HomeDatingRelatie30+ fantastische leuke verrassingen voor je vriend of vriendin (cadeautjes!)

30+ fantastische leuke verrassingen voor je vriend of vriendin (cadeautjes!)

Eigenlijk heb ik het nooit begrepen dat er mensen zijn die niet van verrassingen houden, en dan bedoel ik van echt leuke verrassingen. Zelf ben ik dol op verrassingen en wacht ik elke dag weer op allerlei positieve dingen die me kunnen overrompelen. Alleen al om die reden hoop ik ieder jaar weer stiekem dat er iemand zal zijn die een surprise party voor me gaat organiseren. Maar hoe graag ik ook zelf verrast wordt, ik vind het eveneens bijzonder leuk om verrassingen te regelen voor de mensen waar ik erg veel van houd.

Op het moment dat je al erg lang samen bent, zoals ik heb met mijn soulmate, dan kan het echter een beetje lastiger worden om je verrassingen te verbergen naarmate de tijd verstrijkt. Wanneer je ook wilt weten op welke manier je je partner kunt verrassen, dan hoef je je geen zorgen te maken, hieronder geef ik je namelijk een heleboel handige tips en adviezen. Het goede nieuws bij het verrassen van je partner is bovendien dat het soms echt om de kleinste dingen gaat. Je partner kun je met een verrassing laten merken dat hij, of zij, je nog steeds interesseert, maar wat nog veel meer van belang is, dat een verrassing een stuk eenvoudiger uit te voeren is, dan een opwindende, buitensporige actie (niet dat ik deze niet zou weten te waarderen wanneer iemand anders me hiermee zou verrassen).

Verrassingen voor je partner

De verrassingen die ik hieronder voor je opmeen rijtje gezet, zal je partner zeker aan zien komen, maar er wel echt van onder de indruk zijn.

1. Verras je partner met kaartjes voor iets waar hij, of zij, dol op is

Indien je partner een sportliefhebber is, of een echte muziekfan kan worden genoemd, niet genoeg krijgt van stand-up comedy, of van welk live evenement dan ook, dan kun je hem, of haar, verrassen met tickets voor een aankomend evenement.

2. Reserveer een tafel in een fantastisch restaurant

Je hoeft niet te wachten tot de verjaardag van je partner om uit te blinken met een romantisch avondje uit in de stad en dus een tafeltje voor twee te reserveren in een goed restaurant.

 

3. Reserveer een hotelkamer voor jullie twee

Een hotelkamer heeft meestal gewoon iets dat er eerder voor zorgt dat je uit de kleren gaat voor je lief. Dus verras je partner door een romantische kamer met een schitterend uitzicht te boeken en daarna wat quality time met samen door te brengen in elkaars armen.

 

4. Verras je partner met ene goede fles drank

Zelf houd ik van een goede bourbon, maar vaak kan ik het me niet veroorloven om veel geld uit te geven voor een echt goede fles drank, en dat zou het juist een enorme verrassing maken als je dit voor je lief kunt doen. Dit geldt eveneens voor een fles uitstekende wijn, een ambachtelijk gebrouwen bier of welke drank je partner lekker vindt.

5. Wacht op je partner in de slaapkamer in een sexy outfit

Maak de dag van je partner helemaal geweldig door een setje verrassingslingerie, of andere opwindende kleding, aan te schaffen die je partner super spannend vindt. Trek deze kleding gewoon aan en wacht in de slaapkamer totdat je partner je heeft gevonden en wacht af wat er verder allemaal gaat gebeuren.

6. Of draag wellicht helemaal niets terwijl je op je partner wacht

Dit werkt uiteraard ook heelgoed, maar dat hoef ik je waarschijnlijk niet eens uit te leggen.

7. Geef je partner een volledige lichaamsmassage

Wanneer je partner enorm veelbloot wordt gesteld aan spanningen en stress, dan kun je hem, of haar, verrassen met een massage. Deze kun je zelf geven, maar je kunt er ook voor kiezen om een professional hiervoor in te huren. Hoe dan ook, op de lange termijn zal jullie relatie er baat bij hebben.

8. Verstop lieve berichtjes die je partner tegen kan komen

Pak een aantal zelfklevende notitieblaadjes, schrijf daar leuke en lieve berichtjes voor je partner op en verstop deze op plaatsen waar je partner ze kan vinden.

 

 

9. Doe iets waar je van weet dat je partner houdt, maar jij niet echt

Wat doet je partner graag, naar iets kijken of iets eten, maar dat jij niet echt weet te waarderen? Zorg dat je partner ervan kan genieten en doe gewoon mee zonder erover te klagen. Het genot van je partner is nu even het enige dat telt.

10. Maak een speurtocht voor je partner met jou als uiteindelijke buit

Maak voor je lief een speciale speurtocht waarbij het uiteindelijke doel zal bestaan uit het vinden van jou. Uiteraard zit je niet op hem, of haar, te wachten in een oude joggingbroek en een slobbertrui, maar in wat spannende kleding zodat de rest van de avond op een romantische manier kan worden ingevuld.

11. Ga op de klassieke toer en regel een diner voor twee bij kaarslicht

Er is een goede reden waarom een diner voor twee bij kaarslicht een klassieker wordt genoemd: het is namelijk romantisch, intiem, kan binnen elk budget passen en kaarsen leveren nu eenmaal een geweldig spannende licht.

 

12. Laat hun fantasie werkelijkheid worden

Allereerst dien je de geheime fantasie van je partner te weten te komen en vervolgens moet je, na enige tijd te hebben gewacht, hem of haar te verrassen door deze fantasie werkelijkheid te laten worden.

 

13. Schrijf een echte handgeschreven liefdesbrief aan je lief

Vandaag de dag doet vrijwel niemand dit nog, maar het met de hand schrijven van een liefdesbrief is echt zo geweldig lief. Je dient dus letterlijk pen en papier tevoorschijn te halen en een briefje te schrijven waarin je laat weten hoeveel je partner voor jou betekent. Vervolgens leg je deze brief ergens neer waar je partner deze zal vinden.

14. Geef je partner een verrassing op een verjaardagsfeestje

Wellicht verras je je partner altijd al op zijn, of haar, verjaardagsfeestje, maar een verrassing regelen op een andere verjaardag, zal minder snel worden verwacht. Met een ander verjaardagsfeestje bedoel ik overigens alleen maar een gezellig samenzijn met vrienden en / of familie, waar je lief dan de eregast zal zijn zonder dat van tevoren te weten natuurlijk.

15. Regel iets avontuurlijks

Iets avontuurlijks regelen kan gaan om het boosten met wat extra adrenaline, zoals door te gaan parachutespringen of te gaan tokkelen, maar even goed inhouden dat je een escape room gaat bezoeken. In ieder geval dient het iets te zijn waar je je partner mee kunt verrassen omdat het iets nieuws en spannends is dat je samen kunt doen. Benieuwd wat de top 50 vakantiebestemmingen zijn dit jaar?

16. Beleef je eerste date nog een keer

Laat je partner zien hoeveel je om hem, of haar, geeft door een trip down memory lane te organiseren. Voor mij betekende dat we een drankje gingen drinken in de plaatselijke kroeg, gevolgd door een filmvoorstelling (tijdens de eerste date was dat de film Gremlins waarbij ik in slaap was gevallen, sorry lieverd).

17. Verras je partner met een pikante fotoshoot

Breng je naaktheid naar een geheel nieuw level door een professionele fotoshoot te regelen. Verras hem, of haar, met de mooiste foto’s, of wanneer je lief altijd al sexy foto’s van jullie samen wilde hebben, maar eigenlijk een beetje opzag tegen de foto​​shoot die ervoor nodig was.

 

18. Geef je lief een voetmassage

Iedereen heeft wel eens last van zijn, of haar, voeten. Niets is dan ook lekkerder dan je partner verrassen met een heerlijk, ontspannende voetmassage. Met deze kleine verrassing doe je de stappers van je lief absoluut een groot plezier.

 

19. Maak het huis schoon wanneer je partner niet thuis is

Deze kleine, maar uiterst vriendelijke en lieve, daad wordt vaak helemaal onderschat. Maar je partner zal het zeker weten te waarderen wanneer hij, of zij, thuiskomt in een opgeruimd en fris huis.

 

20. Meld je partner aan voor een les of workshop die hij, of zij, altijd al eens wilde doen

Indien je lief altijd al gitaar wilde leren spelen of zelf een sieraad wilde smeden, maar hij, of zij, gewoon niet het lef had om zich daarvoor in te schrijven, dan kun je de stap zetten en een dergelijke aanmelding regelen. Het moet uiteraard wel iets zijn waarvan je weet dat je lief het geweldig leuk zal vinden.

21. Doe een klusje voor je lief dat hij, of zij, zelf erg vervelend vindt

Maak de dag van je partner helemaal goed door iets vervelends dat op hun to do list staat uit handen te nemen. Niets laat zoveel liefde zien als uren in de auto zitten om die ene boodschapte doen voor iemand waar je immens veel van houdt.

 

22. Plan een hele dag vol met dingen die je lief graag doet

Stel je voor hoe een perfecte dag eruit zou zien voor je partner. Je bent al langere tijd samen, dus je zou een idee moeten hebben van de dingen waar hij, of zij, erg veel van houdt. Maak vervolgens een plan met allerlei dingen die je lief graag ziet, doet en eet.

 

23. Leg je mobieltje een hele dag aan de kant

Vandaag de dag is iedereen veel te veel afgeleid door zijn of haar telefoon. Ik bedoel, dat ik dat van mezelf weet. Dus waarom zou je je partner niet eens verrassen met het geven van je volle aandacht. Leg je telefoon ver buiten handbereik nadat je deze uit hebt geschakeld en raak dit apparaatje de hele dag niet meer aan.

 

24. Plan een dagje uit naar een plaats waar je lief erg van houdt

Niet iedereen zal staan te springen voor het organiseren van een romantische reis voor twee naar een exotisch oord, maar dat wil niet zeggen dat je niet weg kunt gaan met je lief. Plan in plaats daarvan een kleine dagtocht naar een locatie die je partner geweldig zal vinden. In mijn geval was dat in dagje naar zee en een bezoekje aan een schitterend museum. Maar in jouw geval je een trip moeten plannen rond de interesses van je lief iets origineels en unieks te vinden om samen op avontuur te gaan, maar dat wel binnen een dag gedaan kan worden.

25. Geef je lief de beste verrassing: orale seks

Eigenlijk heeft dit geen uitleg nodig, want orale seks is iets waar iedereen van zal genieten, toch?

26. Maak zelf iets voor je partner

Wat dacht je van een verrassing die gebaseerd is op een beetje creativiteit? Maak zelf iets voor je lief. Wanneer je niet weet wat je kunt maken? Doe dan iets dat in verband te brengen is met de favoriete hobby van je soulmate.

 

27. Help je partner om iets van zijn, of haar, bucketlist af te vinken

Kies iets wat je lief altijd al eens wilde gaan doen, maar wellicht was hij, of zij, gewoon te bang om dit alleen te doen zodat je hun maatje bent op deze dag. Op die manier ben je werkelijk in staat om een droom uit te laten komen van iemand van wie je enorm veel houdt.

28. Neem de auto van je lief stiekem mee en breng deze gewassen en volgetankt terug

De volgende keer dat je lief even een dutje doet of uitgaat met vrienden, dan kun je zijn, of haar, auto ongemerkt meenemen en deze gewassen en volgetankt weer terugzetten. Het lijkt wellicht een verrassing die niet veelom het lijf heeft, maar het laat werkelijk zien dat veel je om je partner geeft.

29. Geef je partner een jaarkalender met elke maand een speciale date

Een van de dingen die ontstaan in langdurige relaties is dat je al snel in een soort sleur zult belanden en dat je vergeet om samen bijzondere dingen te gaan doen. Verbreek deze sleur door een kalender samen te stellen en een nieuw, klein avontuurtje te bedenken om iedere maand samen te gaan doen in jaar fat komen gaat.

30. Probeer een nieuw seksstandje uit

Op het internet zijn talloze standjes te vinden die je tijdens een vrijpartij eens uit kunt proberen en die je partner laten zien dat je enorm veelom hem, of haar, geeft.

Bonus: Stel de vraag der vragen

Indien je je lief echt enorm wilt verrassen, dan is het doen van een huwelijksaanzoek het absolute hoogtepunt. De kans is groot dat hij, of zij, deze vraag der vragen helemaal niet aan ziet komen en volkomen overdonderd, maar wel erg gelukkig, zal zijn.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

85 REACTIES

Must Read