met korte termijn relaties, werden  prestigieuze mannen juist gelinkt aan succesvolle langdurige verbintenissen. Dus wanneer je op zoek bent naar iets serieus, dan dien je op zoek te gaan naar een man die succesvol is en houdt van de dingen die hij doet voor zijn levensonderhoud.

Zie ook: praatcafés speciaal voor vrijgezellen en singles

Wel wil ik even opmerken dat netwerken lastig kan zijn: ik ken bijvoorbeeld een man die een aantrekkelijke vrouw ontmoette tijdens een zakelijk netwerkevenement. Ze wisselden nummers uit en spraken af om samen een dinner date te hebben. Hij ging er echter van uit dat het iets romantisch zou worden, maar de dame in kwestie was enkel zakelijk. Je moet dus zeker bereid zijn om de nodige tijd met deze man door te brengen op een professioneel niveau en te kijken waar dit naartoe zal leiden. Hierna volgen een paar, dat je kunnen helpen bij het bepalen of een man geïnteresseerd is zonder dat je jezelf voor gek zet:

 • “Het klinkt alsof je je een slag in de rondte werkt! Welke invloed heeft dat op je privé-leven?”  (Dit geeft hem de mogelijkheid om een ​​vrouw of een vriendin te noemen als hij die één heeft.)
 • “Wauw, als ik een vriend had die net zoveel uren werkte als jij, dan zou ik daar zeker moeite mee hebben!” (Ook nu weer kan een eventuele vrouw of vriendin ter sprake worden gebracht).
 • ‘Dus wat doe je als je niemand achter de vodden aanzit of alles in goede banen leidt op je werk?’

9. Bars en restaurants

Socializen aan een bar is een uitstekende manier om vrijgezelle mannen te ontmoeten. Je moet echter wel weten dat deze tip over  het ontmoeten van single mannen wel een beetje onafhankelijkheid van je zal vragen, omdat deze het beste werkt wanneer je alleen bent in een bar of een restaurant (ondanks dat het even goed kan werken wanneer je je door twee vriendinnen laat flankeren). Je beste strategie is echter om in je eentje aan de bar te gaan zitten. Ik weet; een groot aantal dames voelt zich daar minder op hun gemak, maar je kunt beginnen met het maken van een praatje met de barman of even een boek te lezen wanneer je je niet erg zeker voelt. Probeer gewoon even te vergeten dat er mensen om je heen zijn.

Je moet overigens wel altijd bereid zijn om een ​​gesprek aan te gaan, bijvoorbeeld door:

 • Vraag om je even het zoutvaatje aan te reiken.
 • Vraag hoe een drankje smaakt dat een man juist besteld heeft.
 • Maak een opmerking of een grapje over wat er op de televisie uit worden gezonden.

Op het moment dat je een liefhebber van sport bent, dan kun je tijdens een grote wedstrijd naar een sportcafé gaan. Sport is immers is een geweldige ijsbreker. Zelfs wanneer je naar het andere team aan het loeien bent, kun je nog steeds de man waar je in geïnteresseerd bent uitdagen.

10. Op het strand of in het zwembad

Wanneer het weer dat toelaat en je van plan bent de buitenlucht op de te zoeken en daarvoor het water opzoekt, dan kun je prima van deze gelegenheid gebruik maken, want wellicht ontmoet je je ware Jacob wel. Een strand, een zwembad of ander water is namelijk een leuke, ongedwongen plaats om je te bevinden, dus verander je aanpak zeker niet.

“Hallo. Ik denk dat je rug gaat verbranden. Wil je dat ik wat zonnebrandcrème erop smeer? ‘

“Neem me niet kwalijk, maar ik kan niet bij die plek op mijn rug. Zou je er wat zonnebrandcrème op willen doen? ‘

11. Vakanties en toeristische trekpleisters

“Sorry, maar zou je het erg vinden om mij een foto te nemen?” Deze openingszin is overigens meer geschikt voor een korte termijn affaire, of wanneer je het niet erg vindt om een ​​langeafstandsrelatie te hebben, omdat een man die je doorgaans op vakantie ontmoet hoogstwaarschijnlijk geen local zal zijn.

Het pluspunt is echter wel dat je veelplezier kunt beleven om de toeristische kant van je woonplaats eens te verkennen. Een heleboel mensen doen immers niet wat toeristen in hun woonplaats doen, dus wellicht vind je wel iets waarvan je nog niet wist dat het bestond, gewoon bij je in de buurt.

Aan de andere kant, wanneer je al talloze keren in het plaatselijke pretpark bent geweest, dan kun je die gelegenheid ook gebruiken om als een soort ​​gids op te treden voor een man die je er hebt leren kennen. Wanneer je aan het daten bent, dan zijn er immers altijd mannen die, zodra ze een stad bezoeken, lokale vrouwen willen ontmoeten om hen deze plaats te laten zien. Ze kunnen, al dan niet, op zoek zijn naar een relatie. Bepaalde mannen houden echter gewoon van lokale sfeer en het maken van nieuwe vrienden. En op het moment dat het toch klikt, dan kun je hem altijd om de gunst vragen om jou zijn stad te laten zien als je deze een keertje gaat bezoeken.

12. Feesten

Je hebt het gevoel dat je de groep vrijgezelle en beschikbare mannen binnen je sociale kring allemaal al opzijn gebruikt, toch weet je maar nooit. Feesten zijn om die reden dan ook een fantastische gelegenheid om vrienden van vrienden of vriendinnen te ontmoeten. Omdat iedereen wil socializen en plezier wil maken, is er geen enkele druk voor jullie om een stelletje te gaan vormen, maar wanneer dat toch gebeurt, dan kun je altijd een goed beeld krijgen van vriendinnen hoe deze kerel werkelijk is (omdat ze al eens wat met hem hebben gehad).

Indien je te verlegen bent om jezelf voor te stellen, dan kun je bovendien altijd een gemeenschappelijke vriend of vriendin vragen om dit te doen. Als je een beetje verlegen bent, neem dan deel aan een gesprek dat hij met andere feestgangers voert. Wanneer je echter totaal niet verlegen bent, dan kun je natuurlijk gewoon op hem afstappen en jezelf aan hem voorstellen. Zo zet je dus gewoon je sexy zelfvertrouwen aan het werk.

13. Actieve evenementen

Actief bezig zijn, terwijl je een geweldige vent leert kennen. Op het moment dat je ervan houdt om een vijf kilometerloop te voltooien, dan is dat een uitstekende manier om vrijgezelle mannen te ontmoeten. Modderruns, hindernisbanen en andere actieve evenementen trekken immers altijd mannen aan, dus wanneer je lichamelijk fit genoeg bent en bij dat soort activiteiten graag bezig wilt zijn, waarom meld je je dan niet gewoon een keertje aan? Actieve mannen worden namelijk eerder aangetrokken door eveneens actieve vrouwen en je weet al van tevoren dat jullie een aantal dingen gemeen zullen hebben.

Zie ook: leuke locaties in Brugge om als koppel naartoe te gaan!

Bovendien moet je niet bang zijn om een ​​beetje gezonde concurrentie aan te gaan. Net voordat de race of het evenement van start gaat, kijk je naar de man (die je op het oog hebt) en zeg je zoiets als:  “Denk je dat je me kunt verslaan? Veel succes ermee! ” Dan ga je er als een haas vandoor, hem achterlatend in je stof.

14. Kroegentocht

Ik zal de laatste zijn die niet toe wil geven dat dronken zijn niet de meest ideale situatie is om een ​​man te ontmoeten, maar ik ken nog altijd aardig wat mensen die een stelletje zijn geworden na een ontmoeting tijdens een kroegentocht. De sleutel is dan ook om samen met een vriendin te gaan en je persoonlijke limiet in te stellen voor het drinken. Deze limiet kent je vriendin uiteraard ook, en hoe dronken je ook bent, ze zal je niet met een vreemde man mee laten. Op die manier weet je zeker dat alles veilig zal verlopen en zorgt er tevens voor dat hij je ook een keertje nuchter wil ontmoeten om je echt beter te leren kennen.

In veel plaatsen worden kroegentochten georganiseerd, dus is het verstandig om wat online speurwerk te doen om te zien of er binnenkort een dergelijk evenement van start gaat bij jou in de buurt.

Op het ogenblik dat je iemand al aan het begin van een dergelijk evenement tegenkomt, onthoud je dan zoveel mogelijk van het drinken zodat je je verstand kunt blijven gebruiken. En nog een andere veiligheidstip: wanneer de man in kwestie je een drankje aanbiedt, ga dan met hem mee naar de bar, zodat je kunt zien dat het wordt gemaakt. Dit zorgt er immers voor dat hij niets “ongewenst” in dat drankje kan doen. In de meeste gevallen zal dat waarschijnlijk niet gebeuren, maar zoals ze zeggen: beter voorkomen dan genezen.

15. Festivals

In ons land lijkt het er haast wel op alsof er elk weekend (vooral in het voorjaar en de zomer) wel één of ander festival wordt gehouden. Denk maar eens aan de talloze:

 • Muziekfestivals.
 • Foodfestivals
 • Bierfeesten.
 • Ambachtelijke markten.

Niet alleen zijn dit soort evenementen heel erg leuk, maar ook kun je er een heleboel leuke mensen ontmoeten. Ik houd in het bijzonder van de eet- en drinkfestivals omdat er iets is om mee rond te lopen en dat werkt voor het gros van de mensen gewoon ontwapend en het zorgt er tevens voor dat je gemakkelijk een ​​gesprek aan kunt knopen.

“Ooh. Dat ziet er lekker uit. Waar heb je dat gehaald?”

“Met de hoeveelste proeverij ben je bezig? Wie had ooit gedacht dat iemand zo veel kleine hoeveelheden bier kon drinken.’

16. Sportclubs en -verenigingen

Ongeacht of je nu van zeilen, tennis of bergbeklimmen houdt, er is waarschijnlijk altijd wel een club in je buurt te vinden. Je blijft op deze manier bovendien niet alleen fit, maar je maakt ook nieuwe vrienden en wellicht kun je zelfs langs deze weg vrijgezelle mannen ontmoeten. Zelfs wanneer je tijdens één van de trainingen niemand ontmoet die interessant voor je is, kan dat later nog steeds gebeuren doordat je zo ook een nieuw netwerk van vrienden op kunt bouwen. Een gedeelde passie hebben voor een bepaalde sport is overigens een uitstekende basis om een relatie op te enten.

17. Geloofsgemeenschap

Wie had ooit gedacht dat de kerk, of een ander gebedshuis, een plek zou zijn om iemand te ontmoeten? Wanneer je een kerkbezoeker (of anders gelovige) bent, dan mag je echter nooit de kracht van de geest onderschatten. Het is wellicht zelfs een ideale plaats om iemand te leren kennen. Het geweldige aan het ontmoeten van een man in de kerk, de moskee of andere gebedsruimte, is dat je weet dat je waarden en normen hebt die met elkaar overeenstemmen. Dat is één van de meest belangrijke bouwstenen voor een lange en gelukkige relatie (en zelfs voor een huwelijk), dus een ontmoeting met een man binnen je geloofsgemeenschap is een prima begin.

Indien je te verlegen bent om jezelf voor te stellen, dan kun je de pastor, priester, imam, dominee of rabbijn vragen om dit te doen. En op het moment dat je geen specifieke geloofsgemeenschap hebt waartoe je behoort, dan kun je op zoek gaan naar gebiedsruimtes die geschikt zijn voor mensen van jouw leeftijd. Sommige geloofsgemeenschappen organiseren zelfs diensten voor singles.

18. Bruiloften

Waar draait het om bij bruiloften: juist om het samenbrengen van vrijgezellen. Wellicht is het zien van een ​​gelukkig koppelvoor jou ook een reden om hetzelfde voor jezelf te wensen, maar zodra het gaat om het ontmoeten van single mannen, dan mag je de bruiloft absoluut niet over vergeten.

Ongeacht of je nu een genodigde op het huwelijksfeest bent of alleen maar te gast op de receptie, zorg er altijd voor dat je er op je best uitziet. Wanneer je dichtbij de bruid of bruidegom staat, dan kun je wellicht zelfs wat speurwerk verrichten om erachter te komen welke single mannen er aanwezig zijn (en welke je beter uit de weg kunt gaan). Haal het meeste uit het feest door met zoveel mogelijk mensen een praatje te gaan maken, te dansen en plezier te maken.

19. Boekenwinkels en bibliotheken

 

Mannen vallen al snel voor vrouwen die houden van lezen, en omgekeerd geldt hetzelfde. Boekhandels en bibliotheken zijn dan wellicht een uitstervend fenomeen, maar ze zijn nog altijd een enorme geschikte plaats om op een succesvolle manier vrijgezelle mannen te ontmoeten. Nogmaals, iemand leren kennen op een plek waar je dol op bent, betekent dat jullie samen iets gemeen hebben (boeken!). Dus ga naar je favoriete bibliotheek, bestel een kop koffie en nestel je op een bank, maar laat wat ruimte open voor iedereen die naast je wil komen zitten!

20. Gemengde sportwedstrijden

 

Gemengde sportwedstrijden boeken is nog een sportieve manier om mannen te ontmoeten. Je kunt hierbij onder andere denken aan: voetbal, volleybal en trefbal. Eigenlijk kun je voor alle sporten gaan die zowel door mannen en vrouwen in een team kunnen worden beoefend. Samen spelen met een man tot wie je je aangetrokken voelt, geeft je immers de kans om te beoordelen in welke mate hij een teamspeler is, en tevens op welke manier hij omgaat met zijn teamgenoten. Op het moment dat het team samen wat gaat eten na de wedstrijd, neem hem dan even apart voor een één op één gesprek.

Conclusie

De meeste vrouwen kunnen bij het leren kennen van vrijgezelle mannen wel wat extra hulp en de nodige handige tips gebruiken. Om die reden wil ik dit artikel dan ook afsluiten met het geven van een paar tips waar je je kans om single mannen te leren kennen zo groot mogelijk kunt maken.

Je moet bereid zijn om nieuwe dingen uit te proberen. Door immers uit je comfortzone te komen, leer je eerder nieuwe mensen kennen en dat is geweldig. Maar in geen geval dien je dit te gaan forceren: wanneer je werkelijk een enorme hekel hebt aan sporten, dan hoef je niet ergens in een sportcafé neer te ploffen in de hoop dat deze werkwijze succesvol zal zijn. De eerste man die je ontmoet, zal immers direct doorhebben dat je geen idee hebt waar voetbal om draait en hij zal zich afvragen waarom je eigenlijk op deze plek bent aanbelandt.

Houd er tevens rekening mee met wie er in je buurt allemaal rondlopen. Ondanks het feit dat het vaak gemakkelijk is om meegezogen te worden in het spel dat je speelt, zal het je wellicht niet altijd opvallen dat iemand je in de gaten houdt.

De laatste tip die ik je mee wil geven is: geniet van alle dingen die je doet en ga voor het plezier. Ondanks dat je meer kansen zou moeten krijgen om te leren hoe je vrijgezelle mannen kunt leren kennen, dien je eveneens dingen te gaan doen waar je echt van zult genieten.

 

Ze Magazine - Lifestyle trends