Door het lezen van dit artikel sta je op het punt om te weten te komen hoe je een vriendin kunt krijgen door voor haar de meest voor de hand liggende keuze te worden. Met andere woorden: je kunt ervoor zorgen dat de vrouw of het meisje dat je zo enorm leuk vindt jou zal verkiezen boven alle andere mannen en jongens die achter haar aan lopen. We gaan je geen onzin vertellen of beloftes doen die niet waargemaakt kunnen worden. We geven je alleen 20 bewezen tips die je direct kunt gaan gebruiken om de dame die je leuk vindt aan te trekken en haar tot je vriendin te maken.

Dus op het moment dat je het beu bent om nog langer single te zijn en voortaan samen met een leuke vriendin wakker wilt worden, dan hoef je alleen maar door te lezen en je voordeel te doen met de tips die we je geven.

Zie ook: is ze wel verliefd op mij? 

Hoe krijg je een vriendin: vrouwen en meisjes ontmoeten

1. Stop met het wanhopig proberen om een vriendin te krijgen

De eerste stap wanneer je graag een vriendin wilt krijgen, is stoppen met dit wanhopig te proberen. Ga in plaats daarvan bij ieder nieuw contact dat je legt met een vrouw ervan uit dat je er niets voor terug krijgt. Je zult versteld staan ​​hoe deze houding ervoor kan zorgen dat er hordes meisjes en vrouwen achter je aan gaan lopen.

Je moet je namelijk goed beseffen dar de meeste mannen en jongens er werkelijk alles aan zullen doen om een dame te behagen tijdens hun zoektocht naar een vriendin, maar een jongen of die zich niet uitslooft om een meisje of vrouw te imponeren, zal direct in het oog springen. De meeste vrouwen en meisjes zijn immers op zoek naar een uitdaging, dus op het ogenblik dat een kerel op hun pad komt die niet bang is om zijn gedachten te uiten en die het niet altijd eens durft te zijn met hen, laat zien dat hij een man is die het zeker waard is om een gesprek mee aan te gaan.

2. Laat haar je opmerken

Draag kleding en sieraden die vrouwen aan zullen trekken en die een reden zijn om een gesprek met je te beginnen. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een lederen jas, stoere horloges of sieraden en uiteraard een schitterend maatpak. Je zou zelfs zover kunnen gaan dat je die tatoeage neemt waar je al jaren over hebt lopen piekeren. Eigenlijk kun je alles doen om jezelf op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Dit zal namelijk wonderen verrichten bij het aantrekken van een heel nieuwe stroom van vrouwelijke aandacht. Indien je al een speciale dame in gedachten hebt, dan kun je je kledingstijl uiteraard een beetje aanpassen aan haar smaak om zo extra indruk te maken. Hierbij moet je je wel bedenken dat je niet te ver buiten je comfort zone terechtkomt, want dan zul je je niet prettig voelen in de gekozen kleding en juist onzeker overkomen.

3. Bereid je voor om haar te benaderen

Voordat een leuke vrouw gaat benaderen, zul je je dienen los te maken van allerlei smoesjes en excuses die je hierbij in de weg kunnen staan. Zo zou je er bijvoorbeeld van uit kunnen gaan dat de dame in kwestie niet in jou geïnteresseerd zal zijn op het moment dat je nog nooit eerder een vriendin hebt gehad.

Dit soort beperkende overtuigingen zullen je echter niet ver laten komen. Je moet dus eerst van hen af zien te komen door een negatief excuus om te zetten in iets positiefs. Bijvoorbeeld wanneer je ervan overtuigd bent dat het geen zin heeft om met deze vrouw te praten, omdat ze niet in je geïnteresseerd zal zijn, dan kun je deze overtuiging ombuigen naar: “Ik moet echt even met haar gaan praten, ze ziet er namelijk erg verveeld uit” Indien je denkt dat een vrouw niet binnen je bereik ligt, dan zou je je af kunnen vragen of ze cool genoeg zal zijn om mee om te gaan. Deze aanpak zal je helpen om vrouwen en meisjes die je leuk vindt met positiviteit te benaderen en je zult uiteraard in een bijzonder aantrekkelijke kerel veranderen om mee samen te zijn.

4. Benader haar vol zelfvertrouwen

Nu je dut allemaal weet, is het tijd om haar te gaan benaderen. Hierbij ga je als volgt te werk: glimlach, ontspan je lichaam en benader de vrouw of het meisje op een manier die niet confronterend is, dus ongeveer zoals je zou doen als je in een supermarkt een medewerker zou vragen waar je de suiker kunt vinden. Wanneer je met haar in gesprek gaat. Dan moet je er verder voor zorgen dat je stem niet te hoog en vervelend klinkt. Niemand zal immers met een wanhopig overkomend persoon een gesprek willen voeren. Begin je zin bovendien nooit met de woorden:

“Neem me niet kwalijk” of iets van soortgelijke strekking. In plaats daarvan kun je beter gaan voor een neutraal klinkende of lage stem. Ook dien je tijdens het voeren van het gesprek voortdurend te blijven glimlachen en een beetje achterover te leunen zodat je niet direct in haar private space gaat zitten. Houd echter wel steeds oogcontact en vertel haar waarom je haar gewoon even gedag moest komen zeggen, bijvoorbeeld door haar een welgemeend compliment te geven.

5. Geef haar een oprecht compliment

Je vertelt haar dus exact waarom je haar hebt benaderd en dat doe je door zo specifiek mogelijk te zijn. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat haar lieve lach je direct opviel toen je haar voor de eerste keer opmerkte. Indien je de dame in kwestie al wat vaker hebt gezien, dan zou je haar wellicht kunnen complimenteren met haar haren die vandaag wel heel erg leuk zitten.

6. Plaag haar een beetje

Plagen is de meest eenvoudige manier om een zekere seksuele spanning te creëren tussen jou en de vrouw die je leuk vindt. Je zou een dame bijvoorbeeld een beetje kunnen plagen door een vrouw, die juist heeft gezegd erg van katten te houden, te vragen hoeveel van deze aanhankelijke pluizenballen ze heeft. Nadat ze je heeft geantwoord kun je plagend zeggen dat dit aantal precies genoeg is om nog samen leuke dingen te gaan doen. Het zal slechts even duren voordat ze doorheeft dat je haar alleen maar plaagt (en haar dus niet beledigt) en ze zal hierdoor zich enorm opgelucht voelen en gaan lachen.

Indien je een vrouw vaker plaagt en haar een kleine spanning bezorgt om het gesprek luchtig te houden, dan zal ze zich steeds meer tot je aangetrokken voelen, want zodra je een onverschrokken dame plaagt, dan zal ze direct doorhebben dat je meer wil en dat je niet bang bent om een ​​confrontatie aan te gaan. Ze zal je daardoor gaan zien als eerlijk persoon en dus als een beschermer, in plaats van bijvoorbeeld een oplichter.

7. Richt je aandacht volledig op haar tijdens het gesprek

Dit betekent dat je oprecht naar haar luistert en haar het belangrijkste onderwerp van je gesprek maakt. Je zult dan niet alleen talloze mogelijkheden krijgen om haar te plagen en je zult tevens voldoende gespreksonderwerpen aangereikt krijgen. Het is dan ook zeker geen geheim dat een vrouw,wanneer een man naar haar luistert, zich tot hem aangetrokken voelt. Dus geef haar waar ze naar op zoek is, namelijk: jouw luisterend oor. Zodra mogelijkheden aanreiken waar je haar mee kunt plagen. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: “Waarom heb je voor deze tafel gekozen?

Nee, je hebt deze waarschijnlijk gekozen omdat je mij hier zag zitten!”of “Waarom ben je naar het park gegaan? Oh, ik dacht dat je naar iets te eten zocht in de vuilnisbakken!” Maar ook: “Waarom heb je een hekel aan honden? Je moet dus wel een kattenvrouwtje zijn met misschien wel twaalf katten”. Aan het einde van jullie gesprek zal ze weggaan en denken “die kerel was zo enorm leuk” terwijl er eigenlijk alleen maar over haar is gepraat. Je moet echter wel onthouden dat je haar niet moet laten gaan voordat je haar nummer in handen hebt gekregen.

8. Vraag haar nummer

Op het moment dat je voelt dat jullie gesprek zijn hoogtepunt nadert, dan dien je je te excuseren en haar nummer te vragen voordat je daadwerkelijk weggaat. Zelfs wanneer je in een bar bent en ze nergens heen gaat, is het altijd verstandig om even bij haar vandaan te lopen en je bijvoorbeeld weer bij je vrienden te voegen.

Zo krijgt ze wat ruimte en kan ze ook met haar vrienden even wat tijd doorbrengen om hen uiteraard alles over jou te vertellen. De kans is groot dat ze je later weer op zal zoeken en dat je verder kunt gaan met het gesprek. Dit wordt ook wel het push-pull-effect genoemd. Het is altijd van groot belang om je even een ​​beetje terug te trekken wanneer je een hieuw contact aan bent gegaan, zodat ze zich geen zorgen hoeft te maken dat je voor altijd aan haar blijft plakken. Om haar nummer in handen te krijgen, kun je haar gewoon je eigen telefoon geven en zeggen dat je haar later nog ene berichtje wilt sturen.

Hoe krijg je een vriendin: samen op date gaan

9. Vraag haar mee op date

Probeer niet alles in één keer voor elkaar te krijgen. Je dient immers haar nieuwsgierigheid en opwinding geleidelijk op te bouwen en pas wanneer ze zich bij je op haar gemak voelt, kun je haar mee uit vragen. Een simpele manier om het gesprek op een natuurlijke wijze in de richting van een afspraakje te dirigeren, is om eerst het idee van een date te opperen. Wellicht heb je de dame in kwestie in een koffiebar ontmoet en is ze verslaafd aan deze drank, dan zou je een nieuwe hippe horecagelegenheid kunnen noemen dat pas in de stad is geopend. Vervolgens breng je deze twee dingen samen en stel je haar voor om samen eens die nieuwe koffiebar te gaan uitproberen.

Je kunt dit voorstel natuurlijk doen als je haar in persoon ziet, maar ook door haar een leuk berichtje te sturen.

10. Waar ga je naartoe op jullie eerste date

Kies een ontspannen, informele locatie met activiteiten waar je lichamelijk intiem kunt zijn. Beter is het dus om geen diner date te organiseren als eerste afspraakje. Dergelijke dates zijn immers erg ongemakkelijk, vaak behoorlijk duur en veel te formeel. Indien de dame in kwestie echter op een diner aandringt, dan dien je ervoor te zorgen dat je ofwel de rekening deelt of dat je zegt: “Ik betaal het eten en je de drankjes erna zijn voor jou rekening.” Wanneer ze veel op heeft met gelijke rechten, dan zal ze dit niet kunnen weigeren. Maar welke locatie is wel geschikt voor een eerste date?

Dierentuinen zijn prima omdat je nooit een gebrek zult hebben aan gespreksonderwerpen en dingen om samen te doen. Ze zal je vastpakken zodra ze een schattig, of juist eng, dier ziet. Na het zien van tientallen dieren zal het dus aanvoelen alsof jullie samen heel de wereld over hebben gereisd. Andere geschikte locaties voor intimiteit zijn bars in het algemeen, speelhallen en bowlingcentra. Samen naar de cinema is echter meer geschikt voor een tweede afspraakje, maar zeker niet voor een eerste date. Je kunt daar immers niet goed met elkaar praten en daarnaast is het vaak buitengewoon ongemakkelijk omdat er niet echt iets gebeurt waardoor jullie nader tot elkaar kunnen komen.

11. Start de date met haar een compliment te maken

Vrouwen kunnen uren in de weer zijn met het uitkiezen van de meest geschikte jurk, het aanbrengen van make-up en het doen van hun haar als ze op het punt staan om naar een eerste date te gaan. Ze heeft dit allemaal omindruk op je te maken en je waardering in de wacht te slepen. Je mag dus absoluut niet achterwege laten haar je je waardering te tonen door haar een welgemeend compliment te geven. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: “Wauw, je ziet er fantastisch uit”.

13. Heb hoge verwachtingen

Op het moment dat je hoge verwachtingen van iemand hebt, dan zulk je met hem of haar ook gaan communiceren op een hoger niveau. Dit is bovendien bijzonder aantrekkelijk voor vrouwen omdat dit laat zien dat je respect hebt voor jezelf en dat je van jezelf houdt. Je bent zelfverzekerd en vastbesloten om te krijgen wat je wilt. Een fantastische manier om deze aantrekkelijke eigenschap te laten zien, is door haar te bellen wanneer ze te laat is voor jullie afspraakje. Ze zal je er meer door gaan waarderen en respecteren. Bovendien zal ze eraan denken dat ze dit nooit meer moet doen.

Ze zal haar late aankomst wellicht wel goedmaken met een kus op een later tijdstip. Hoge verwachtingen hebben betekent eveneens dat je een heuse gentleman moet zijn die weet hoe hij een vrouw als een dame moet behandelen en respectvol voor anderen kan zijn. Help haar bijvoorbeeld als ze wil gaan zitten, houd deuren voor haar openen en doe dat allemaal op een hoffelijke manier zonder te overdrijven. Het devies is dan ook: om respect te krijgen, dien je dit ook te geven om het terug te verdienen.

14. Vermijd bepaalde gespreksonderwerpen tijdens een date

Er zijn een aantal gespreksonderwerpen dat je koste wat het kost opeen eerste afspraakje dient te vermijden. De voornaamste reden waarom je dat moet doen is omdat deze onderwerpen de sfeer direct kunnen bederven, discussies op gang kunnen brengen en eventuele chemie tussen jullie in de weg kan staan. Beter laat je de volgende onderwerpen dan ook niet ter sprake komen op een date:

 • Je exen of dames die door je vingers zijn geglipt. Je kunt zo niet alleen wanhopig overkomen, maar ook uitstralen dat je een negatieve kijk hebt op meisjes en vrouwen.
 • Opscheppen over je rijkdom of vermogen. Dit is immers informatie waar enkel en alleen gold diggers in geïnteresseerd zijn. Vrouwen met klasse zullen dit echter eerder zien als een oppervlakkige manier om jezelf te bewijzen en zo iemand tot je aangetrokken te laten voelen.
 • Klagen over je werk. Praten over werk is meestal al saai en wanneer dit ook nog op een negatieve manier gebeurt, dan wordt dit alleen maar vervelender voor je gesprekspartner om naar te luisteren.
 • Religie en geloofskwesties. Vermijd dit soort onderwerpen, behalve wanneer je de ambitie hebt om een ​​celibataire monnik te worden.
 • Bewaar dit onderwerp beter een gesprek dat je hebt met een medewerker van je bank. In plaats van over geld te praten, kun je beter de doelen belichten die je nastreeft in het leven.
 • Politiek en aanverwante verhitte onderwerpen leiden doorgaans ook tot verhitte discussies en debatten. Je moet je dus afvragen of je op je eerste date wilt gaan debatteren of liever plezier wilt maken.
 • Negatieve en tocische relaties. Ook nu weer geldt dat je op een date niet met allerlei dramatische dingen voor de dag moet komen. Gesprekken over toxische relaties laat je dan ook beter achterwege.

Tijdens een eerste date gaat het immers niet over het ondertekenen van contracten en het sluiten van de toekomstige afspraken binnen je relatie. Het gaat echter wel over het leven op dit ogenblik, dus vragen die haar in een ongemakkelijke situatie kunnen brengen zoals “waar ben je naar op zoek?”voor een later moment.

15. Versier haar door gewoon jezelf te zijn

Je zult het misschien nog niet helemaal beseffen, maar de reden dat je nog steeds op zoek bent naar een vriendin, is dat je jezelf niet bent wanneer er een leuke vrouw in de buurt is. Er zijn hierboven al talloze dingen besproken die een vrouw af kunnen stoten en één van de grootste eye openers die je waarschijnlijk tegen bent gekomen tijdens het lezen van dit artikel, is dat je altijd hebt geprobeerd om een meisje of vrouw te behagen als het gaat om je leuk te vinden. Je bent dus de confrontatie uit de weg gegaan, je hebt haar niet geplaagd en je hebt je nooit op je gemak gevoel om je echte brandende seksuele verlangen uit te drukken tegenover de vrouwen tot wie je je aangetrokken voelt. Nu je dit dus eindelijk snapt, zullen er deuren voor je open gaan, zal water in wijn gaan veranderen en loop je over het water zo de hemelpoorten binnen en kun je gaan genieten in het land van melk en honing.

16. Flirt op een fysieke manier met haar

Zodra je je geen zorgen meer maakt over de uitkomst van een contact met elke willekeurige vrouw, dan pas kun je je echt ontspannen en plezier hebben. Maar ook zal vanaf dat moment zal fysiek flirten vanzelf gaan. Eerder heb ik je het advies gegeven om een date locatie te kiezen die mogelijkheden bood voor het hebben van lichamelijk contact. Indien je je echter zorgen maakt over de reactie van een meisje op het ogenblik dat je haar aanraakt, dan kun je eerst deze kleine stapjes in die richting zetten:

 • Veeg iets uit haar haren, maar streel tegelijkertijd doelbewust haar nek met de rug van je hand,
 • Wanneer je naast haar zit, dan kun je je hand naast haar dichtstbijzijnde been leggen en terloops met je pink de buitenkant van haar dij aanraken,
 • Geef jaar een high five en verstrengel daarbij jullie vingers voor een fractie van een seconde omhaar vervolgens weer los te laten.
 • Raak haar aan op haar arm of duw haar lichtjes van je af op het ogenblik dat ze je plaagt.

Indien ze positief reageert, dan kun je de tijd dat je haar aanraakt steeds een beetje langer maken. Wanneer haar reactie echter negatief is, dan trek je beter je hand weg en probeer je het later nog een keertje. Je weet echter dat ze vertrouwd raakt met lichamelijk contact zodra ze dit ook bij jou gaat doen, zoals je arm aanraken, je hand vastpakken of je speels een duwtje geven. Dit zijn allemaal duidelijke signalen dat ze zich niet alleen op haar gemak voelt bij je, maar ook dat ze tot je aangetrokken wordt. Wanneer je er zeker van bent dat ze terug flirt, dan is het tijd geworden om ter zake te komen en alle seksuele spanning de vrije loop te laten door haar te kussen.

Hoe krijg je een vriendin: ter zake komen

17. Zet de eerste stap en kus haar

De meeste meisjes en vrouwen willen erg begeerd worden, zonder enige rationele overweging, dus zodra je signalen op gaat merken waarin ze je laat blijken dat ze je wel ziet zitten, dan is het jouw taak om de eerste stap te zetten en haar te kussen. Met de volgende tekens en signalen zou je er eveneens achter kunnen komen dat ze je niet af zal wijzen op jet moment dat je deze stap zet:

 • Ze speelt met haar haren als ze tegen je praat,
 • Ze blijft naar je mond en lippen kijken,
 • Ze lacht om al je grappen (zelfs wanneer deze niet leuk zijn),
 • Ze leunt dicht naar je toe als je praat, in plaats van dat jij naar voren hoeft te leunen.

Geloof me, dit zijn allemaal signalen dat ze wil dat je haar kust. Maar zodra je deze stapzet, dan moet je deze zeker niet forceren, laat het dus gewoon gebeuren tijdens een korte stilte tijdens een gesprek en jullie elkaar in de ogen kijken. De manier om erachter te komen wanneer het juiste moment is aangebroken, is wanneer jullie allebei glimlachen, jullie dicht bij elkaar zitten (wellicht elkaar zelfs al aanraken) en haar ogen snel naar beneden schieten om van je ogen naar je mond en lippen te kunnen kijken.

Zelfs wanneer ze je de eerste keer afwijst, zal ze je respecteren omdat je het lef hebt om deze poging te wagen. Waarschijnlijk zal ze je volgende poging wel aanvaarden omdat ze dan weet dat je het echt meent. Op dit punt heven een heleboel mannen en jongens het echter op. Dit is echter een fout die een klassiek groentje maakt omdat de dame in kwestie je waarschijnlijk wel wilde kussen maar je niet voor het juiste moment hebt gekozen en ze er niet op was voorbereid, ze erdoor werd verrast of ze zich ongemakkelijk voelde bij kussen in het openbaar. Hoe het ook, hoe beter je de situatie weet in te schatten, hoe vaker je een poging kunt wagen.

18. Probeer een andere date vast te leggen

Aan het einde van de eerste date kun je haar een kus op de wang geven en zeggen: “vanavond was erg leuk, we moeten dit zeker ooit nog eens doen”. Je kunt haar min of meer verslaafd aan je laten worden door haar zich af te laten vragen wat je met dat woordje  “ooit” precies bedoelt. Vrouwen zijn net zoals de meeste mannen dol op een uitdaging, dus zorg dat er niet teveel afstand ontstaat, zeker in de eerste stadia van het daten, anders zal de spanning van het veroveren wegebben en zal de dame in kwestie snel haar interesse in je verliezen.

19. Houd contact met haar tussen de verschillende afspraakjes

Zorg ervoor dat ze verslaafd aan je blijft tussen de verschillende dates door niet altijd maar beschikbaar te zijn, zodat ze zich af zal vragen wat je aan het doen bent en met de toekomst begint te flirten. Zodra je namelijk te beschikbaar bent en direct een berichtje terugstuurt als je van haar iets hebt ontvangen, dan zou je haar kunnen laten denken dat je niets anders te doen hebt in je leven. Ondanks dat ze dan een beetje boos op je is, of tenminste doet alsof, wil ze heimelijk toch niet dat jij haar een stap voor bent, in het bijzonder wanneer je bijvoorbeeld alleen maar wat oppervlakkige dates hebt gehad en je nog niet emotioneel in een relatie hebt geïnvesteerd.

Hoe minder beschikbaar je bent, hoe nieuwsgieriger ze zal worden en in plaats van de vragen van een dame direct te beantwoorden, zou je “feitelijk” dienen te proberen om op een speelse manier haar een reactie te geven waardoor haar nieuwsgierig naar blijft bestaan. Hoe meer je haar dingen over jouw af laat vragen hoe meer opgewonden ze zal raken als het gaat over het hebben van een volgende date samen. Dit is exact hoe je een vrouw of meisje helemaal, maar dan ook echt helemaal, geobsedeerd van je kunt maken. Door op een grappige en aangename manier toch jezelf te blijven en jezelf in wezen iets serieus uit te sluiten, zal ze nieuwsgierig en geïnteresseerd blijven: het is immers nog te vroeg om je emotionele band met haar op een veilige manier uit te drukken om echt van een relatie te kunnen spreken.

Het is overigens prima om tegen een vrouw of meisje te zeggen dat je van haar houdt en dat je haar mist, op momenten dat jullie samen zijn, Maar dit is zeker niet verstandig in de eerste datingstadia. Veelvrouwen kunnen immers behoorlijk doordraven op het ogenblik dat ze merken dat je meer emotioneel aan hen gehecht bent dan zij aan jou. Indien je een vrouw tot je vriendin wilt maken, dan moet je het dus simpel aanpakken en haar laten zien hoeveel je haar waardeert, maar dan zonder dat je je emoties prijs geeft en haar daarmee afschrikt. In plaats daarvan kun je echter wel je seksuele waardering voor haar tonen.

Wanneer je haar mist, dan kun je zeggen: ik kan maar niet stoppen met denken aan hoe heet je eruit zag in die zwarte jurk. Wat voor spannende jurk ga je aantrekken tijdens onze eerstvolgende date? Wanneer je steeds aan haar blijft denken, dan verwoordt je dat als: is het raar dat een achterkant van een Renault Megan me er zojuist aan heeft herinnert hoe fantastisch je er gisteren uitzag? Als je haar wilt laten weten dat je haar snel weer zou willen zien, laat je zeg je: dus wanneer ga ik weer herenigd worden met je sexy kont? Vrijdag lijkt me perfect hiervoor. Dat je gaar leuk vindt vertaalt zich als: je hebt vannacht zoveel indruk op me gemaakt dat ik heb overwegen om je mee te slepen naar mijn hol. Op het moment dat je wilt laten merken dat je van haar houdt, dan kun je zeggen: ik denk dat ik verdomd veel plezier kan hebben met jou.

20. Maak het officieel

Op het ogenblik dat je voor een meisje dat je echt erg leuk vindt, wilt kiezen dan kun je gemakkelijk in de volgende valkuil stappen: je raakt te veelgehecht aan haar wanneer je jullie relatie officieel probeert te maken. Dit is hoe het wel werkt: je begint een vrouw of een meisje leuk te vinden, dus wilt je niets liever dan meer tijd met haar doorbrengen. Naarmate je gevoelens voor haar toenemen, neemt echter ook je gehechtheid aan een gezamenlijke toekomst toe. Toch wil je haar echt tot je vriendin maken, maar ben je te nerveus en te onzeker om naar haar toe te gaan ondanks dat je je een beetje bezitterig gaat gedragen ten aanzien van haar. Je zult dan ook op zoek gaan naar manieren om jullie toekomst samen veilig te stellen. Je zult proberen om haar ertoe te bewegen om samen met jou plannen te gaan maken door bijvoorbeeld op een subtiele wijze naar de hevige gevoelens dien je hebt voor haar te verwijzen. Wellicht dat je zelfs het lef hebt om naar haar toe te gaan en ​​haar te vragen hoe ze over jou denkt. Deze gang van zaken zal echter totaal niet aantrekkelijk zijn voor de meeste vrouwen.

Hoe je dit wel aan dient te pakken is even simpel als tegenstrijdig. Op het moment dat je bij haar bent, dan kun je je concentreren op het zoveel mogelijk plezier hebben samen en moet je dus zeker niet proberen om jullie relatie te bevestigd te krijgen of iets dergelijks. Bedenk je maar eens dat wanneer je veel plezier hebt de eerste keer dat je met iemand omgaat, dan zou je deze persoon toch ook vaker willen zien, toch? Maar wanneer je steeds na een geweldige date weer nerveus moet wachten op een volgend afspraakje, dan is de kans van slagen vaak nog lang niet in zicht.

Om die reden moet je onthouden dat je moet genieten van het moment dat jullie samen zijn en je aandacht richten op je glimlach en de lach die je steeds weer op haar gezicht wilt toveren. Je kunt zelfs beginnen te flirten met het idee aan toekomstige afspraakjes, maar probeer haar niet van alles en iedereen af te sluiten wanneer je bij haar bent. Voeg om die reden het woord ‘ooit’ toe om de situatie zo open mogelijk te houden. “We kunnen ooit eens een motor gaan huren en naar dat afgelegen stukje strand rijden”. Nadat jullie een paar afspraakjes hebben gehad, zou er een situatie kunnen zijn ontstaan waarin jullie als vriend en vriendin door het leven gaan, maar probeer dit op geen enkele manier te forceren.

Bonus tip: Laat je zelfvertrouwen groeien door ervaring op te doen

Voordat je direct op pad gaat en dit artikel gaat gebruiken om de vriendin van je dromen te vinden, is er nog één belangrijk punt dat ik met je door moet nemen, namelijk hoe je van nature zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Het is immers geen geheim dat zelfvertrouwen hebben werkt als een magneet op een vrouw. Om die reden wil ik je dan ook aanmoedigen om de nodige actie te ondernemen en alles in de praktijk te brengen wat je zojuist hebt gelezen. Op die manier zal je zelfvertrouwen zich als vanzelf gaan ontwikkelen doordat je steeds meer ervaring opdoet.

Je dient dus uit te gaan van de volgende dingen:

 • Iedere vrouw is geïnteresseerd in jou,
 • Je op weet te komen voor jezelf,
 • Je bepaalde risico’s durft te nemen,
 • En je meer gaat flirten met dames tot wie je je aangetrokken voelt

De volgende stap (wanneer je al een speciale vrouw in gedachten hebt) is:

Precies weten hoe je haar tot je vriendin kunt maken.

Tot slot

Het was geweldig leuk om dit artikel te schrijven. Ik hoop dan ook dat je er een heleboel bruikbare tips uit weet te halen en deze informatie gebruikt om de vriendin van je dromen te krijgen. Je moet je echter wel bedenken dat niet alles direct optimaal zal verlopen, dus op het moment dat als je serieus bent over het krijgen van een vriendin, dan zul je prioriteiten dienen te stellen, want je de grootste zorg zou niet moeten gaan over hoe je wanhopig een vriendin aan je zijde nodig hebt. Je moet jezelf dus toestaan om dit gevoel ver weg te stoppen. Pas op het moment dat je in staat bent om jezelf voorop te stellen en niet langere andere mensen op een voetstuk plaatst, niemand je grenzen meer laat overschrijden en je niet langer druk maakt over de dingen die anderen over je zeggen, dan zullen de vrouwen en meisjes die je begeert op een natuurlijke manier naar je toe getrokken worden.

Je begint dan immers de boodschap af te geven dat je geen vrouw nodig hebt om je leven compleet te maken. Je neemt namelijk meer risico’s, vindt het contact maken en het praten met vrouwen en meisjes minder eng en ook maak je je geen zorgen meer over de afloop van deze acties. Je zult beginnen te beseffen dat het krijgen van een vriendin niet het meest belangrijk doel in je leven is, sterker nog, het is eerder een toegevoegde waarde voor je toch al fantastisch bestaan.

Vrouwen voelen zich bovendien vaak enorm aangetrokken tot mensen die in zichzelf geloven. Die weten wat ze willen en die een leven leiden waar ze trots op zijn, maar die zich niet laten vertellen door anderen wat ze al dan niet moeten doen. Je hoeft echter geen totaal ander persoon te worden en alles wat je nodig hebt, is de kennis over jezelf en weten wie je bent, wat je wilt en hoe je je doelen kunt bereiken. Alleen zo kun je steeds nieuwe stappen zetten in het leven en dat is tevens de juiste manier om een vriendin voor je te kunnen vinden.

Ze Magazine - Lifestyle trends