HomeDatingRelatie30+ manieren om een man interesse in jou te laten krijgen!

30+ manieren om een man interesse in jou te laten krijgen!

Wanneer je graag wilt weten op welke manier je een man meer geïnteresseerd in je kunt houden dan in wat dan ook, dan is het aan te raden om snel verder te lezen. Hieronder hebben we namelijk maar liefst 30 sexy manieren voor je op een rijtje gezet om jezelf meer gewild en begeerlijk te maken (in de ogen van je man). Een heleboel meisjes en vrouwen gaan er echter alleen maar van uit dat jongens en mannen wispelturig van aard zijn en dat ze slechts een beperkte interesse in iemand kunnen hebben.

In werkelijkheid verschillen jongens en mannen echter helemaal niet van vrouwen en meisjes wanneer het gaat om gelukkig blijven in een relatie. Mannen en jongens houden dan ook, net zoals vrouwen en meisjes, van nieuwe dingen. Bovendien willen ze altijd graag bij een vrouw of meisje zijn dat begerenswaardig is, en iemand aan hun zijde hebben die door andere dames wordt benijd en tevens door personen het andere geslacht wordt gewenst. Wil je ook een dergelijke dame zijn? Dan zit er niets anders op dan snel verder te lezen en onze tips en adviezen ter harte te nemen.

Hoe krijg je een man geïnteresseerd in jou?

Om een ​​man geïnteresseerd in jou te krijgen, en te houden, dan hoef je enkel en alleen maar een paar dingen goed in je oren te knopen zodat je zijn interesse wekt en dit ook zo weet te houden. Alleen dan zal immers zijn verlangen naar jou tot een hoogtepunt kunnen stijgen. Om je de fijne kneepjes bij te brengen hebben we hieronder 30 sexy manieren voor je verzameld die je exact zullen vertellen hoe je te werk moet gaan. Gebruik dus met een gerust hart de volgende tips en adviezen om een man ​​geïnteresseerd in jou te houden, en je zult merken hoe simpel dit eigenlijk is om hem voortdurend naar jou te laten verlangen.

 1. Spontaan zijn. Verbaas hem, verras hem, maak plannen voor de avond of plan in je eentje een volledig uitgewerkte date voor jullie samen. Zorg ervoor dat je je man keer op keer weer weet te verrassen en ben nooit erg voorspelbaar.
 2. Verander niets aan jezelf. Blijf trouw aan de ware persoon die je bent. Verander jezelf dus niet constant ervan uitgaande dat je man niet van je persoonlijkheid houdt. Je dient echter wel creatief te zijn, maar daarbij wel binnen je comfortzone te blijven.
 3. Neem geregeld het initiatief in bed. Je man wil graag de controle in bed hebben, maar op ogenblikken dat jij hem domineert en je zelfvertrouwen toont, dan kan hij niet anders dan verbaasd zijn over je zelfvertrouwen en sexy optreden in de slaapkamer.
 4. Zorg ervoor dat je altijd lekker ruikt. Ruik altijd lekker wanneer je samen bent met je man, maar dat wil niet zeggen dat je hem moet bedwelmen met misselijk makende zoete parfums. Ruik gewoon altijd lekker (op een subtiele manier) en let in het bijzonder op je persoonlijke hygiëne en het voorkomen van een onaangename lichaamsgeur.
 5. Maak indruk op zijn vrienden. Mannen en jomngens zijn competitief van aard en zolang je man denkt dat hij het beste meisje in zijn nabijheid heeft weten te veroveren, zal hij zich altijd aan je vast blijven klampen en aan je zijde staan. Zorg er dus voor dat je een zekere indruk maakt op zijn vrienden en laat ze denken dat je een geweldige meid bent en je iets buitengewoon goeds hebt gedaan door een relatie te beginnen met je man.
 6. Leer om je man te verleiden. Het spel van de verleiding speelt zich niet alleen af in bed. Je moet dan ook leren om ook sexy te zijn als je bij je man bent en overal en altijd je creativiteit in te zetten om hem steeds opnieuw te kunnen verleiden.
 7. Toon interesse in de hobby’s van je man. Een man of jongen is zeker helemaal dol op een vrouw of meisje dat interesse toont in zijn speciale hobby’s, ongeacht of het nu gaat om zijn Xbox of om het beklimmen van de hoogste bergen. Mannen en jongens willen hun leven het liefst doorbrengen met een dame die hen werkelijk begrijpt en zich er teven mee verbonden voelt.
 8. Gedraag je niet als een drama queen. Het is goed om zo nu en dan een lastige situatie te trotseren wanneer je man je niet respecteert. Maar wat er ook gebeurt, overdrijf een situatie in geen geval of plaats deze uit zijn proportie om een ​​punt te kunnen maken. Mannen en jongens zullen namelijk de daden van zelfs de beste drama queens direct doorhebben.
 9. Ben de schouder voor je man om op te steunen. Geef je man je steun op momenten dat hij niet voldoende moraal heeft. Stel hem gerust en help hem zijn problemen aan jou kenbaar te maken. Je dient de vertrouweling van je man te zijn en zijn veilige haven op het ogenblik dat hij problemen heeft. Hij zal je dan op zijn beurt als een godin behandelen.
 10. Zie er altijd schattig en lief uit. Zie er dus gewoonweg goed uit in zijn ogen als jullie samen zijn. Kies zo nu en dan eens een ander kapsel en loop er trendy en stijlvol bij zodat je man liever niet wil dat je te lang of te ver bij hem uit de buurt bent.
 11. Financieel betrouwbaar en verantwoordelijk zijn. Zorg er altijd voor dat je je financiën onder controle houdt en je je werk goed doet. Mannen en jongens houden er immers van dat een dame weet waar ze mee bezig is op financieel gebied. Tegelijkertijd zullen ze liever verre blijven van dames met een gat in haar hand die onnodig geld zal verkwisten.
 12. Voer samen intelligente gesprekken. Een man of jongen wil wellicht een mooie meid aan zijn zijde wanneer hij over straat loopt, maar hij wil tevens een geliefde die op niveau met hem kan communiceren. Samen aan het einde van de dag een intelligent gesprek kunnen voeren is dan ook zeker een must.
 13. Win het hart van zijn familie. Mannen en jongens zijn vaak erg gehecht aan hun familieleden en enkele van hen zijn zelfs heuse mama’s kindjes. Laat dus de familie en vrienden van je man denken dat je een ware aanwinst bent. Je man zal op zijn beurt dan nog meer van je gaan houden.
 14. Help je man omgaan met de moeilijke dingen in het leven. Mannen en jongens gedragen zich wellicht als redders van de wereld en de mensheid, maar diep van binnen zijn het vaak nog kleine jongetjes die zo nu en dan een knuffel en een aai over hun bolnodig hebben. Help je man dan ook steeds weer om te gaan met de problemen die het leven voor hem opwerpt.
 15. Laat in het openbaar je affectie voor hem zien. Je man kan wellicht een beetje terugdeinzen wanneer je al te close met hem gaat doen in het openbaar, maar hij houdt er desalniettemin nog altijd van wanneer je je als een in nood verkerende jonkvrouw vastklampt aan hem. Dat zorgt er namelijk voor dat hij zich extra sterk en sexy zal voelen.
 16. Streel het ego van je man. Op het ogenblik dat je je man geïnteresseerd en gelukkig wilt houden, dan moet je de kunst van het ego strelen goed onder de knie krijgen. Complimenteer bijvoorbeeld de prestaties van je man en geef hem een ​​schouderklopje wanneer hij ergens trots op is. Laat hem zich een echte man voelen en dat zal er weer voor zorgen dat hij je man wil blijven.
 17. Onafhankelijk, maar toch afhankelijk, zijn. Is dit verwarrend? Je moet je afhankelijk opstellen wanneer je bij je man bent, maar juist onafhankelijk zijn op momenten dat je alleen bent. Je man zal zich meer een echte man voelen wanneer je in zijn nabijheid bent, zonder echt het gevoel te hebben dat je behoeftig bent zodra hij met iets anders bezig is.
 18. Gelukkig en tevreden zijn. Door gelukkig en tevreden te zijn met de dingen in je leven zie je de positieve kant van eigenkijk alles, zelfs van de meest alledaagse zaken en gebeurtenissen. Op het ogenblik dat je een optimistische instelling hebt, dan zal je aanstekelijke geluksgevoel absoluut ook een uitwerking op je man hebben.
 19. Maak je man niet onzeker. Flirt niet met andere mannen of jongens, maar maak gerust een onschuldig praatje met hen. In geen geval mg je man een gevoel van onzekerheid krijgen. Zodra je man naar je toe komt, dan zul je hem over laten lopen van genegenheid voor jou alleen maar door hem een welgemeende knuffel te geven.
 20. Niet altijd voor je man beschikbaar zijn. Besteed weliswaar zoveel mogelijk tijd met je man, maar kom niet direct opdraven als hij dat wilt of zelfs eist. Je dient er uiteraard wel voor hem te zijn, maar dat betekent niet dat hij je niet even mag missen als je even met iets anders bezig bent.
 21. Slim en bijdehand zijn. Stel dus geen domme vragen aan je man. Mannen en jongens kunnen in het begin wellicht een beetje dommigheid wel grappig vinden, maar echt op zoek naar een langdurige relatie met iemand die dit voortdurend laat zien, is zeker niet de bedoeling voor de meeste van hen.
 22. Niet aanhankelijk en behoeftig zijn. Mannen en jongens zullen gaan voor een dame als zij in haar de jonkvrouw zien die hun hulp nodig heeft. Maar dat gedrag zal doorgaans stoppen zodra de verliefdheid voorbij is. Laatje man dus zien dat je onafhankelijk bent en hij zal dan op zijn beurt weer op zoek gaan naar manieren om je te kunnen helpen en je te kunnen plezieren.
 23. Seksueel innovatief zijn. Leer nieuwe dingen die jullie plezier in bed kan verhogen, maar ook op andere plaatsen waar jullie seks hebben. Heb bijvoorbeeld eens seks met je man op verschillende plaatsen, speel een rollenspel met hem, draag enkel en alleen een schort tijdens het koken van een bijzondere maaltijd, bind zijn handen vast aan het bed en meer van dat soort spannende en opwindende dingen. Je man zal daardoor nog meer van je gaan houden en je nooit meer willen laten gaan.
 24. Een keukenprinses zijn. Wat mensen ook zeggen, het ais een feit dat de liefde van de man echt door de maag gaat. Je verdiepen in de nodige kookkunst is dan ook zeker een pluspunt als je wilt dat je man je nog meer gaat waarderen en liefhebben.
 25. Leer om te denken als een vent. Mannen en jongens zullen niet altijd op dezelfde manier denken als vrouwen en meisjes. Leer dus om te denken zoals je man en hij zal je zeker gaan belonen met extra liefde voor jou. Jij bent immers een bijzondere vrouw die niet iedere man heeft, gewoonweg omdat je hem begrijpt.
 26. Altijd open en eerlijk zijn. Je moet niet de onderdanige vrouw uit gaan hangen. Je hoeft al zeker niet aan zijn voeten neer te vallen om zijn respect en liefde te verdienen. In plaats daarvan dien je eigenzinnig te zijn en je man steeds weer te verbluffen met je open en eerlijke aard.
 27. Geef aan wanneer je man zich niet weet te gedragen. Behandel je man als een verwend kind op momenten dat hij zich niet gedraagt. Negeer dus zijn kinderachtige gedrag of maak hem een verwijt als hij weer eens als een sloddervos tekeer is gegaan. Dit betekent echter wel dat je voorspelbaar en beleefd moet reageren op dit soort momenten. Je man zal je dan niet alleen vrezen, maar zeer zeker ook weten te respecteren.
 28. Zorg dat je man trots kan zijn op je. Mannen en jongens zijn op het eerste gezicht wellicht erg oppervlakkig, maar ze willen nog altijd een dame die ze kunnen respecteren en bewonderen. Je moet dus durven presteren en een vrouw of meisje zijn naar wie je man vol ontzag naar kan kijken.
 29. Heb respect voor jezelf. Je bent geen voetveeg. Laat je man dan ook weten dat je de kracht hebt om verder te gaan op het ogenblik dat hij iets stoms doet of wanneer hij je niet goed behandelt. Laat het er echter altijd uitzien alsof je de grootste trofee bent die hij maar heeft kunnen winnen. Je hoeft jezelf echter niet de hoofdprijs voor hem te noemen, maar laat hem dat alleen zien door hem te negeren of hem de slaapkamer uit te werken op het ogenblik dat hij zich misdraagt.
 30. Maak je man afhankelijk van jou. Zolang je man namelijk denkt dat hij niet zonder jou kan leven of dat hij zich machteloos zal gaan voelen zonder jou aan zijn zijde, dan zal hij altijd in je geïnteresseerd blijven.

Om ervoor te kunnen zorgen dat je man in je geïnteresseerd zal blijven, hoef je dus alleen maar de eigenschappen te kiezen die je kunt gebruiken om te zien hoe eenvoudig dit eigenlijk is. Maar je moet wel koste wat het kost voorkomen dat je man je gaat gebruiken of je als een voetveeg gaat behandelen. En aarzel al evenmin om hem te straffen of hem op zijn plaats te zetten wanneer hij je niet goed behandelt.

Verdien echter ook het respect en de liefde van je man. En laat uiteraard hem jouw respect en liefde verdienen. Behandel je man liefdevol en met genegenheid, maar enkel en alleen wanneer hij dit verdient. Zolang je man namelijk bang is om een ​​vangst zoals jij kwijt te raken, dan zal hij het nooit in zijn hoofd halen om je op een onrespectvolle of onheuse manier te behandelen.

De bovenstaande 30 manieren om een man ​​geïnteresseerd in jou te houden werken dan ook perfect, maar alleen wanneer je je beseft dat alles wat te maken heeft met liefde van twee kanten moet komen. Laat je man je dus als zijn gelijke behandelen en laat hem eveneens zien hoe speciaal en leuk je kunt zijn als je er helemaal voor wilt gaan.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

Must Read