Ieder mens vindt het leuk om zo nu en dan verrast te worden door zijn, of haar, partner. Wanneer je je lief ook eens wilt verrassen, dan hebben we hieronder een aantal fantastische ideeën en inspirerende manieren voor je op een rijtje gezet om je geliefde eens je spontane- en creatieve kant te laten zien.

Relaties brengen in de regel een heleboel werk met zich mee en één van de meest belangrijke dingen die je moet onthouden is dat zodra de romantiek en de passie dood dreigen te bloeden, je relatie eveneens op sterven na dood zal zijn. Maar het levendig houden van de romantiek is meer dan alleen maar een wandelingetje door het park. Het kost namelijk de nodige tijd en aandacht om steeds weer nieuwe manieren te bedenken om je lief te laten zien dat je om hem, of haar, geeft en hoe speciaal deze persoon voor jou is. De beste manieren om je lief te verrassen, is door iets te organiseren dat laat zien dat je aan hem of haar hebt gedacht.

Fantastische manieren om je lief te verrassen

Wanneer je op de eerste plaats dit advies in gedachten houdt, kun je met een gerust hart één van de volgende manieren gebruiken die we voor je hebben verzameld en zo je lief verrassen. Hem, of haar, laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent kan namelijk op een heleboel verschillende manieren: van enorme spektakels tot kleine schattige gebaartjes. Lees snel verder want binnen deze twee marges hebben we van alles en nog wat voor je op een rijtje gezet.

1. Laat je lief een ​​speurtocht volgen.

Verrassingen hoeven niet bergen met geld te kosten, gewoonweg omdat je ook iets kunt doen dat alleen maar wat moeite en denkwerk vereist. Toch zal dit het hart van je lief sneller laten slaan. Bedenk een leuke speurtocht en zet deze op papier, samen met aanwijzingen die je lief dient te volgen. Wat je geliefde aan het einde vindt, kan overigens van alles zijn. Zijn, of haar, favoriete lekkernij of jij liggend in bed en wachtend tot je lief verschijnt. Gebruik gewoon je fantasie en verzin iets dat bij jou en je lief past.

2. Bezorg je lief wat ouderwetse romantiek.

Veel vrouwen en meisjes denken dat mannen en jongens geen behoefte hebben aan romantiek, maar dat is een groot misverstand. Ook mannen en jongens genieten namelijk met volle teugen van bloemen, kaarslicht en samen een bad nemen. Dus ook als je voor een man of een jongen een verrassing moet bedenken kun je deze wegen bewandelen. Iedereen vindt het immers heerlijk om te kunnen ontspannen na een lange dag op het werk.

Lees ook: Neem ik bloemen mee naar een date?

3. Verander hun ringtoon in iets schattigs.

Met dank aan de moderne technologie is het niet moeilijk om de ringtoon van een harde piep te veranderen naar een speciaal opgenomen berichtje. Dit is bovendien erg romantisch. Ook kun je de ringtoon gewoon veranderen in iets spannends of grappigs. Zo weet je bijna zeker dat je lief een glimlach op zijn, of haar, gezicht zal krijgen zodra deze verandering wordt opgemerkt. Waarschijnlijk zal deze lach de rest van de dag niet meer verdwijnen.

4. Stuur je lief leuke en/of sexy berichtjes in de loop van de dag.

Indien je het niet al te moeilijk wilt maken, dan kun je je lief een onverwacht bericht sturen als hij, of zij, aan het werk is. Zeg bijvoorbeeld dat je aan hem of haar denkt. Op het ogenblik dat je de dingen wat op wilt fleuren en je lief een ​​leuke verrassing wilt bezorgen, dan kun je eveneens een sexy berichtje of een foto sturen.

De tekenen aan de wand. Sluip de badkamer binnen terwijl je geliefde een douche of bad neemt en schrijf: “Ik houd van jou” op de beslagen spiegel. Je kunt dit uiteraard ook op het autoraam of een ruit van je woning doen. Een snelle en leuke manier om je geliefde duidelijk te maken hoeveel je van hem, of haar, houdt.

Zie ook: leuke en spannende berichtjes die je kan sturen naar je lief!

5. Maak een ​​lunchpakket voor je geliefde.

Wanneer je lief gewend is om zijn of haar lunch te kopen, waarom zou je dan niet voor een heerlijke lunchverrassing zorgen door zelf een ​​lunchpakket te maken met zijn of haar favoriete lunchgerechten? Je kunt er zelfs een leuke of lieve boodschap in verstoppen.

6. Breng je geliefde ontbijt op bed.

We weten allemaal dat de liefde van een man, maar ook van de meeste vrouwen, door de maag gaat, dus waarom zou je je lief niet echt een overheerlijk ontbijt op bed brengen? Dit zal je voor de rest van de dag enorm veelbonuspunten opleveren, dat is één ding dat zeker is.

7. Laat je geliefde zijn of haar favoriete televisieprogramma kijken.

Wanneer je in de regel de afstandsbediening van de televisie bewaakt, waarom zou je je geliefde dan niet eens laten genieten en hem of haar de vrije hand geven om bijvoorbeeld alle favoriete sportprogramma’s of series te bekijken? Je lief zal je enorm dankbaar zijn, dat staat als een paal boven water.

8. Bak iets lekkers voor je lief.

Waarom bak je voor je lief niet een paar lekkere snacks om mee te nemen naar het werk? Of voor het moment dat je geliefde thuiskomt en er een lekkere taart klaar staat. Iedereen zal het immers heerlijk vinden als je op een zorgzame en verrassende manier iets lekkers hebt klaargemaakt. Je geliefde zal dan alleen nog maar meer gaan beseffen wat een geweldige persoon je bent.

9. Neem je lief mee uit.

Zowel mannen als vrouwen worden graag mee uitgenomen voor een heerlijk hapje en drankje. Neem dan ook eens je lief mee naar zijn, of haar, favoriete restaurant of naar een speciaal plekje voor jullie twee. Je zult merken dat je geliefde als was in je handen zal worden. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat je hem of haar duidelijk laat weten dat dit jou verrassing is en verwen hem of haar zoveel je kunt. Zeker voor een man is het heel bijzonder wanneer zijn dame hem zo verwend en ook nog eens de controle heeft over de situatie.

Zie ook: gaan ontbijten in één van de beste ontbijtzaakjes? 

10. Maak de fantasie van je geliefde werkelijkheid.

Hoewel alle verrassingen sexy hoeven te zijn, kun je als je met je lief in de slaapkamer bent en daar voor een verrassing wilt zorgen zijn of haar dromen eindelijk waarmaken. Laat je geliefde zijn of haar wildste seksuele fantasie met je beleven. Denk er eens over na, want wanneer je dit doet, dan zal je lief zeker deze gunst aan je terug willen geven, dus zal het een win-win situatie worden.

11. Schrijf een ​​liefdesbrief aan je geliefde.

Soms zijn de klassiekers echt de beste opties. De kunst van het schrijven van brieven lijkt echter verloren te zijn gegaan in de moderne maatschappij. Waarom zou je niet een beetje ouderwets te werk gaan en je lief een ​​liefdesbrief schrijven waarin je zegt hoe geweldig je vindt dat hij, of zij, is? Ieder mens vindt het namelijk geweldig leuk om complimentjes te krijgen, en voor jou zal dit dan ook zeker bonuspunten opleveren, wanneer je deze brief ook werkelijk verstuurt, in plaats van deze alleen maar aan je lief te geven. Zelfs op het moment dat je met je geliefde onder één dak woont, zal dit gebaar als erg schattig worden ervaren.

Zie ook: zo schrijf je de perfecte liefdebrief

12. Neem je lief mee uit voor een picknick.

In de zomer is het een uitgelezen moment om je geliefde mee naar buiten te nemen voor een romantische wandeling en een gezellige picknick. Zoek hiervoor een geschikt plekje op en breng samen wat tijd door met het eten van allerlei lekkers, maar ook met kletsen en luieren in de zon.

13. Ruim het appartement of de woning van je lief op.

Wanneer je nog niet samen woont met je lief en hij, of zij, is een echte sloddervos, dan kun je als verrassing het appartement of de woning opruimen en schoonmaken. Uiteraard zullen er altijd mensen zijn die erg gesteld zijn op hun rommel, maar wanneer je denkt dat je lief een helpende hand wel weet te waarderen, dan zou dit een fantastische manier kunnen zijn om hem of haar te verrassen.

14. Geef je lief een ​​foto cadeau.

Ga op zoek naar een leuk kiekje van jullie twee en doe deze foto in een mooi lijstje. Geef vervolgens je geliefde dit cadeau als een verrassing, zodat hij of zij volk trots jullie als stel kan laten zien, en altijd zal worden herinnerd aan wat een fantastisch koppel jullie samen zijn.

15. Koop kaartjes voor je geliefde.

Wanneer je weet dat je lief fan is van een bepaalde band, artiest of sportclub, en is er een evenement bij je in de buurt, waar hij of zij graag naartoe zou willen, dan kun je kaartjes kopen omdat je weet dat je je lief daar een groot plezier mee zult doen> Bovendien is dit een uitstekende manier om je geliefde te laten zien dat je om hem, of haar, geeft.

16. Geef je geliefde een speciale ​​tegoedbon.

Nee, ik bedoel hiermee geen tegoedbon voor een winkel bij je in de buurt, maar eentje die betrekking heeft op jou. Een tegoedbon die je lief kan inwisselen waar en wanneer hij of zij maar wil. Je geliefde kan er bijvoorbeeld voorkiezen om samen wat tijd met je door te brengen. Uiteraard mag hij of zij bepalen waar en op welke manier dit zal gebeuren.

17. Geef je lief een heerlijke ​​massage.

Een verrassende, romantische massage zal je geliefde absoluut gelukkig maken en hem of haar helpen om zich te ontspannen op momenten die erg stressvol of vermoeiend zijn. Dim de lichten, steek een paar kaarsen aan, pak een beetje (massage)olie en geef je geliefde een volledige massagebehandeling.

De bovenstaande 20 manieren om je lief mee te verrassen zijn niet alleen erg leuk, maar ook niet erg moeilijk om te doen. Toch zullen ze er steeds weer voor zorgen dat je geliefde je alsmaar meer zal gaan waarderen. Dus op het ogenblik dat je op zoek bent naar een manier om deze speciale persoon in je leven eens goed duidelijk te maken hoeveel je om hem of haar geeft, waarom zou je dan niet direct één van deze verrassingen uit gaan proberen?

Ze Magazine - Lifestyle trends